SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçı Değerlendirelim (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=38999)

münihli_58 25.04.2015 18:38

Cevap: Maçı Değerlendirelim

[LIST][*]90. dakikaya kadar gol yemememizin sebebi Ibrahim Öztürk'tür[*]Ilk yari o kadar etkisizdik ki kime sorsan Hakan'in yerine Mehdi girsin oyunu hareketlendirsin derdi.. hocamiz belki GS macini düsünürek Mehdi'yi riske etmedi (cünkü sari kart sinirinda) ama bu maci baska türlü alamazdik zaten[*]2 haftadir Ümit'in sol bek oynamasi sol kanadimizi ise yaramaz hale getirdi[/LIST][B][/B]

58YIGIDO58 25.04.2015 18:51

[QUOTE=münihli_58;943208][LIST][*]90. dakikaya kadar gol yemememizin sebebi Ibrahim Öztürk'tür[*]Ilk yari o kadar etkisizdik ki kime sorsan Hakan'in yerine Mehdi girsin oyunu hareketlendirsin derdi.. hocamiz belki GS macini düsünürek Mehdi'yi riske etmedi (cünkü sari kart sinirinda) ama bu maci baska türlü alamazdik zaten[*]2 haftadir Ümit'in sol bek oynamasi sol kanadimizi ise yaramaz hale getirdi[/LIST][B][/B][/QUOTE]

Sol bekte ümit fena degildi iyi ortalar kesti.
Senin o ortalari degerlendirecek adam gibi golcün yoksa ümit ne yapsin.

Golcü Golcü Golcü baska birsey demiyorum !!

Külhan 25.04.2015 19:34

Bundan sonra maci canli seyretmek bizim icin büyük bir hendikab oyun stili bozuk takim ruhu bozuk insani sinir küpü yapmadan baska ise yaramiyorlar insan biraz ruhsal ve düsünceli oynamali sen bir sifir öndesin 88 dakikaya gelmisin oyalamasini bilmiyorsun vakit kazanmasini bilmiyorsun hepiniz kale önüne yigilmisiniz karampol yapiyorsunuz biliyorsunuzki karampol den gol yemek penaltiya esdeger elinize gecen toplari orta sahada oda olmazsa uzun paslarla geriye atin malisef bunlarin hic birini yapacak ne ruh nede oyuncu var

onur0634 26.04.2015 00:23

Da Costa bu takımın defansif yapısına uymuyor.Son haftalarda başarılı grafik çizen ümit ibrahim öztürk ikilisini bozmaktansa abdurrahman dereliyi ziyanın yerine sol bek oynatmak daha mantıklı olmazmıydı onuda geçtim elinde fatih diye bi oyuncun varken ümit kurtu sol bek oynatmanın bi anlamı varmıdır bilemiyorum...

blacksky 26.04.2015 10:29

Son iki haftada alacagimiz 6 puan bizim icin sezonu bitirirdi.. simdi onumuzdeki 2 haftaya bakacagiz.. bu hafta bjk karabuk'u yenerse biz de haftaya erciyes'i yenip sonra fenerden puan alirsak yine korkulu ruyaya son noktayi koyariz.

tavatir 26.04.2015 11:22

[QUOTE=onur0634;943216]Da Costa bu takımın defansif yapısına uymuyor.Son haftalarda başarılı grafik çizen ümit ibrahim öztürk ikilisini bozmaktansa abdurrahman dereliyi ziyanın yerine sol bek oynatmak daha mantıklı olmazmıydı onuda geçtim elinde fatih diye bi oyuncun varken ümit kurtu sol bek oynatmanın bi anlamı varmıdır bilemiyorum...[/QUOTE]

Da Costa sakatlıktan çıktı ve henüz maç temposu kazanamamış olabilir. Bence de Eskişehir maçındaki kadroya dönmek lazım. Özellikle Ziya'nın yokluğunda sol bekte özelliği bek olan birisi olsa sanki daha iyi olacak. Tek isteğimiz bir an önce matematiksel olarak rahatlamak. Çünkü son maçlardaki oyun ümit vermiyor.

TS58 26.04.2015 11:59

Taraftar ciddi olsa, bu maçlarda Tribünler dolardı. Seyircimiz lakayıt olunca, bu kadar oluyor.

Kizilirmak58 27.04.2015 09:54

mahalle takımı gibyidik, sivas süper amatör ligindeki herhangi bir takım dahi böyle bitmiş galip gelmiş maçı vermezdi. rezil olduk türkiyeye . dikkatmi çeken şyde maç sonu röportajında sergen gülüyor . rıza hoca üzülmül durumdaydı acaba hangisi sivassporrun teknik direktöryüdü diye düşündüm

dicanio 27.04.2015 10:55

Keko 58 kusura bakma ama gercekten ismin gibi kekosun bu mac icin kadire nasil kotu dersin anlamak mumkun degil sahada ayakta kalan bir kac futbolcudan biriydi atif kotu oynadi ama takimin ileri top tasiyacak oyuncusu atif yonetime gelirsek devre arasi yapilan transferler olumluydu fakat kim bilebilirki eneramonun sakatlanacagini aydinin problem cikaracagini i.akinin pergofmansinda dusus olacagini o yuzden elinizi vicdaniniza koyun oue yorum yapin

WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:24.