![]() |
--->: Mehmet YILDIZ
MEHMET FENERBAHÇE MACINDA DÜSÜP DÜSÜP KALKTI VEDE 1 TANE ASİST YAPTI BU FUTBOLCU MÜTHİŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
|
[B]mehmet yıldız için burda bazıları ondan bir şey olmaz diyorlardı.Şimdi bakıyorum kimsenin sesi çıkmıyor böyle yapmayın sözünüzün arkasında durun.ben hala idda ediyorum türkiyenin en güçlü forveti mehmet yıldız'dır.Ancak son vuruşlar için kendini geliştirmeli bu sorununuda çözerse o süper mehmet olur.Aferin mehmet sana yapılan yorumlara engüzel cevabı fener maçında verdin.[/B]
|
--->: -->: --->: -->: Mehmet YILDIZ
[QUOTE=jakobieen;192879]kafanı yorma gardaşım alınmam, 21. hafta itibariyle sadece 3 gol atabilmiş ve bunlardan ikisi boş kaleye olan sonrada forvetim diye beni aladatmaya çalışan bi adama ''süper futbolcu'' diyebilen bi kişinin bana 'sen futboldan anlamıyorsun' demesine alınacağıma sevinirim korkma.. eğer hem mehmete iyi topçu deyip hemde benim futboldan iyi anladığımı söyleseydin, bak işte o zaman üzülürdüm ;) [/QUOTE]
Umarım sende anlamışsındır mehmet yıldızın nasıl biri olduğunu. |
Milli takım seçicileri görür herhalde.
|
[B]Mehmet yıldız iyi güzelde kolay pozizyonları çok kolay harcıyor[/B]
|
::::::::mehmet yıldızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:::::::::::
|
-->: Mehmet YILDIZ
Mehmet
yıldız sivasımnızın tek oyuncusu diyorum ben kiralık verildiğinde inanın ben maçlarada gitmiyordum çünkü bu kişinin koşma yeteneği hiç oyuncuda yok derim aldığı toplan canla başla mücadele edecek kapasitede birisi onu her zaman kutluyorumvede inşallah diil sivasın yıldızı milli takımında yıldızı olucak diyorum |
[QUOTE=yigido1977;197420][B]Mehmet yıldız iyi güzelde kolay pozizyonları çok kolay harcıyor[/B][/QUOTE]
Galaasaray ve milli takımın vazgeçilmezi hakan şükür de çok pozisyona giriyor ama çok atamıyor.Önemli olan pozisyona girebilmek ve takımı sürüklemek Mehmet eminim çok daha başarılı olup son vuruşlarda da kendini geliştirecek. |
--->: -->: --->: -->: Mehmet YILDIZ
[QUOTE=OLCAY_58_AKKUS;197413]Umarım sende anlamışsındır mehmet yıldızın nasıl biri olduğunu.[/QUOTE]
mehmetin artık bu fenerbahçe maçından sonra kalitesini tartışmak esas bu futboldan anlamamaktır!! |
-->: Mehmet YILDIZ
[B]Ona türkiye hasta oldu inanıyorum yakında türkiyenin bir yıldızı olacak [/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:55. |