![]() |
-->: Trabzonspor/SİVASSPOR Maci Tahmin ve Yorumları
[B]Bu Maç İlk Maçta da Olduğu gibi [COLOR="Red"]Sivassporumuz:[/COLOR] 2 [COLOR="RoyalBlue"]Trebzonspor: [/COLOR]1[/B]
|
[QUOTE=ReDYiGiDo][B]Bu Maç İlk Maçta da Olduğu gibi [COLOR="Red"]Sivassporumuz:[/COLOR] 2 [COLOR="RoyalBlue"]Trebzonspor: [/COLOR]1[/B][/QUOTE]Kardeş inş.Beklenen gün çabuk gelir ve sonucu görürüz
[url]www.kalearkasi.net[/url] ÇILGINLAR WEB SİTE |
[QUOTE=TRABZONLUYUZ!!!]Kardeş inş.Beklenen gün çabuk gelir ve sonucu görürüz
[url]www.kalearkasi.net[/url] ÇILGINLAR WEB SİTE[/QUOTE] [B]İnşallah Kardeş.. Önce Dostluk Sonra [COLOR="Red"]Sivasspor[/COLOR] Kazanır..[/B] |
SEVGILI SIVASLI HEMSERILERIM.
BIRBIRIMIZI KIRMAYALIM LÜTFEN TABIIKI HERKES KENDI TAKIMININ KAZANMASINI ISTEYECEKTIR. BUDA BIZLERIN DOGAL HAKKI .... DOSTLUK KAZANSIN DIYELIM |
[QUOTE=Trabzonlu]SEVGILI SIVASLI HEMSERILERIM.
BIRBIRIMIZI KIRMAYALIM LÜTFEN TABIIKI HERKES KENDI TAKIMININ KAZANMASINI ISTEYECEKTIR. BUDA BIZLERIN DOGAL HAKKI .... DOSTLUK KAZANSIN DIYELIM[/QUOTE] Dayı sen SANLI TRABZONLUMUSUN yoksa sivaslı misin? |
[QUOTE=TRABZONLUYUZ!!!]Dayı sen SANLI TRABZONLUMUSUN yoksa sivaslı misin?[/QUOTE]
Trabzonluyum Sapina kadar bu resmi Istanbuldaki Karsilasmada cektirmistim Sivasspor atkisyla . |
[QUOTE=Trabzonlu]Trabzonluyum Sapina kadar bu resmi Istanbuldaki Karsilasmada cektirmistim Sivasspor atkisyla .[/QUOTE]
Eywallah...Yakişmiş neresinden? |
[B]ÖNCE DOSTLUGUN KANACAGINA EMINİM. KİMSE BAŞKA YÖNLERE CEKMESIN. BENİM O KADAR COK TRABZONLU ARKADAŞLARİM VARKİ HEPSİ BİR BİRİNDE DEGERLI ,BU DDOSTLUGU KİMSENİN BOZMAYA HAKKI YOK HAK EDEN KAZANSIN[/B]
|
Trabzonun Düzköy ilcesindenim.
|
trabzon:1
sivasspor:1 belki bir puan çıkartabiliriz |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:25. |