SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçı Değerlendirelim (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=38223)

sebobaba 01.09.2014 07:32

Cevap: Maçı Değerlendirelim

[QUOTE=agumus_58;918590]ilk elin günahı olmaz. felaket tellallığına gerek yok. şu dakikadan itibaren ertuğrul kaleyi devralır biz de galibiyetlere başlarız inşallah... korcan'la devam etmek felaket demektir. 2 ay önce demiştim gönderilsin diye. hem bu şike sürecinde hem kendisi hem takım yıprandı bir de üstüne üstlük bu hatalar yetti artık...[/QUOTE]

haklısın bu iş korcanla yürümüyeceği taa fenerin şampiyonluk maçında yediği abuk sabuk gölden sonrada korcanın takımda tutulması en büyük hataydı bu adamla bu iş olmuyor daha israr etmenin ne anlamı var şapkadan tavşan çıkarmaya çalışıyor yönetim alın size işte tavşan elindeki maçı antebe hediye et korcan efendi

shang 01.09.2014 08:27

eminim antep camiası bile galip geldiklerine inanmıyordur şaşkındırlar 2 pozisyon ve 2 gol bu kadar bedavadan mağlup olunmaz ilk maç falan savsatasını geçelim arkadaşlar 1-0 öne geçmişken evinde hiç bir şey yapmayan deplasman takımının 2.1 maçtan galip ayrılmasını kimse ilk maç falan diye anlatamaz çok yazık oldu...

Kokomo 01.09.2014 08:45

Maçın tamamını izleyenler tabii ki çok daha iyi bilir ama (Ben sadece özetleri izleyebildim) G.Antep 2 kez gelmiş 2 gol bulmuş ?

Sivassporumuz son derece güzel oynamış.

Farklı alacağımız maçı kaybetmişiz.

Dolayısı ile burada felaket tellallığı yapmaya gerek yok !

kakikli 01.09.2014 08:53

EN BÜYÜK EKSİKLİĞİMİZ CESAR LOPEZ...
gitmek isteyeni bir dakika tutmayacaksın...
atıf: lakayıt.
da costa: sorumsuz.
mutlaka çift forvet oynamalıyız, utaka hareketli oynuyor ancak ileride eksik kalıyoruz. ziya gayet iyi maç çıkardı, tek başına sol kanatta oynadı.
hazırlık maçı psikolojisi ile oynamaya devam edersek malum sezon gibi yenilmeye alışabiliriz.
son dakika kaleci transferi ertuğrul korcan'dan çokta iyi değil, zira geçen yılki kayseri performansı hafızalarda.
orta sahaya mutlaka yaratıcı adam lazım...

Ferhat06 01.09.2014 08:54

[QUOTE=Kokomo;918720]Maçın tamamını izleyenler tabii ki çok daha iyi bilir ama (Ben sadece özetleri izleyebildim) G.Antep 2 kez gelmiş 2 gol bulmuş ?

Sivassporumuz son derece güzel oynamış.

Farklı alacağımız maçı kaybetmişiz.

Dolayısı ile burada felaket tellallığı yapmaya gerek yok ![/QUOTE]

Son vuruşlarda Atıf yetersiz kaldı.Kalecileri Kadirin yüzde yüz bir topunu çıkardı.Oyunu tamamen biz forse ettik ama şans onlardan yanaydı.Korcan ilk golü konsantrasyon hatasından yiyince demoralize oldu.

4eylül 01.09.2014 08:59

mağlubiyetin sorumluları altıpastan topu dışarı atan şeşu top tutmasın unutan korcan antebi küçümseyip hafife alan oyuncularını uyarmayan carlosdur

BSMM 1964 01.09.2014 11:02

korcan kardeşim bu nasıl gol yemeler cumhuriyet kupası lig maçı hiç iyi değilsin tabi futbolcularda buna katılrsa olacağı buydu carlosun futbolcuları uyarması gerekiyor acilen yazık farklı yeneceğimiz antepe beleş puan ve 700.00 tl verdik üzülmemek elde değil neyse hayırlısı kaza diyelim bundan ders çıkartırlarda daha iyi sonuçlar alırız inşaallah

