SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   ZE KALANGA TAMAM !.. (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=9477)

talha58 20.12.2006 15:31

--->: -->: ZE KALANGA TAMAM !..

[QUOTE=yigido Atilla;175296][B][I][FONT="Trebuchet MS"][COLOR="Navy"]Yorumlarina katiliyorum ne Sivasspor traftari ne de Sivassporun hocasi Andersonu anlayamadi Lorant haric, Bizden gittikten sonra neler kaybettigimizin farkina varacagiz süperlige gelmis 23 yasinda gelecegi cok parlak Andersondan yararlanamadik seneye Anderson süperlige damgasini vuran en iyi santrafor olacak biz degerini bilip oynatamadik.Kanatlari calistirip Anderson farkini süperlige gösteremedik..Idda ediyorum süperligin en iyi santraforundan yararlanmasini bilen hocalar icin bulunmaz bir yetenek ,Sakaryasporu tebrik ediyorum bunun farkina varmislar !!!!!!!!!..
Süper dedigimiz Servet cetinde 1,5 milyon
Yedekte cürüttügümüz Andersonda 1,5 milyon !!!! her macta direk oynasa idi acaba degeri nekadar olurdu ????????[/COLOR][/FONT][/I][/B][/QUOTE]

Dediğin gibi kanatlarımız daha iyi işleseydi bugün Anderson'u daha farklı görebilirdik. Gidecek de olsa bu sezon bile görevini yaptı. Antalya'da önemli bir gol attı.

jakobieen 20.12.2006 15:32

-->: ZE KALANGA TAMAM !..

[QUOTE=PARTNER58AHMET;175313]MEHMET YILDIZ BENCE TÜRKİYENİN YILDIZI BU ADAM BENİM GÖRÜŞÜMCE ANDERSONDAN DAHA İYİ VE CESARETLİEĞER MEHMET YILDIZ GİBİ OYNASA İDİ ANDERSON BU TAKIM ŞİMDİ ÜST SIRALARDA OYNUYOR OLACAKTI[/QUOTE]
yaa arkadaşım şu adamın yıldızlığını ben niye göremiyorum yaa, adam gol atma özürlü beceremiyor işte, yakışmıyor m.yıldız sivassporuma ...

dieforyou7 21.12.2006 11:01

--->: -->: ZE KALANGA TAMAM !..

[QUOTE=jakobieen;175493]yaa arkadaşım şu adamın yıldızlığını ben niye göremiyorum yaa, adam gol atma özürlü beceremiyor işte, yakışmıyor m.yıldız sivassporuma ...[/QUOTE]

[FONT="Comic Sans MS"][/FONT][COLOR="Black"][/COLOR]

+... sonuna kadar abı ne yıldızı ya adamın sadece soyısmı yıldız..onune bıle bakmıo adam top surerken ne bıcım yıldız yoksa bu yenı tur bısı mı?? yok yanlıs anlamayın ben onune bakmadan top suren adam gormedmde 10dan..mehmet yıldızz.... dunyada esi yok:D :D

kaleli sükrü 21.12.2006 12:38

--->: ZE KALANGA TAMAM !..

TAKIMA TRANSFER YAPILACAGI SÖYLENIYOR MUHAMMET ALI NIN YERI HALA DOLDURULAMADI MUHAMMETALI GERI ALINSA OLMAZMI GOL SORUNU BÜYÜK ÖLCÜDE CÖZÜLÜR

hafik canavars 21.12.2006 13:28

getirenden allah razı olsun bee
sivas'ada böyle hızlı teknik adamlar lazım zaten

1967_CLUB_10UR 04.02.2007 22:32

[B][I][CENTER][FONT="Century Gothic"][COLOR="Black"]ALLA ALLA ZE KALANGA NERDE SADECE GELDİ DİYE DUYDUK GÖREN BİLEN VARMI??:confused: :confused: :rolleyes: :rolleyes: [/COLOR][/FONT][/CENTER][/I][/B]

FurkaN 04.02.2007 22:36

-->: --->: ZE KALANGA TAMAM !..

[B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"][QUOTE=1967_CLUB_10UR;187580][B][I][CENTER][FONT="Century Gothic"][COLOR="Black"]ALLA ALLA ZE KALANGA NERDE SADECE GELDİ DİYE DUYDUK GÖREN BİLEN VARMI??:confused: :confused: :rolleyes: :rolleyes: [/COLOR][/FONT][/CENTER][/I][/B][/QUOTE]

Bence olmadı o iş olsa duyardık bugün çıplak kral oynadı ama bunun adı bile geçmedi...[/COLOR][/FONT][/B]

1967_CLUB_10UR 04.02.2007 22:39

--->: -->: --->: ZE KALANGA TAMAM !..

