![]() |
Cevap: Maçı Değerlendirelim
İlgili Kurula şikayetimdir,
Lisans no: 1104018 Mehmet Akyüz 14.02.2016 tarihinde oynanan Medicana Sivasspor - Çaykur Rizespor müsabakasının 60. dakikasında yukarıda ismi belirtilen futbolcunun attığı golden sonra yaptığı hareketin incelenmesini, cezai yaptırımların uygulanmasını önemle rica ediyorum. Bir sporsever olarak böylesi haretlerin bir spor müsabakasında yasanmış olması kabul edilir gibi değil. Saygılarımla Ben mail attım, hepimiz yollayalım. Bu terbiyesizliğin bedelini ödemeli. [B]iletisim@tff.org[/B] |
Mehmet Akyüz'ün yaptigi hareketin benzerini hatirliyorum.
Bir kac sezon önce Emre Belözoglu, Cangele'ye ayni haraketi yapmisti ve yanilmiyorsam 3 mac ceza almisti. |
İlgili Kurula şikayetimdir,
Lisans no: 1104018 Mehmet Akyüz 14.02.2016 tarihinde oynanan Medicana Sivasspor - Çaykur Rizespor müsabakasının 60. dakikasında yukarıda ismi belirtilen futbolcunun attığı golden sonra Spor Ahlakına ve Fair Play anlayışına yakışmayan yaptığı bu hareketin incelenmesini, cezai müeyyidelerin uygulanmasını önemle rica ediyorum. Bu konuda sorumluluk sahibi taraflardan biri olan Türkiye Futbol Federasyon'unun gereğini yapacağına dair güvenimiz tamdır. Saygılarımla |
Cani gönülden tebrik ederim,10 kisi ile maci almalari büyük basari.Bundan sonra puan kaybetme gibi bir lüksümüz yok artik,umarim sezon sonunda gülen yine biz oluruz.
|
günün en güzel haberi bu olsa gerek :) bu galibiyet düşmemizi bekleyenlere armağan olsun...
|
Kazanmak en güzeli .Tam bitti derken hem de 10 kişiyle galip gelmek ve lige tutunmak sevindirici.Hak bizden yana...
|
burhanla bu takım çok farklı oynuyor. atıf gerçekten kalitesini konuşturdu. ziyayı maçta çok eleştirenler oldu. ziya rakip oyuncularla direk baş başa kalıyorarkadaşlar. ziya kaliteli ve iyi bir sol bek fakat tek başına mücadele vermek zorunda kaldığından kötü oynuyormuş gibi gözüküyor. atıf ileri gittiğinde sol neredeyse bom boş kalıyor. bu arada adem kaptan gerçekten formdan düşmüş.
Allah'ın izniyle bu takım bütün olumsuzluklara rağmen lig de kalacak inşallah. Bu arada statta bir gariplik dikkatimi çekti. Elalemin tırt takımlarına adamlar şöyle yok adamlar böyle, tamam takımını eleştir eleştir de elalemin takımını da sanki şampiyonlar ligi şampiyonuymuş gibi övme bari. forvetsizlikten çok şey kaybettik bu sene. ve lev ki ezildiğimiz ancak zorlasan 3 maç bulunur. gerisinde en az 5 net gol pozisyonunu yakmıştırız. hakem hatalarına sayfa yetmez zaten. Onun bunun oyuncusuna da o adama bak şöyle futbolcu demek bize düşmez. Biz taraftarız, taraf tutarız, tuttuğumuz taraf varken başka tarafa bakmayız. |
[B]Şansal Büyüka:[/B] "Sivas'ın galibiyeti 3 değil 13 puan değerindedir. Mesut hocaya hayırlı olsun. Hocaya teşekkür ediyorum. Bizler burada eleştirirken bize kızıyorlardı. Aatif, Burhan, Cicinho gibi oyuncular tam performansla oynamıyorlar diyorduk. Bugün takım olarak iyi oynadılar. Sivasspor niye düşsün ki. Orada olay çıkmaz seyirci, taraftar sağa sola sataşmaz. Yönetim oyuncunun parasını öder. Saha zemini dersen süper... Sivas bu maça kadar hiçbir maçta takım savunmasını bu kadar öne çıkarmamıştı... Beraberlik halinde tüm morallerin alt üst olacaktı ve bu maçı kazandı Sivasspor"
[B]Ersun Yanal:[/B] "Sivasspor'un bir standartı var. Yönetim Anadolu'da şu konumda bile olsalar lider konumdalar... Bu kadro ligde bu sıralamayı haketmiyor." [B]Tümer Metin:[/B] "Sivasspor son derece önemli bir maça çıktı ve kazandı.. Aatıf bugün ne oynadı be hocam. Cicinho postacı gibi adrese teslim etti o ortayı. Hasanda golünü attı..." Maraton / Lig Tv |
[QUOTE=miralay;968246]burhanla bu takım çok farklı oynuyor. atıf gerçekten kalitesini konuşturdu. ziyayı maçta çok eleştirenler oldu. ziya rakip oyuncularla direk baş başa kalıyorarkadaşlar. ziya kaliteli ve iyi bir sol bek fakat tek başına mücadele vermek zorunda kaldığından kötü oynuyormuş gibi gözüküyor. atıf ileri gittiğinde sol neredeyse bom boş kalıyor. bu arada adem kaptan gerçekten formdan düşmüş.
Allah'ın izniyle bu takım bütün olumsuzluklara rağmen lig de kalacak inşallah. Bu arada statta bir gariplik dikkatimi çekti. Elalemin tırt takımlarına adamlar şöyle yok adamlar böyle, tamam takımını eleştir eleştir de elalemin takımını da sanki şampiyonlar ligi şampiyonuymuş gibi övme bari. forvetsizlikten çok şey kaybettik bu sene. ve lev ki ezildiğimiz ancak zorlasan 3 maç bulunur. gerisinde en az 5 net gol pozisyonunu yakmıştırız. hakem hatalarına sayfa yetmez zaten. Onun bunun oyuncusuna da o adama bak şöyle futbolcu demek bize düşmez. Biz taraftarız, taraf tutarız, tuttuğumuz taraf varken başka tarafa bakmayız.[/QUOTE] Ziya konusuna katılmıyorum. Bakın Ziyayı bende insan olarak bir hemşeri olarak çok seviyorum. Ama bir yan bekin atak yerken alanını boşaltması kabul edilir gibi değil. Biri gol oldu diğeri ise az kalsın oluyordu. Topu takip etmesi ve anlık rakibin dönüşü ile alanı bomboş kalıyor. Adeta tuzağa düşüyor. Kendisini geliştirsin diyoruz ama gittikçe geriliyor. Dinlenmesi lazım. |
[CENTER][B]Iyi oynadik - 3 puani aldik - Önümüzdeki maca bakalim
Daha fazla söylenecek söz yok [/B] [/CENTER] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:33. |