![]() |
[QUOTE=erdalguler][COLOR="DarkRed"][B][FONT="Georgia"]Sivasım Gençleri de devirp 3. lüğe oturdu. Bu maçda da eski rakibimiz Diyarbakırı bence yenecek ve kendi sahamızda taraftarına hediye vermek isteyen sivasım 1 değil birkaç gol atacak ve maç gollü geçecek...
SİVASSPOR : 3 DİYARBAKIR : 1[/FONT][/B][/COLOR][/QUOTE] [B][COLOR="DarkRed"][FONT="arial"]Bir golle kaçırmışım. Ama sivasım adım adım ilerliyor. Helal yiğidolara... :D[/FONT][/COLOR][/B] |
üç büyükler
şimdilik üç ilerleyen haftalarda iki ve sonra allah bilir kimbilir?
|
[QUOTE=gakgo58][B]yusuf gardasımın dediklerine kelimesi kelimesine katılıyorum..diyarbakır konya maçı hariç tüm deplasmanlardan puan almış....beşiktaş ve fenerbahçe de dahil...
sivas ilk gölü atar erkan atarsa fark olur.. (golün üstüne yatmassa denizli maçında olduğu gibi) skor tahminine gelince Sivasspor 4 D.bakır 1[/B][/QUOTE] [B]şekilde görüldüğü gibi :) Diyarbakır maçının skorunu sadece ama sadece ben bilmişim...kendi kendimi kutluyorum :) başarılarımın devamını diliyorum :D[/B] |
[QUOTE=gakgo58][B]şekilde görüldüğü gibi :) Diyarbakır maçının skorunu sadece ama sadece ben bilmişim...kendi kendimi kutluyorum :) başarılarımın devamını diliyorum :D[/B][/QUOTE]
[B]hahahahaha bende seni tebrik ediyor vs. vs. daha ne diyimki hersey ortada işte :D[/B] |
helal olsun abi başarılar devam etsin sen iddaa da oyna maç skoruna ;-))
|
[QUOTE=ReDYiGiDo]helal olsun abi başarılar devam etsin sen iddaa da oyna maç skoruna ;-))[/QUOTE]
[B]burda rahattı bol keseden attı abim :D sivasta aynı tavrı koyunca tuttu işte.... ( kıskançlık belirtisimidir nedir bu çamur :D )[/B] |
[QUOTE=Gunay][B]burda rahattı bol keseden attı abim :D sivasta aynı tavrı koyunca tuttu işte....
( kıskançlık belirtisimidir nedir bu çamur :D )[/B][/QUOTE] biraz ööle kokuyo sanki :D |
sonuna kadar arkasi gele zirveye masallah
|
süper yigidolar hareketi hizlandi
|
sira caykurda
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:13. |