![]() |
[COLOR="Blue"][B][I][U]sivasspor comda ki tüm üyelerin yeni yılını kutlarım.
yeni herkese iyilik,güzellik,sağlık getirsin. kötülüklerden ve felaketlerden uzak yıl olsun yeni yıl. [/U][/I][/B][/COLOR] |
Tüm hemşehrilerimin sağlıklı ve mutlu bir yıl geçirmesini temenni ederim.
|
[B]Tüm sivasspor.com ailesinin yeni yılını kutlarım...
3 puanlı bol haftalar;) [/B] |
_YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN_
_YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN_
TÜM HEMŞERİLERİMİN YENİ YILINI KUTLAR BAŞARI MUTLULUK VE ESENLİKLER DİLEM... |
2005 yılı acılarımızla, sevinçlerimizle geride kalacak. 2006 daha fazla umut, daha fazla sevinç, daha fazla mutluluk getirsin. Yaşamında güzel yıllar, mutlu yarınlar, gerçek dostluklar hep seninle olsun. Yeni yılın sana ve tüm sevdiklerine sağlık, mutluluk, neşe, başarı, bolca para, sevgi ve huzur getirmesini dilerim. Mutlu Yıllar! Mutlu yıllar SİVASSPOR...
|
YENİ YILDA SİVASSPORLAAA
[COLOR="Red"][FONT="Arial Black"]HERKESİN YENİ YILI İNŞALLAH MUTLU,HUZURLU,SORUNSUZ,SAĞLIKLI VE EN ÖNEMLİSİ SİVASPORLU GEÇER...HERKESİN YENİ YILI HAYIRLI UĞURLU OLSUN...[/FONT][/COLOR]:)
|
ALLAH yeni yılda PAKİSTAN daki Kardeşlerime yardım etsin ,
işleri çok zor kış mevsiminde dualarımızı esirgemeyelim |
biraz dua heşeyin ilacıdır...
[QUOTE=UMTçarşı]ALLAH yeni yılda PAKİSTAN daki Kardeşlerime yardım etsin ,
işleri çok zor kış mevsiminde dualarımızı esirgemeyelim[/QUOTE] [COLOR="Red"][FONT="Arial Black"]Haklısın aslında bu yönden düşünmek hiç aklımıza gelmiyor...biraz kendimizi bırakıp onlara dua etmek lazım beni uyandırdığın için saol gardaş...[/FONT][/COLOR] |
[B]Kahkahalar, yeni heyecanlar, bebekler, dugunler,
eglence ve tatli surprizler olsun.. Tat iller olsun kazandibi, tarçinli kurabiyeler, elmali kekler, sekerli kahveler. Bulusmak icin telefonlasmalar olsun.. Bulusmalar olsun, kavusmalar olsun.. Geziler olsun ,yeni yerler keşfetmek olsun... Kayiplar, depremler, afetler olmasin. kirginliklar, anlasmazliklar, ayriliklar, yalanlar olmasin. "biz" olsun; "ben" olmasin...mutluluk parayla, eglence zoraki olmasin.. Gobek olmasın. Kolesterol olmasin. Kellik olmasin... Bir kere soylensin ve yeter olsun. En onemlisi sevgi olsun... .askolsun... YENI YILINIZ KUTLU OLSUN! [/B] |
[QUOTE=gakgo58][B]Kahkahalar, yeni heyecanlar, bebekler, dugunler,
eglence ve tatli surprizler olsun.. Tat iller olsun kazandibi, tarçinli kurabiyeler, elmali kekler, sekerli kahveler. Bulusmak icin telefonlasmalar olsun.. Bulusmalar olsun, kavusmalar olsun.. Geziler olsun ,yeni yerler keşfetmek olsun... Kayiplar, depremler, afetler olmasin. kirginliklar, anlasmazliklar, ayriliklar, yalanlar olmasin. "biz" olsun; "ben" olmasin...mutluluk parayla, eglence zoraki olmasin.. Gobek olmasın. Kolesterol olmasin. Kellik olmasin... Bir kere soylensin ve yeter olsun. En onemlisi sevgi olsun... .askolsun... YENI YILINIZ KUTLU OLSUN! [/B][/QUOTE] Bu güzel dileklerin için teşekkürler, Hakkı garadaş inşallah gerçekleşir. Ufak birşeyde ben ilave edeyim; Savaşsız, kavgasız,acısız,kinsiz, barış içinde yaşanan bir Dünya olsun.:) |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:39. |