SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   GÖKHAN ÇILGINLIĞI... (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=9509)

drummer 22.12.2006 17:28

--->: GÖKHAN ÇILGINLIĞI...

[B][I][COLOR="Red"]uzunca bir zamandan beri siteye girmemişim.
25.08.2006 dan beri.
girire girmez bu konu takıldı gözüme hemen bütün mesajları okudum.
ne yalan söyleyeyeim hayretler içerisindeyim.şaşırdım kaldım desem yeridir.
bu nedir yahuu futbolcu gidip doktoru yumruklayacak ve kahraman olacak bu nasıl iştir.

o doktorun kimliği kakkında bilgi sabibi olanınız varmı.yokk.
o doktor memleket sevadalısı,bu memlekete hizmetleri olmuş delikanlı bir adam.
istese o topçuyu döndere döndere dövecek bir güce ve yapıya sahip.
judoda siyah kuşağı var 3.dan.ve ülke çapında ödülleri olan bir sporcu aynı zamanda.

tersi olsaydı ne olurdu doktor gökhan denen adamı dövseyd.adam işinde olurdu.

üstelik senin orda sıra bekleyen insanlardan ne üstünlüğün var gökhan bozkaya.
senin çocuğun çocukta başkalarınınki köpek yavrusumu.herkesinde çocuğu var.üstelik sarılık doğan her bebekte çok sık görülen ve kolay tedavi edilen basit bir hastalık.

burda abircan neden kınanıyor onu anlamadım.adam herkese geçmiş olsun diyor ama kınanıyor.

tesadüfen girmiştim ama hala şoktayım.
[/COLOR][/I][/B]

Arif Coşkun 22.12.2006 18:08

[QUOTE=drummer;176075][B][I][COLOR="Red"]uzunca bir zamandan beri siteye girmemişim.
25.08.2006 dan beri.
bu nedir yahuu futbolcu gidip doktoru yumruklayacak ve kahraman olacak bu nasıl iştir.

judoda siyah kuşağı var 3.dan.ve ülke çapında ödülleri olan bir sporcu aynı zamanda.

senin çocuğun çocukta başkalarınınki köpek yavrusumu.herkesinde çocuğu var.üstelik sarılık doğan her bebekte çok sık görülen ve kolay tedavi edilen basit bir hastalık.

burda abircan neden kınanıyor onu anlamadım.adam herkese geçmiş olsun diyor ama kınanıyor.

[/COLOR][/I][/B][/QUOTE]

Yüreğine sağlık Reşat gardaş,
Söylenmesi gereken herşeyi yorumunla özetlemişin,harfi harfine katılıyorum,sana. Biraz sağduyulu insanlara ihtiyaç var sanırım.

Didier DROGBA 22.12.2006 18:24

[QUOTE=drummer;176075][B][I][COLOR="Red"]uzunca bir zamandan beri siteye girmemişim.
25.08.2006 dan beri.

[/COLOR][/I][/B][/QUOTE]

[COLOR="Sienna"][FONT="Comic Sans MS"][B]kardeş çok doğru söylemişsin, ne olursa olsun gökhan'ın yaptığı bu hareket çok yanlış, o zaman bizde gidelim doktorlara yumruk atalım, gökhan'ın yaptıkları artık iyice bardağı taşırmaya başladı. yapmaması gereken bir hareketi yapmış, inşallah aklını başına alır da artık futbolu ile konuşulmaya başlanır.[/B][/FONT][/COLOR]

[COLOR="Navy"][FONT="Comic Sans MS"][B]IRKÇILIĞA HAYIR...[/B][/FONT][/COLOR]

yigido Atilla 22.12.2006 21:28

-->: GÖKHAN ÇILGINLIĞI...

