![]() |
--->: SİVASSPOR/Trabzonspor Maçı Tahmin ve Yorumları
trabzon en kötü beraberlik için gidecektir sivasa sivasta kapanık bir oyun sergilemez rakibine üstünlük sağlarsa trabzonu rahat yener trb. illaki gol bulur ama sivas iyi kontra yapan bi takım beşiktaş macından hatırlayın gol ve goller bulur macı 2-1 en kötü ihtimal 1-0 kazanır her ihtimalle insallah beni yanıltmaz sivasspor
|
Sivasspor :2 Trabzonspor : 1 Üc puani alacamiza inaniyorum ...Saygilarim ile
|
[B][CENTER]Gireceğimiz pozisyonları değerlendirebilirsek baya farklı biteceğini düşünüyorum
ama yinede [IMG]http://img329.imageshack.us/img329/6616/446zl1.gif[/IMG] SİVASSPOR: 3 [IMG]http://img422.imageshack.us/img422/4234/4wx3.gif[/IMG] Trabzonspor: 1 Bizim olur maç ;)[/CENTER][/B] |
[QUOTE=SONMEZ;166970][COLOR="Blue"][B]Gız anam-bacım...
onu ben demiyorum gığiiiiy... [COLOR="Red"]Trabzonlu[/COLOR] arkadaşlarım diyooooooooo...!!! Haçan ben de yeneceğuz deiiirum...! UUğiyyyyyyyyyyyyyyyyyy... :D :D . . .[/B][/COLOR][/QUOTE] [B]:D heee abi iste sende onlara de ki berabere olmaz illa biz yeneceguz :D [/B] |
inşallah geçen haftanın moral ve motivasyonuyla bu maçı kazanırız artık iç sahada maç kazanıp taraftarla tekrardan kucaklaşma zamanı geldiğini düşünüyorum 3 puanı alan taraf biz olmalıyız ancak şuda unutulmamalıki trabzonda son haftalarda gerçekten iç açıcı sonuçlar alamıyor ve bazı as oyuncularından yoksun oynayacak ama çok güçlü bir ekip dikkatli oynamakta yarar olacağı kanaatindeyim.gönlümden geçen skor
sivasspor :2 trabzonspor :1 (esasında 3 puan bizim olsunda skor ne olursa olsun ) |
slm inşallah dostça geçen bir karşılaşma olacak fakat biz yeneceğiz:D fazla uçmayalım derim
|
--->: -->: --->: SİVASSPOR/Trabzonspor Maçı Tahmin ve Yorumları
[QUOTE=mermerbey58;167029]3 PUANA AÇ OLDUĞUNUZU BİLİYORUM.ZATEN BİZDE SAHAMIZDA KÖTÜYÜZ.TRABZON DİYORUM BENDE.İNŞALLAH İKİMİZ YANILIRIZ SİVASSPOR YENER.AMA İSTATİKLER TRABZON DİYOR.DÜŞÜNCEMDE:D[/QUOTE]
kardeş sivasspor bu ligde sevdiğimiz 2-3 takımdan birisidir.ve bu hep boyle olacaktır;) ama TRABZONUMUZ kötü diye bakıyorumda herkes 3-4 atarızdan bahsediyor maça bişey kalmadı hep beraber göreceğiz ;) tabi dostça bir karşılaşma olacak ve inş. hakeden kazanacak |
[QUOTE=TRABZONSPORUM;167027]slm inşallah dostça geçen bir karşılaşma olacak fakat biz yeneceğiz:D fazla uçmayalım derim[/QUOTE]
Zannedersem yazdiklarina sende inanmiyorsundur :D 4 .cü Büyük takimiz diyorsunuz sizlerde bizim gibi ligin diblerinde yatiyonuz.! acaba 4 büyük lakabi TS a yakisiyormu? bizlerin öyle bir amaci yok fazlada böbürlenmiyoruz.! simdiye kadar yapmis oldugumuz karsilasmalarda TS devamli yenmisiz. haaa Sivasin havasi serttir SIKI giyinin Malubiyetten sonra dahada üsüyeceksiniz :D |
[QUOTE=cengaver;167031]Zannedersem yazdiklarina sende inanmiyorsundur :D 4 .cü Büyük takimiz diyorsunuz sizlerde bizim gibi ligin diblerinde yatiyonuz.! acaba 4 büyük lakabi TS a yakisiyormu?
bizlerin öyle bir amaci yok fazlada böbürlenmiyoruz.! simdiye kadar yapmis oldugumuz karsilasmalarda TS devamli yenmisiz. haaa Sivasin havasi serttir SIKI giyinin Malubiyetten sonra dahada üsüyeceksiniz :D[/QUOTE] kardeş seni Trabzona davet etsem gelirmisin???? senin hayalinde göremeyeceğin binlerce kupa;) gezdirirdim seni hemde büyüklüğün nasıl gelmiş kazanılmış olduğunu anlardınız;) uefaya gidebilmeyi bile sen başarı sayıyorsun bunun üstüne daha ne soylenebilirki;) |
[B]polemiğe gerek yok herkes sivasımızıda biliyor trabzonuda dostca bir maç olması dileğiyle[/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:43. |