![]() |
Cevap: Transfer Dosyası
Serkan Demirkol Diyarbakırspora veda etmiş...Benin anlamadığım bu oyuncu 25 yaşında ,20-21 yaşında değil..Durum böyleyken bu kiralama işini anlamış da değilim..Eğer sivasspor 4 Eylül Belediye nin istediği üzerine bu kaleciyi alıp sonra 4 Eylül Belediye ye veriyorsa o zaman anlarım ama önce seni 4 Eylül Belediye de bir izleyelim seneye düşünürüz olayı varsa söyleyecek başka bir söz bulamıyorum..Çünkü 25 yaşına gelmiş bir oyuncu tecrübe kazansın diye başka bir takıma veriliyorsa bu işte bir hata var derim..Benim bildiğim 18-19 en fazla 21 yaşındaki bir oyuncu tecrübe kazansın diye başka takımlara 1-2 yıl kiralanır eğer takımda oynayacak seviyedeyse o yıl sonunda ya takıma katılır; ya da o oyuncuyla yollar ayrılır..Atletico Madrid takımı Chealse den 19 yaşında kiralık aldığı kaleciyi 3 yıldır bu şekilde oynatıyor....Dünyada bunun sayısız örnekleri var...25-26 bir oyuncunun alınıp başak takımlara kiralık verildiğini ilk kez duydum;bakalım sivasspor bize daha neler gösterecek..
|
[QUOTE=eyuphulagu;913298]Serkan Demirkol Diyarbakırspora veda etmiş...Benin anlamadığım bu oyuncu 25 yaşında ,20-21 yaşında değil..Durum böyleyken bu kiralama işini anlamış da değilim..Eğer sivasspor 4 Eylül Belediye nin istediği üzerine bu kaleciyi alıp sonra 4 Eylül Belediye ye veriyorsa o zaman anlarım ama önce seni 4 Eylül Belediye de bir izleyelim seneye düşünürüz olayı varsa söyleyecek başka bir söz bulamıyorum..Çünkü 25 yaşına gelmiş bir oyuncu tecrübe kazansın diye başka bir takıma veriliyorsa bu işte bir hata var derim..Benim bildiğim 18-19 en fazla 21 yaşındaki bir oyuncu tecrübe kazansın diye başka takımlara 1-2 yıl kiralanır eğer takımda oynayacak seviyedeyse o yıl sonunda ya takıma katılır; ya da o oyuncuyla yollar ayrılır..Atletico Madrid takımı Chealse den 19 yaşında kiralık aldığı kaleciyi 3 yıldır bu şekilde oynatıyor....Dünyada bunun sayısız örnekleri var...25-26 bir oyuncunun alınıp başak takımlara kiralık verildiğini ilk kez duydum;bakalım sivasspor bize daha neler gösterecek..[/QUOTE]
Sivasspor bu oyuncuyu alarak 4 Eylül Belediyespor kulübüne bir jest yapmisda olabilir.Sonucda oda Sivas´in bir futbol kulübü ve yabanci bir takim degil. |
Gekas Yiğido'ya
Sivasspor, Konya'nın 34 yaşındaki golcüsüne menajeri aracılığıyla teklif yaptı. Başka Süper Lig ekiplerinin de istediği Gekas 1.5 milyon euro istiyor Sivasspor'un Torku Konyaspor ile sorunlar yaşayan ve ayrılması gündemde olan Gekas ile ilgilendiği bildirildi. Başkan Mecnun Otyakmaz'ın, golcü Batuhan'la anlaştıklarını açıklamasının ardından bu ismin yanına bir de tecrübeli forvet takviye etmek isteyen Yiğidolar'ın, ülkesi Yunanistan ile Dünya Kupası'na katılan oyuncuya menajeri aracılığıyla teklif yaptığı bildirildi. Gaziantepspor'un da yakından takip ettiği 34 yaşındaki forvetin yıllık 1.5 milyon euro istediği dile getiriliyor. FOTOMAC Bu habere yorum yapmak istemiyorum. |
[QUOTE=B.DUMANLI;913302]Gekas Yiğido'ya
Sivasspor, Konya'nın 34 yaşındaki golcüsüne menajeri aracılığıyla teklif yaptı. Başka Süper Lig ekiplerinin de istediği Gekas 1.5 milyon euro istiyor Sivasspor'un Torku Konyaspor ile sorunlar yaşayan ve ayrılması gündemde olan Gekas ile ilgilendiği bildirildi. Başkan Mecnun Otyakmaz'ın, golcü Batuhan'la anlaştıklarını açıklamasının ardından bu ismin yanına bir de tecrübeli forvet takviye etmek isteyen Yiğidolar'ın, ülkesi Yunanistan ile Dünya Kupası'na katılan oyuncuya menajeri aracılığıyla teklif yaptığı bildirildi. Gaziantepspor'un da yakından takip ettiği 34 yaşındaki forvetin yıllık 1.5 milyon euro istediği dile getiriliyor. FOTOMAC Bu habere yorum yapmak istemiyorum.[/QUOTE] Bencede yorum yapmamak lazım.. Bu seneki transfer politikamızdan bir anlam çıkaramadım. Galiba şu ana kadar Avrupanın gölgesinde bekleme yapıyoruz. Ama hata yapıyoruz. Katılsak bile fazla bir tur atlayamayacağımız için (Yensek bile FİFA almayacak bu aşikar) bir an önce önümüze bakmalıyız. Transfer sezonu gazetelerin istatistikleri belli. Gülüp geçeceğimiz haberler çıkıyor. Doğrularını yazdıkları zaman ise zaten en önce bizim haberimiz oluyor. Bizden önce transfer haberini (kesinleşen) gazeteler veremiyor. Çünkü sallamacılar sadece tahminde bulunur. Özellikle bu Gekas transferi o kadar asparagas bir haberki. Adam zaten Dünya Kupasında ve bunları düşünecek zamanı bile yok. Neyse beklemede kalacağız özellikle Temmuzun şu 4 ümü 7 simi ne nane ise o zamana kadar!!! |
