![]() |
-->: Nordin Wooter
COK KISA BOYLU ANKARASPOR MACİNDA YAKİNDAN GORDUK :)
|
Wooter ın iyi oynamasına sevindim..
|
--->: -->: Nordin Wooter
[QUOTE=Flavio;154700][b]Helal olsun sana Wooter inşallah bu performansını sürdürür.Bi asist,bi golle başladı gerisini bekliyoruz.Bu arada golleri daha izleyemedim:([/b][/QUOTE]
[B]GErçekten merak etmeye başladım şu adamı.Duyduğuma göre dünyaca ünkü artur numanın veliahtı sayılıyomuşşş:) [/B] |
valla ankara maçında en istekli oyuncumuz oydu,çok çalıştı, her top dağıtılmasında sorumluluk almak istedi fakat neden anlamadım bizimkiler ona top atmamak için yeminli gibiydiler, ben ilk kez izledim ama pek tatmin olmadım inşallah alıştıkça daha iyi olur...
|
çok güzel bir futbolcuya benziyor
|
--->: Nordin Wooter
İŞTE KARŞINIZDA MANİSA MAÇININ KAHRAMANI SUPER Bİ YETENEK 1 GOL 2 ASİST YAPARAK GALIBIYETIN EN BUYUK SAHIBI ÖELLIKLE ANDERSONUN GOLUNDE ATTIGI CALIM VE ORTASI BALILIYE YAPTIGI ASISIT COK GUZEL DI BULENT UYGUN BU YIL IN BOMBASINI BU OYUNCUYU BULARAK YAPTI AYRICA DUN RIDVAN DILMENDE NORDIN WOOTER COK YETENEKLI BIR OYUNCU ZATEN AJAXDA OYNAMIS VE TECRUBELI YORUMUNDA BULUNDU
|
Wooter gerçekten kaliteli bir oyuncu... ayağına hakim ve güzel vuruşları var... Nitekim bu özelliğini manisa maçında gördük ve hem asistler hemde golle kalitesini gösterdi... Bizim için büyük bir kazanç takımdada artık servetin liderliğinde daha düzenli ve takım oyununa yatkın bir hava oluşmaya başladı...
|
Bence de maçı kazandıran ve maçın kahramanı WOOTER'dı. Her geçen gün daha iyi oynamaya ve form grafiğini yükseltmeye başladı. Orta sahası zayıf olan G.Saray elmizden almaya çalışmasında...
|
muthiş bir oyuncu ya. fenerin alexi, bjk nın delgado su varsa bizim wooter ımız var. gs nın neyi vardı ya unuttum.:)))
|
Manisa maçında ortaya koyduğu futbol onun kalitesini gösterdi bize hamuru iyi futbolcu hücuma çok güzel destek veriyor ve hücuma zenginlik katıyor kısa boyuna rağmen çabukluğu hızlılığı ve topu ayağında iyi tutması onun artıları. Gelen en iyi yabancı diyebilirim Nordin Wooter için
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:09. |