SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Buruk Ayrılmayalım...! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=39704)

B.DUMANLI 06.02.2016 07:47

Cevap: Buruk Ayrılmayalım...!

Bazi kisiler Bülent Uygun´u gündeme getiriyor ,baskanla onun arasinda yasanan olaylar onun Sivas´dan ayrilmasina sebep olmustur.Bu yüzden onun Sivas´a gelmesi diye birsey söz konusu olamaz o defter acilmamak üzere kapanmistir....

Bize acilen oyunculara kendi güvenlerini sagliyacak,bu takimi tekrardan ayaga kaldiracak bir hoca gerekiyor.O gelecek hoca ile bu ligde kalirmiyiz kalmazmiyiz bilemiyorum ama en azindan puanlar alarak bu ligden düselim.

Sivasspor´u bu hale getirenler ve [B]yerel medyadan bu takim düsmez deyip yorum yapanlar[/B] neredesiniz....

Artik sablon belirlenmek üzereyken, [B]bu takim düsmez diyenler bu kötü gidisata canak tutanlardir.[/B]...

celikdag58 06.02.2016 07:58

Cevap: HARAM OLSUN!

[COLOR="Red"]Editörün Notudur :

Büyük harflerle yazılan yorumlar silinmektedir.

Lütfen küçük harfler kullanınız.[/COLOR]

antik58 06.02.2016 09:20

Cevap: Haram Olsun!

Eeeee daha istifa etmemiş mi büyük hocamız.

tanju_58 06.02.2016 09:47

Yönetemeyen Yönetim İstifa...

reform 06.02.2016 09:48

Artık bu takımın başına kim gelecek önemi yok.Aslında son bir kaç yıldır takım adım adım bu hale getirildi.Ufku açık olmayan ve dar goruslu riske girmeyen bakkal zihniyeti ile işletilen takım yönetimi bu hale getirdi sivassporu.Atalar ne demiş ucuz etin yahnisi yenmez.Yönetim son bir kaç yıldır hep bonservis ödemeden futbolcu alma alışkanlığına girdi.Eğer futbolcudan kalite olsa beleş oyuncuyu bize geçirmeyecek binlerce kulüp var.Kalite ortada yabancı yerli kaç kaliteli oyuncunuz var.Bu hale getirilen takımı hangi hoca başarılı yapabilir.Aslında az kalite yönetimle bu takım asla bu hallerde olmazdı.

onur0634 06.02.2016 10:27

Cevap: Rize maçında Alkış protestosu...

Pazartesi oynanacak maçta gençlerbirliği 3 puan alırsa düştüğümüz tescillenir eğer kaybedersede son çare olarak yılmaz vural denenmeli...

karamik 06.02.2016 10:33

Ya beyler neyin peşindesiniz yönetimi eğer istifaya itecek şeyler yaparsanız sonumuz daha kötü olur anlaşılan bazı arkadaslar PTT 1 lig ile yetinmek istemiyor amatör daha alt ligleri hedefliyor ya bırakın bu işleri olan olmuş yeni hoca eğer Baba gibi Ada'm gibi Ada'm olursa hepimiz onun öncülüğünde kenetleniriz kucaklaşırız yönetimin de futbolcunun da kulağını çekebilecek bir hoca lazım

dibba58 06.02.2016 10:42

Sitem nazlanarak alkış tutarak olmaz. Adam gibi sesini çıkartarak olur. Okan Burk'a ne söyleyelim.Her işin başı başkana dayanıyorken. 3 yıllık çöküşü hazırlayan başkana kimse ses çıkartmıyor.Takım ruhunu kaybetmiş.Biz bu takımla mahalle takımlarını dahi yenemeyiz.Sesimizi gür bir şekilde hep bir ağızdan top yekün çıkartalım.

sivaslihakan 06.02.2016 10:43

Okan hoca kaldigi müddetce biz Mac kazanamayiz nokta
Hoca degisikligi sart

Turan 59 06.02.2016 11:09

Cevap: Buruk Ayrılmayalım...!

OKAN BURUK İSTİFA...........! senin bu takıma vereceğin hiç bir şey yoktur.Derhal istifa et.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:16.