EN BÜYÜK SİVASSPOR-KRAL YİĞİDOLAR

ıssızgemi 01.09.2014 11:29

cumartesi pasolig almaya iki saat bekle, aldık dedik bir saat de bilet almaya başka kuyruga gir..(öyle bir sota yere koymuşlar ki gişeyi,kırk yıllık sivasta yaşıyorum bulana kadar ömrüm bitti)iki kişi var gişede de..Aman allahım,adamlar sanki öğle tatilindeler,tın tın tın...kaplumbağa yürümesi gibi bilet kesiyorlar.koca şehire iki gişe..!?.hadi neyse dedik maç günü geldi ve maç a girmek için turnikeye geldik;kartı okumamda okumam diyor.(tanımlanamayan kart..!)milletin sinirleri tepesinde kan beynimize sıçrad ha sıçrayacak.kapıları tekmeleyen küfredenin haddi hesabı yok..bu arada yönetimden kimsede yok..!?kardeşim hadi sistem oturmdı,birader elimizde bilet makbuzu var alsana içeri..yok,almamda almam.bi pasolig gişesine koş bi turnikelere koş..sanki cennete bilet alıyor vatandaş..(vay taraftar niye gelmiyor maça...bu rezillikten sonra birdaha gelen ya delidir ya da deli).girmeden gitti birçok taraftar...maça gelirsek;en büyük hatayı karlos yaptı.oyuncu değiştirme kabiliyeti yok..güle oynaya aldık dediğimiz maç(oyuncularda öyle düşünüyordu ki lakayıt lakayıt oynamaya başladılar,şov yapmaya başladılar 1 0 devam ederkan)2-1 öne geçince antep,bizim hoca uyandı oyuncu değiştirmeye başladı..!.ben oldum olası korcanı sevemedim..geldi geleli kaç maçı onun sayesinde aldık bilen varsa söylesin..? üstelik adı çıkmış bir oyuncuyu takımda tutan yönetim bu şehire en büyük ihaneti yapıyor..bir kadirin yerine adam alamıyor yıllardır..herkes kendine oynuyor takımda..şu utaka golden başka ne yaptı Allahaşkına..? en az üç tane de kaçırdı.attığı golü dedem bile atar 30 santim mesafeden..! hoca hala 90 dakika oyunda tuttu bunu....İNSANDA NE MORAL KALDI NE HUZUR..TV BİLE AÇMADIM ÜZÜNTÜDEN..KEPAZELİKLERİNİ GÖRMEMEK İÇİN.geçen seneki oyunculara kim takviye oldu..?hiçbir yeni oyuncu görmedim.aldıkları da ya sakat ya çürük armut.kadroda bile yok.Başkanım;bu armutları bize yutturma...!!!

shang 01.09.2014 12:25

herkes aynı şeyi gördü bir orta saha ve bir kaleci!

münihli_58 01.09.2014 13:16

Dün Korcan kadar Cicinho'da hataliydi her iki goldede Cicinho yerinde yoktu defans kaydirma yapti saga dogru cok acik verdik. Cicinho hucüma cikar cikmaz topu kaybedip eksik yakalandik. Antepin niyeti belliydi kontra atak yapacakti Carlos buna önlem alabilirdi zaten 1-0 öndeyiz Cicinho'nun o kadar öne cikmasina gerek yoktu dursaydi yerinde belki o iki golü yemeyecektik. Bir sözümde Kadir'e kac senedir adam ayni topu oynuyor insan bu kadarmi dikkatsiz olur biraz gözünü ac be adam önündeki topu gelip aliyorlar. Ayrica bizim takimin yenilmesinden cok galip durumken yenilmesine sevindim gecen sezonki ''zaten öndeyiz galibiyet garanti vurdum duymazlik yapayim'' düsüncesi cok puan kaybetmemize neden oldu. Belki bu sezon erkenden bunu yasamamiz ilerisi icin daha hayirli olur. Allah büyük Korcan'in eksikligini ilk mactada gösterdi iyi diyenlerde konusamaz artik yeni bir kalecinin kaleyi devralmasi kacinilmaz.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:46.