SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   IST-DERNEK TOPLANTISI (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=6059)

Arif Coşkun 31.01.2006 21:02

-->: 5 Şubat Dernek Toplantısı!!!

[QUOTE=Kaptan-58][B]maçın yeri daha tam belli değil.. kadıköyde de olabilir.. inşallah en kısa zamada belli olurda nerde toplanacağımızı kesinleştiririz....

SAVUN İSTANBUL Sivasspor.com1 GELİYOR...[/B][/QUOTE]
Günayın dediğine göre stad kesinleşmiş,toplantı içinde bu akşam bir karara varılacağını sanıyorum.

alimuharrem58 01.02.2006 19:15

YER KONUSUNDA BIR KESIN YAZIN BUNDAN SONRA NE OLACAK

DJMuRaT 01.02.2006 19:21

[QUOTE=alimuharrem58]YER KONUSUNDA BIR KESIN YAZIN BUNDAN SONRA NE OLACAK[/QUOTE]

[B][FONT="Comic Sans MS"]Bizde beklemedeyiz...[/FONT][/B]

ErdalGüler 01.02.2006 19:39

ARTIK YER VE ZAMANIN BELİRLENMESİ LAZIM...

alimuharrem58 01.02.2006 19:50

BU AKSAM BIR KARAR VERILMELI YER VE SAAT KONUSUNDA

Arif Coşkun 01.02.2006 19:58

Arkadaşlar bildiğiniz gibi maçın İstanbul Maltepe Stadında oynama durumu vardı ve bu olmadı,maç Yozgat Stadı'na alındı.Maç gününe denk geldiği için erteleme söz konusu olmuş ve o yönde karar alınmak üzere iken sonanda aldığımız haberde maçın İstanbul'da oynanmayacağını öğrendik.O nedenleki artık toplantının ertelenmesi gerekmiyor sanıyorum. Eğer akşam tekrar bir araya gelebilirsek bir sonuca varıp gerekli açıklama yapılabilir.

alimuharrem58 01.02.2006 19:59

[QUOTE=arifcoskun]Arkadaşlar bildiğiniz gibi maçın İstanbul Maltepe Stadında oynama durumu vardı ve bu olmadı,maç Yozgat Stadı'na alındı.Maç gününe denk geldiği için erteleme söz konusu olmuş ve o yönde karar alınmak üzere iken sonanda aldığımız haberde maçın İstanbul'da oynanmayacağını öğrendik.O nedenleki artık toplantının ertelenmesi gerekmiyor sanıyorum. Eğer akşam tekrar bir araya gelebilirsek bir sonuca varıp gerekli açıklama yapılabilir.[/QUOTE]

ABİ BENCE HIC BIR SEY DEGISMEDEN AYNI YER(MECİDİYEKÖY) KALMALI

Arif Coşkun 01.02.2006 20:02

[QUOTE=alimuharrem58]ABİ BENCE HIC BIR SEY DEGISMEDEN AYNI YER(MECİDİYEKÖY) KALMALI[/QUOTE]
Bende o yönde bir karar çıkmalı diye düşünüyorum.Görüşme yapalım o zaman daha net bir açıklama yapılır.

CAGLAYAN 01.02.2006 22:13

[QUOTE=arifcoskun]Arkadaşlar bildiğiniz gibi maçın İstanbul Maltepe Stadında oynama durumu vardı ve bu olmadı,maç Yozgat Stadı'na alındı.Maç gününe denk geldiği için erteleme söz konusu olmuş ve o yönde karar alınmak üzere iken sonanda aldığımız haberde maçın İstanbul'da oynanmayacağını öğrendik.O nedenleki artık toplantının ertelenmesi gerekmiyor sanıyorum. Eğer akşam tekrar bir araya gelebilirsek bir sonuca varıp gerekli açıklama yapılabilir.[/QUOTE]
[B][I]Arkadaslar bir an evvel Aciklama getirin gec kaliyoruz.........[/I][/B]

1967_DERNEK_TUĞRUL 01.02.2006 22:51

[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="DarkOrchid"]HAYIRLI UGURLU OLSUNNNN.......!!!!!!!!![/COLOR][/FONT][/CENTER][/I][/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:39.