[QUOTE=adres58;913303]Bencede yorum yapmamak lazım.. Bu seneki transfer politikamızdan bir anlam çıkaramadım. Galiba şu ana kadar Avrupanın gölgesinde bekleme yapıyoruz. Ama hata yapıyoruz. Katılsak bile fazla bir tur atlayamayacağımız için (Yensek bile FİFA almayacak bu aşikar) bir an önce önümüze bakmalıyız. Transfer sezonu gazetelerin istatistikleri belli. Gülüp geçeceğimiz haberler çıkıyor. Doğrularını yazdıkları zaman ise zaten en önce bizim haberimiz oluyor. Bizden önce transfer haberini (kesinleşen) gazeteler veremiyor. Çünkü sallamacılar sadece tahminde bulunur. Özellikle bu Gekas transferi o kadar asparagas bir haberki. Adam zaten Dünya Kupasında ve bunları düşünecek zamanı bile yok. Neyse beklemede kalacağız özellikle Temmuzun şu 4 ümü 7 simi ne nane ise o zamana kadar!!![/QUOTE]
Hay agzina saglik abi :) Bende aynen bu yazdiklariniz gibi düsünmekteyim. Avrupaya gitsekte gidemesekte bu transfer politikamizi etkilememeli cünkü gelecek sezonda idaali olmak zorundayiz. |
abi yine bizi kandırcaksanız, alın size transfer diye adam alacaksanız, Carlosu falan gönderin hiç gerek yok. Hikmet karaman, ziya doğanı falan getirin kümede kalırız zaten.BORÇSUZ BORÇSUZ!!!
|
[QUOTE=poolat58;913306]abi yine bizi kandırcaksanız, alın size transfer diye adam alacaksanız, Carlosu falan gönderin hiç gerek yok. Hikmet karaman, ziya doğanı falan getirin kümede kalırız zaten.BORÇSUZ BORÇSUZ!!![/QUOTE]
Carlos´a ne gerek var fikrine katiliyorum.Bir CAS karari diye tutturmus gidiyoruz.Transferlerimiz ic acici degil. Carlos´mu okeyliyor bu transferleri,nasil oluyor.Bu taraftar ister Avrupa´ya gidelim,ister gitmeyelim sizden transfer bekliyor. Bir Ertugrul´dur gidiyor.Dünyada baska kalecimi kalmadida illede Ertugrul adi geciyor devamli.Carlos´u sampiyon yapacak veya onu basarili kilacak transferler bunlarmi?. Bu yönetim nedense elinde bonservisi olan oyunculara cok daha sicak bakiyor.Ama kafasindada su futbolcuyu almaliyim diye bir düsüncede yok.Buna emin olabilir herkes.Suana kadar yabanci transferimiz hic yok.Biz hem Avrupa kupasinda,hemde ligde mücadele edebilecek kapasitede bir takim degiliz. Bu yüzden CAS´in kararlarini hic kimse beklemesin yönetimden,biz önce kendi ligimizde ayaklarimizin üzerinde kalalim ve basarili olalim.Bugüne kadar yapilan transferler bizi Avrupa´da zaten temsil edemez.Su ana kadar yapilan transferlerle biz ancak Edirne´ye kadar gidebiliriz,nede olsa Edirne´de Avrupa kitasinda,daha öteyede gidemeyiz.... |
[QUOTE=B.DUMANLI;913309]Carlos´a ne gerek var fikrine katiliyorum.Bir CAS karari diye tutturmus gidiyoruz.Transferlerimiz ic acici degil.
Carlos´mu okeyliyor bu transferleri,nasil oluyor.Bu taraftar ister Avrupa´ya gidelim,ister gitmeyelim sizden transfer bekliyor. Bir Ertugrul´dur gidiyor.Dünyada baska kalecimi kalmadida illede Ertugrul adi geciyor devamli.Carlos´u sampiyon yapacak veya onu basarili kilacak transferler bunlarmi?. Bu yönetim nedense elinde bonservisi olan oyunculara cok daha sicak bakiyor.Ama kafasindada su futbolcuyu almaliyim diye bir düsüncede yok.Buna emin olabilir herkes.Suana kadar yabanci transferimiz hic yok.Biz hem Avrupa kupasinda,hemde ligde mücadele edebilecek kapasitede bir takim degiliz. Bu yüzden CAS´in kararlarini hic kimse beklemesin yönetimden,biz önce kendi ligimizde ayaklarimizin üzerinde kalalim ve basarili olalim.Bugüne kadar yapilan transferler bizi Avrupa´da zaten temsil edemez.Su ana kadar yapilan transferlerle biz ancak Edirne´ye kadar gidebiliriz,nede olsa Edirne´de Avrupa kitasinda,daha öteyede gidemeyiz....[/QUOTE] Bu Yönetimin transfer yapma oyuncu secme tarzi degismez arkadaslar. Ya buna razi olacagiz destekleyecegiz. Yada dua edecegiz ilerde Sivassporumuzun basinda daha iyi transfer yapabilen ve oyuncu arayislarinda daha basarili olan bir Yönetimimiz olsun. Bunun baska yolu yok. |
Çaykur Rizespor: Antalyaspor forması giyen Murat Duruer ile büyük ölçüde anlaştı.
|
Transfer Dönemi ne zaman sona erecek ?
Bilgisi olan yazabilir mi ? Tesekkürler. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:28. |