![]() |
bu ankete daha önce de oy atmıştık
|
[QUOTE=arifcoskun]Bu site güvenilir ve ciddi değil diye böyle bir konu daha öncede açılmıştı fakat kilitlenmişti.
Bnece sağlıklı bir anket değil. Masa başından sallayarak hazırlanan bir anket bencede.Hiç inandırıcı değil. Haftalardır sürüyor bu anket.Sanırım bu anketi hazırlayan Eskişehir'li biri.:))[/QUOTE] ne kapanmasi arkadasim acik ya!! eski konuyla birlestirmisler topic kirliligi olmasin diye |
fener onde ama biz feneri gececeğiz
|
[color=red]YÜKLENİN MİLLET BİZ FARK ATARIZ BURDA HADİ ÇALIŞTIRIN PARMAKLARI..[/color]
|
oyumuz feda olsun yiğidoğlara
|
[b]suan 6.durumdayız bize ilk 4 yakısır arkadaslar lütfen oyumuzu verelim[/b]
|
[QUOTE=Serkan-58]ne kapanmasi arkadasim acik ya!!
eski konuyla birlestirmisler topic kirliligi olmasin diye[/QUOTE] Kilitliydi demekki geri açtılar. Moderator lardan biri kapatmıştı.Çünkü kilitli olduğunu görmüştüm. |
OYLAYIN OYALAYIN :) OYALANIN
AMA SİVASIM 4. BÜYÜK OLACAK HERŞEYİYLE |
[b]% 6.06 oran - 8120 oy ile şuanda 6.sırada haydi biraz daha destek olalım...[/b]
|
[QUOTE=skywriter]Arkadaslar bu anket uyduruk bir anket, hic bir sey ifade etmiyor emin olun. Site yonetiminden birisi Eskisehirsporlu galiba, kafasina gore rakamlari degistiriyor. 3-5 dakika icinde 1000lerce oy gelme ihtimali olmadigina gore bu tur olaylarin oldugu bir anket olsa gerek. Bence bosuna ugrasmayin...[/QUOTE]
aslında doğru söylüyorsun bu anket uyduruk eskişehirsporlu biri yapmış büyük bir ihtimalli. eskişehirsporu 4. yada beşinci göstermek için yapılmış bir oyun gibi geliyor bana. üstelik site mynetin ücretsiz sitelerinden birisi. bir şahıs yapıyor bunu kurum değil.eskişehirde bu kadar oy kullanacak adam nerde. bana inandırıcı gelmedi inceledikten sonra. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:34. |