![]() |
[QUOTE=FATIMA][COLOR="Magenta"][B][I][FONT="Comic Sans MS"]FATAMA NE ETEM ABİ? :( ADIM FA-TI-MA[/FONT][/I][/B][/COLOR][/QUOTE]
[I][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Fatıma yalnış yazmış olabilir Etem abi....[/COLOR][/FONT][/B][/I] |
[QUOTE=Etemtemizkan]merhaba (fa_tı_ma )doğrumu oldu neyse ellerine sağlık gine[/QUOTE]
[COLOR="Magenta"][B][I][FONT="Comic Sans MS"]teşekkür ederim etem abi :)[/FONT][/I][/B][/COLOR] |
[QUOTE=serhankaburcuk][I][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Fatıma yalnış yazmış olabilir Etem abi....[/COLOR][/FONT][/B][/I][/QUOTE]
[COLOR="Blue"][CENTER][I]YOKYA CİDDİMİSİN REİS YALNIŞ MI OLMUŞ:D KANKAM MURATIN SELAMI VAR..ELLERİNDEN ÖPER SENİNDE YEĞENİN OLUR[/I][/CENTER][/COLOR] |
[QUOTE=Onur Büyükdere][COLOR="Blue"][CENTER][I]YOKYA CİDDİMİSİN REİS YALNIŞ MI OLMUŞ:D KANKAM MURATIN SELAMI VAR..ELLERİNDEN ÖPER SENİNDE YEĞENİN OLUR[/I][/CENTER][/COLOR][/QUOTE]
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Valla Fatıma geçen bana fırça kaydı...Forumu chate çeviriyorsunuz diye onun için yazma nede olsa onun topiği.... Taksici Metin yazdım fırçayı yedim valla:):):):)[/COLOR][/FONT][/I][/B] |
[QUOTE=serhankaburcuk][B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Valla Fatıma geçen bana fırça kaydı...Forumu chate çeviriyorsunuz diye onun için yazma nede olsa onun topiği....
Taksici Metin yazdım fırçayı yedim valla:):):):)[/COLOR][/FONT][/I][/B][/QUOTE] [COLOR="Magenta"][B][I][FONT="Comic Sans MS"]estağfurullah serhan abi ne demek fırça felan,ona ikaz diyelim daha yumuşak olsun:)[/FONT][/I][/B][/COLOR] |
[QUOTE=serhankaburcuk][B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Valla Fatıma geçen bana fırça kaydı...Forumu chate çeviriyorsunuz diye onun için yazma nede olsa onun topiği....
Taksici Metin yazdım fırçayı yedim valla:):):):)[/COLOR][/FONT][/I][/B][/QUOTE] [COLOR="Blue"][CENTER][I] O FIRÇA SENİN İÇİN GEÇERLİ..FIRÇA YEMEKTE SANA YAKIŞMIYOR KOSKACA TRİBÜN LİDERİSİN..:D[/I][/CENTER][/COLOR] |
Taksici Metin yazdım fırçayı yedim valla:):):):)[/COLOR][/FONT][/I][/B][/QUOTE] [B]Haklısın Reis Ama Metin abide Sivasspor'dan bir sayfa yaşayan tarih kendisi...[/B] |
[QUOTE=FATIMA][COLOR="Magenta"][B][I][FONT="Comic Sans MS"]estağfurullah serhan abi ne demek fırça felan,ona ikaz diyelim daha yumuşak olsun:)[/FONT][/I][/B][/COLOR][/QUOTE]
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"] Estağfirullah Fatıma şaka yaptım...:):) Ama Muratında dediği gibi Taksici Metin abide tarih gibi adam yani...:):):)[/COLOR][/FONT][/I][/B] |
[QUOTE=serhankaburcuk][B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]
Estağfirullah Fatıma şaka yaptım...:):) Ama Muratında dediği gibi Taksici Metin abide tarih gibi adam yani...:):):)[/COLOR][/FONT][/I][/B][/QUOTE] [B]FIAT DOBLO NLA HÜRSÜN METİİN GÜMBÜR GÜMBÜRSÜN!!!![/B] |
[QUOTE=DJMuRaT][B]FIAT DOBLO NLA HÜRSÜN METİİN GÜMBÜR GÜMBÜRSÜN!!!![/B][/QUOTE]
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]OOO Beste İhsan abinin bestesi...Bir Çağla Şikel bestesi... Metin abiye yeni beste yapın....[/COLOR][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT="Century Gothic"][COLOR="DarkOliveGreen"]NOT :İhsan abi bizi deplasmana götüren şöförün adı...[/COLOR][/FONT][/I][/B] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:50. |