[QUOTE=musab58;187585][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]

Bence olmadı o iş olsa duyardık bugün çıplak kral oynadı ama bunun adı bile geçmedi...[/COLOR][/FONT][/B][/QUOTE]

[B][I][CENTER][FONT="Century Gothic"][COLOR="Black"]HEMEN KRAL ETTİN ADAMI DUR DAHA SAHAYA AYAKLARI BİR BASSIN..GEÇEN SENEDE CARVALHO İÇİN AYNISI DEDİLER BOMBA ÇIKTI:) :) MECNUN BAŞKANIN GÜZEL BİR LAFI VARDI [U][COLOR="Red"][B][I]GOL MAKINASI DİYE ALDIK DEDİ ÇAMAŞIR MAKINASI ÇIKTI [/I][/B][/COLOR][/U]DEMİŞTİ BİR FUTBOLCU İÇİN:) :) [/COLOR][/FONT][/CENTER][/I][/B]

FurkaN 04.02.2007 22:43

-->: --->: -->: --->: ZE KALANGA TAMAM !..

[B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"][QUOTE=1967_CLUB_10UR;187588][B][I][CENTER][FONT="Century Gothic"][COLOR="Black"]HEMEN KRAL ETTİN ADAMI DUR DAHA SAHAYA AYAKLARI BİR BASSIN..GEÇEN SENEDE CARVALHO İÇİN AYNISI DEDİLER BOMBA ÇIKTI:) :) MECNUN BAŞKANIN GÜZEL BİR LAFI VARDI [U][COLOR="Red"][B][I]GOL MAKINASI DİYE ALDIK DEDİ ÇAMAŞIR MAKINASI ÇIKTI [/I][/B][/COLOR][/U]DEMİŞTİ BİR FUTBOLCU İÇİN:) :) [/COLOR][/FONT][/CENTER][/I][/B][/QUOTE]

Adam geldiği yerde kralmış ben onun için dedim... Ama bende iyi bir izlenim bıraktı... İyi işler yapacak...[/COLOR][/FONT][/B]

Dağcı 10.07.2007 09:21

18.12.2006'dan itibaren ZE KALANGA TAMAM !..

:) [QUOTE=SivasSpor.Com;174972][img]http://de.uefa.com/MultimediaFiles/Photo/competitions/UEFACup/440122_MEDIUMSQUARE.jpg[/img]

[B][URL="http://www.youtube.com/results?search_query=Ze+Kalanga"]ZE KALANGA´DAN GÖRÜNTÜLER ...... TIKLA IZLE !!! [/URL] [/B]

[B]ZE KALANGA PAULO BATİSTA NSIMBA

ÜLKE: Angola

DOĞUM TARİHİ VE YAŞI: 12.10.1983 ( 23 )

DOĞUM YERİ: Angola / Luanda

GÖREV YERİ: Sağ Kanat

BOY: 1.75 cm.

KİLO:70 kg.[/B]

Sivasspor yönetimi, Dinamo Bükreş'te oynayan Angola Milli Takımı'nın forveti Ze Kalenga ile el sıkıştı.

Süratli ve teknik
Sivasspor ikinci yarıda forvetini güçlendirmek istiyor. Transfer çalışmalarını sıkı şekilde yürüten teknik patron Bülent Uygun, Romanya'nın Dinamo Bükreş takımında forma giyen Angolalı golcü Ze Kalanga ile her konuda anlaştı. 23 yaşında olan ve ülkesinin milli takımında da forma giyen Kalenga
süratli ve teknik oyunuyla tanınıyor.

Kadro açılacak
Kırmızı-beyazlı takım golcü oyuncusu Anderson ile yollarını ayırıyor. Brezilyalı oyuncuyu almak için Sakaryaspor, Erciyesspor ve Erzincanspor kulübe resmi tekliflerini sundu. Yöneticiler ise en iyi teklifi Sakaryaspor'un verdiğini ifade ederek, transferin önümüzdeki hafta içinde mutlaka biteceğini açıkladı.

yönetim ayrıca, Konyaspor’dan ayrılan Yasin Çilek’le de prensipte anlaşma sağladı.[/QUOTE]

... .......................................

WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:53.