SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Kilitli Konular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=19)
-   -   İSMAİL KARTAL"Imparator" BIRYIL DAHA BİZİMLE!!! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=4638)

GuNaY 18.05.2005 17:04

[size=6][color=blue][b]birçok fedakarlıgı göz önüne alarak yeni sezon icicn anlasması cok sevindirici oldu... böylece hocamıza olan saygımız ve sevgimiz bir kat arttı... kendine olan güvenimizi bosa cıkarmayagını biliyoruz....[/b][/color][/size]

ziraatcierol 18.05.2005 17:11

oooo arap ismail oooo imparator ismail

metinumar 18.05.2005 17:18

sevgili yönetim kurulunu kesinlikle tebrik ederim bbence çok çok dogru bir karar imparator ismail hoca sivasımızı biliyor ve kendisi gibi başarıya aç bir yerde süper ligde kendisini ve kuracagı takımını canı gönülden destekliyorum

soguk iklimin sıcak yiğidosu

ziraatcierol 18.05.2005 17:18

[quote=ziraatcierol]oooo arap ismail oooo imparator ismail[/quote]

ismail hocama bir yıl daha bizimle çalışacağı için çok teşekkür ederim

sVs 18.05.2005 17:22

hocamızın bir yıl değil aslında daha uzun zaman kalması dileğiyle hayırlı olsun diyor ve tebrik ediyoruz

ziraatcierol 18.05.2005 17:28

[color=red][/color][size=7][/size]

İMPARATOR İSMAİL

mesocan 18.05.2005 18:50

Sivas'a yakışan... Sivas'a imzasını atan bir insan... İnşallah bi gün avrupada bile görürüz ve gurur duyarız.. :)

CAGLAYAN 19.05.2005 08:43

[quote=Kaptan_58GENCLiK][b]Bu iddialı sözler, birçok kulübün listesinde olmasına rağmen yönetimin yola devam etme önerisine “evet” diyen teknik direktör İsmail Kartal’a ait.

Camialarının müthiş bir potansiyele sahip olduğunu söyleyen başarılı hoca, Süper Lig’e de damga vuracaklarını belirtirken, adeta devlere mesaj yolladı

Öncelik hocadaydı
İkinci Lig A Kategorisi’nde bitime 4 hafta kala ilk üçü garantileyerek 38 yıllık tarihinde ilk kez Süper Lig’e adım atan Sivasspor, gelecek hesapları yapmaya devam ediyor. İlk iş olarak takımı büyük bir başarıya taşıyan teknik direktör İsmail Kartal ile anlaşmak için kolları sıvayan yönetim, dün beklediği cevabı aldı. Teklife “evet” diyen genç çalıştırıcı, artık hedef büyütmek zorunda olduklarını söyleyip iddialı açıklamalar yaptı.

‘Çok seviliyorum’
Sivas’ın Süper Lig’e adım atmasının ardından birçok kulüpten teklif aldığını doğrulayarak konuşmasına başlayan Kartal, Kırmızı - Beyazlı ekipte kaldığı için çok mutlu olduğunu söyledi. Önceliğin her zaman Sivasspor’a ait olduğunun altını çizen başarılı hoca, “Çok sevildiğim bir yerdeyim. Ayrıca ben de burada mutluyum. Yönetimimiz de isteklerime olumlu yaklaştı. Tüm bunlar Sivasspor’da kalmam için yeterli oldu” ifadesini kullandı.

8-10 oyuncu kalıyor
Gelecek sezon ki stratejileri hakkında da bilgi veren İsmail Kartal, Süper Lig’de önemli işler yapacaklarını ileri sürdü. Transferdeki son gelişmeleri değerlendiren başarılı teknik adam şunları söyledi: “Şampiyon kadrodan 8-10 futbolcu yola bizimle devam edecek. Türkiye’den birçok oyuncu listemizde, ön görüşmeler yapıyoruz. Ayrıca genel menacerimiz Bülent Uygun da yurt dışında oyuncu izliyor. Kısacası işi sıkı tutuyoruz ve Süper Lig’e iddialı geliyoruz.” [/b][/quote]

yasin_58 19.05.2005 11:00

eğer İSMAİL hocamız giderse çok üzülürdüm çünkü sivassporun 37 yıllık hasterini dindiren en önemli kişilerden biri.Süper Ligdede Olması Beni çok mutlu etti. Süper Ligdede aynı performansı göstererek sivas ımızı en iyi yere getirireceğinden Hİç ŞÜPHEM yok.....

kral58 19.05.2005 11:30

[quote=CAGLAYAN][quote=BROTHERS58][quote=Sivas5858][quote=CAGLAYAN][img]http://www.sivasspor.com/modules/coppermine/albums/userpics/10015/normal_svssivas-istanbul-2-.JPG[/img]

[b][i][color=red] [size=7]
BIR SARKISIN SEN .........
İMPARATOR İsmail KARTAL

SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN
SEN BIR EFSANESIN

****** SÜPERLIG ********
HEPIMIZE HAYIRLI OLSUN.

[/color][/size][/i][/b][/quote]

[b][i][color=red] [size=7] + IMZA [/color][/size][/i][/b][/quote]

UEFA HEDEFİMİZ
YİGİDO İSMİMİZ
BİZ SENİ HİÇ BİRŞEYE DEGİŞMEYİZ