![]() |
-->: 5 Şubat Dernek Toplantısı!!!
[QUOTE=Kaptan-58][B]maçın yeri daha tam belli değil.. kadıköyde de olabilir.. inşallah en kısa zamada belli olurda nerde toplanacağımızı kesinleştiririz....
SAVUN İSTANBUL Sivasspor.com1 GELİYOR...[/B][/QUOTE] Günayın dediğine göre stad kesinleşmiş,toplantı içinde bu akşam bir karara varılacağını sanıyorum. |
YER KONUSUNDA BIR KESIN YAZIN BUNDAN SONRA NE OLACAK
|
[QUOTE=alimuharrem58]YER KONUSUNDA BIR KESIN YAZIN BUNDAN SONRA NE OLACAK[/QUOTE]
[B][FONT="Comic Sans MS"]Bizde beklemedeyiz...[/FONT][/B] |
ARTIK YER VE ZAMANIN BELİRLENMESİ LAZIM...
|
BU AKSAM BIR KARAR VERILMELI YER VE SAAT KONUSUNDA
|
Arkadaşlar bildiğiniz gibi maçın İstanbul Maltepe Stadında oynama durumu vardı ve bu olmadı,maç Yozgat Stadı'na alındı.Maç gününe denk geldiği için erteleme söz konusu olmuş ve o yönde karar alınmak üzere iken sonanda aldığımız haberde maçın İstanbul'da oynanmayacağını öğrendik.O nedenleki artık toplantının ertelenmesi gerekmiyor sanıyorum. Eğer akşam tekrar bir araya gelebilirsek bir sonuca varıp gerekli açıklama yapılabilir.
|
[QUOTE=arifcoskun]Arkadaşlar bildiğiniz gibi maçın İstanbul Maltepe Stadında oynama durumu vardı ve bu olmadı,maç Yozgat Stadı'na alındı.Maç gününe denk geldiği için erteleme söz konusu olmuş ve o yönde karar alınmak üzere iken sonanda aldığımız haberde maçın İstanbul'da oynanmayacağını öğrendik.O nedenleki artık toplantının ertelenmesi gerekmiyor sanıyorum. Eğer akşam tekrar bir araya gelebilirsek bir sonuca varıp gerekli açıklama yapılabilir.[/QUOTE]
ABİ BENCE HIC BIR SEY DEGISMEDEN AYNI YER(MECİDİYEKÖY) KALMALI |
[QUOTE=alimuharrem58]ABİ BENCE HIC BIR SEY DEGISMEDEN AYNI YER(MECİDİYEKÖY) KALMALI[/QUOTE]
Bende o yönde bir karar çıkmalı diye düşünüyorum.Görüşme yapalım o zaman daha net bir açıklama yapılır. |
[QUOTE=arifcoskun]Arkadaşlar bildiğiniz gibi maçın İstanbul Maltepe Stadında oynama durumu vardı ve bu olmadı,maç Yozgat Stadı'na alındı.Maç gününe denk geldiği için erteleme söz konusu olmuş ve o yönde karar alınmak üzere iken sonanda aldığımız haberde maçın İstanbul'da oynanmayacağını öğrendik.O nedenleki artık toplantının ertelenmesi gerekmiyor sanıyorum. Eğer akşam tekrar bir araya gelebilirsek bir sonuca varıp gerekli açıklama yapılabilir.[/QUOTE]
[B][I]Arkadaslar bir an evvel Aciklama getirin gec kaliyoruz.........[/I][/B] |
[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="DarkOrchid"]HAYIRLI UGURLU OLSUNNNN.......!!!!!!!!![/COLOR][/FONT][/CENTER][/I][/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:39. |