SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   SİVAS:1 TRABZON:0 (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=9125)

tur_58 20.11.2006 11:45

--->: SİVAS:1 TRABZON:0

[QUOTE=1967_DERNEK_MUSTAFA;167693]:) :)

[COLOR="Blue"]yaşlı başlı adamız diyorsun uslubuna bak serseri ilk önce[/COLOR] şu kelime şeklıni yazmasını bil kimse serseri değildir ya adammmm hiç hayatında gördünmü oturarak takımın desteklendiğini biz oraya takımı desteklemeye geldik oturmaya gelmedik bunu küçücük algılamayan beyninin içine sok utanmadan arlanmadan beleş bilet aldınız diyorsunuz bedeva bilet alan namert oğlu namerttir ben kulube 500 ytl para ödemişim artı kombine biletimde vardı başkan geldi konuştu ve sizlerin bu davranış şekjlinize güldü şimdi bende gülüyorum vay haline vayyyy demek oturarak destekleyelim gülüyorum başka bir şey demiyorum:) :)[/QUOTE]

1.si ben serseri demedim serserilik yaprınız dedim ikisi aynı şey değildir.hemde 2.yarı takımımızı oturarak çok güzel destekledik.2.si bütün taraftarlar beleşçi demedi bazıları dedi.bizimde kombinemiz var.3.sü başkan hiçbirşeye gülmedi,ve sizi otutturdu.

cemal58yiğido 20.11.2006 11:45

Gazete Başlıkları

Yazık...Çok yazık/fanatik
Trabzon dibe vurdu/fanatik
Trabzon'da tarihi başarısızlık/fotomaç
Trabzon havlu attı/milliyet
Trabzon komada/hürriyet
Trabzon ilacını yine bulamadı/star
Trabzona bi darbede YİĞİDOLAR'dan/zaman

tur_58 20.11.2006 11:50

[QUOTE=serhankaburcuk;167667][B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Peki arkadaşım senin arka taraf diye nitelediğin yer numaralı değilmi oranın sahibi yokmu oradaki rahatsız olmuyormu???Ya artık bunları bırakın yok rahatsız olacağım yok çıt kırılacağım...Gerçek taraftar bu gibi şeylerle uğraşmaz ve takıma destek olur...Trabzon taraftarı biran olsun oturmadı dikkat ettiysen...Artık tribüne gelince oturUp çekirdek yemeyi bırakın...Eğer bırakmıyorsanızda takıma destek olana karşı çıkmayın...Artık takım süper ligde sizde biraz Süper lig taraftarı olun LÜTFENNNNNNNNNNNNNN......[/COLOR][/FONT][/I][/B][/QUOTE]
arka taraf diye kastettiğim başka birşey yani lafın gelişi öyle dedim.bizim gruptan çoğu kişi ''şurda burda yer var ''dedi .ona göre diyorum.oturmak takımını desteklememek değildir.biz çokda güzel takımımızıda destekledik,çekirdek falan yiyende çok az kişiydi.

tur_58 20.11.2006 11:52

hadi ayağa kalkmışsınız.birde koltukların üstüne çıkıyorlar.hatta koltuğun yukarısını ince olan yere çıkıyorlar.maç falan izleyemedik ilk yarı.

sivassss 20.11.2006 13:18

TRABZONSPOR ZOR GÜNLER YAŞIYOR...

Süper Ligde en zor sezonlarından birisini yaşayan Trabzonspor, son Sivasspor yenilgisinden sonra iyice zor durumda kaldı.

Son 5 maçtır gol atamayan ve bir rekora doğru koşan Bordo-Mavililer, Sivasspor yenilgisinden sonra Teknik Direktör Ziya Doğan'ın istifası istenmeye başladı.

Özellikle hiçbir şekilde umut vermeyen futbol, taraftarların sabrını taşırmaya başladı.

Taraftarların, Fatih Tekke'ninde Zenit'e satılması ve bu futbolcunun yerinin doldurulamaması nedeniyle yönetim oldukça kızgınlar.

Taraftarlar alınan kötü sonuçlardan sonra zorlu Fenerbahçe maçı öncesinde; Teknik Direktör Ziya Doğan ve yönetimin istifa etmesi istemeye başladılar...

tur_58 20.11.2006 13:24

bu mehmet yıldızın birşey yaptığı yok onun yüzünden anderson yedek kaldı.hemen anderson ilk 11 e dönmeli

yigido_bekir 20.11.2006 16:16

-->: SİVAS:1 TRABZON:0

kocum balili beee acımadı valla süper gol attı....

tanju_58 20.11.2006 16:42

Dün TRT'de maçın özetini izledim stad fuldü.ilk defa stadı o kadar dolu gördüm.

1967_CLUB_10UR 20.11.2006 21:25

[QUOTE=tur_58;167915]1.si ben serseri demedim serserilik yaprınız dedim ikisi aynı şey değildir.hemde 2.yarı takımımızı oturarak çok güzel destekledik.2.si bütün taraftarlar beleşçi demedi bazıları dedi.bizimde kombinemiz var.3.sü başkan hiçbirşeye gülmedi,ve sizi otutturdu.[/QUOTE]
[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]
baba sana laf anlatacak değiliz biz takım nasıl desteklenir onu anlatmak istiyoz ama bildiğinizi okuyorsunuz..ayrıca başkan oturun derse oturacaz ne yapaccaz ya ona mı karşı gelelim.hemde oturmamızın bir sebebi sizin nasıl taraftar olduğunuzu görmekti ..sınıfta kaldınız bu taraftarla bu takım bir yere gelemez.[/FONT][/CENTER][/I][/B]

tur_58 21.11.2006 16:10

[QUOTE=1967_CLUB_10UR;168179][B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]
baba sana laf anlatacak değiliz biz takım nasıl desteklenir onu anlatmak istiyoz ama bildiğinizi okuyorsunuz..ayrıca başkan oturun derse oturacaz ne yapaccaz ya ona mı karşı gelelim.hemde oturmamızın bir sebebi sizin nasıl taraftar olduğunuzu görmekti ..sınıfta kaldınız bu taraftarla bu takım bir yere gelemez.[/FONT][/CENTER][/I][/B][/QUOTE]

bizim daha çok sinir olduğumuz konu:stada bakıyoruz.sağa-sola-her tarafa bütün herkes oturuyor biz ayaktayız.kendimizi o an [FONT="Arial Black"]enayi[/FONT] gibi hissettik

WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:46.