![]() |
-->: MOHAMMED ALİ COŞTU..
[QUOTE=CAGLAYAN][B][I]Muhammet Ali´yi göndermekle cok hata büyük yaptik.bugünki macta oynasaydi macin kaderini degistirebilirdi diye düsünüyorum.
neyse.... anlatacak cok sey varda yinede sineye cekelim. [/I][/B][/QUOTE] [COLOR="Magenta"][B][I][FONT="Comic Sans MS"] daha önce de taraftar buna tepki göstermişti ama fayda etmedi,inşaallah biz yanılıyoruzdur da gidişat böyle devam etmez...(yanlış yaptılar muhammet ali gönderilmeyecekti)[/FONT][/I][/B][/COLOR] |
bizi süper lige çıkaran futbolcumuzu tam takım oturuyorken satmamızın sebebini anlayamadım.satılcak oyuncu değildi ama oldu artık.onu mumla araycağız
|
yollayanlar utansin
sivassporun sahadaki tek "lider" tipindeki futbolcusuydu. |
Mohammed Ali'nin attıgı ikinci golü gördüm hakkikaten cok güzeldi gönderilmesi bencede yanlıştı
|
kesinlikle çok önemli bir gol silahı ilerleyen yaşına rağmen çok güzelDİ . . .
|
hiç mi utanmıyorlar gönderdiklerine be....
|
he yaw sen de haklısın galiba. . .
|
[B]gönderdıgımıze pişman olduk bile..[/B]
|
[COLOR="Black"][B]İlkonbirde yer vermiyorsan gönder dedik dedik ama Sayın Lorant ilkonbirde yer vermediğine göre performansı düşmüş diye düşünüyorduk ki birilerini yalancı çıkardı,yada iki haftada bizim performansı düşük diye ilkonbirde yer vermediğimiz MOHAMMED ALİ KURTULUŞ birden performans patlaması yaptı,birileri yanıldı ondan ziyade zararlı çıkan SİVASSPORum oldu.Yazık oldu...[/B][/COLOR]
|
[B]İş işten geçtikten sonra artık ne yapsak nafile..[/B]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:10. |