[B][I][COLOR="Navy"][FONT="Trebuchet MS"]Burda kinanacak kisi Abircan degil... Gökhan bozkayadir !!! ,Abircan ne yapmis Hürriyetin Anasporsayfasindaki yaziyi görüp sivassporu ilgilendirdigi icin siteye yazmis bundan normal ne olabilir ki bu olaylar yok duyulmasin bu yazilar siteden kaldirilsin gibi sacma bir düsüncelere prim verilmemeli bu olayi Türkiye ve Avrupadaki milyonlarca kisi okumus.Ben de okudum sok oldum gökhanin yaptigi cilginligi . Türkiyede binlerce gökhanlar cikar ama bir doktor cikarmak o kadar kolay degil bu insanlar Hayat kurtariyor !!!!!!! Gökhan kimi kurtarir kendini bile kurtaramaz sakatlandigi ve hastalandigi zaman doktora gitmesin.Kisinin kim oldugu hic önemli degil futbolcu olsa bile yasalar ve kurallar bütün vatandaslar icin gecerlidir ...[/FONT][/COLOR][/I][/B]

cengiz_58 22.12.2006 21:29

--->: GÖKHAN REZİLLİĞİ<<<<<<

GÖKHANIN BU YAPTIĞI REZİLLİKTEN BAŞKA BİRŞEY DEĞİL SADECE ÇOCUĞUNA GEÇMİŞ OLSUN DİYORUM. BURDAN YÖETİMEDE SESLENMEK İSTİYORUM BÖYLE BİR FUTBULCUNUN SİVASIMIZA DEVAMLI ZARARI OLUR FAYDASI OLMAZ GÖKHAN ZATEN ALIŞMIŞ HERHALDE KENDİSİNİ SAHADA ZANNETİ HASTANEDE OLDUĞUNU UNUTTU YÖNETİMİN BU FUTBULCUYU ACİLEN GÖNDERMESİ GEREKİR GÖKHANA HAKLI BULANLARIDA KINIYORUMM TEKRAR SÖYLÜYORUM YAPTIĞI ÇILGİNLIK DEĞİL MECNUN BAŞKANNNNNN BU BİR REZİLLİK YAKIŞMIYOR BÖYLE FUTBOCU SİVAS SPORA GEREĞİNİ YAPPP LÜTFENNNN

1967_Dernek_Murat 22.12.2006 21:49

--->: AYIP ETTİN GÖKHAN

[QUOTE=abircan;175928]1967_CLUB_GÜNAY
Sivasspor-1

Tecrübe Puanı: 0 --->: AYIP ETTİN GÖKHAN

--------------------------------------------------------------------------------

Alıntı:
1967_Dernek_Murat´isimli üyeden Alıntı
EVET HAKLISIN CANIM BU KONUYU DAHA FAZLA UZATMADAN KAPATALIM ZATEN BÖYLE Bİ KONUNUN ACILMASI BİLE COK YANNIŞ.

ABİRCAN SENİ ŞİDDETLE KINIYORUM VERMİŞ OLDUGUN BİLGİYİ SENDEN ÖNCE BİLİYORUZ.AMA BURAYA TAŞIMIYORUZ.

aynen katılıyorum abi bende abircanı kınıyorum.

ŞAKA GİBİ BİRŞEY, NE DİYEYİM BEN SİZE HA NE DİYEYİM ŞİMDİ, NE DOKTORUM NE GÖKHAN, SİVASLIYIM , VE HABER SİVASLA İLGİLİ İDİ TÜM BASINDA YER ALMIŞ HÜRRİYETTE NEREDEYSE BULUNDUĞU SAYFADA YARIM SAYFA YER ALAN HABERİ BURAYA TAŞIMAYA LAF SÖYLEMİŞSİNİZYA BRAVO SİZE, LÜTFEN AYNAYA BAKIN BEN KİMİM NE DİYORUM YA DİYE BİR DÜŞÜNÜN, NEYİMİ KINIYORSUN ARKADAŞIM[/QUOTE]

[B][COLOR="Blue"]BEN AYNAYABAKTIMVE BENİ GÖRDÜM DÜŞÜNCELERİMDE AYNI.

AMA SENIN AYNAYA BAKMANI İSTİYORUM.

ALMANYADA DOGDU SİVASLI OLDU HELAL OLSUN SANA[/COLOR][/B] [B][CENTER][COLOR="Red"] G-Ö-K-H-A-N B-O-Z-K-A-Y-A[/COLOR][/CENTER][/B]

1967_Dernek_Murat 22.12.2006 21:59

--->: AYIP ETTİN GÖKHAN

[QUOTE=BOUN;175959]Buyurun burdan yakın...

Diyecek söz bulamıyorum, kafayı deve kuşu gibi kuma gömmenin kime ne faydası var.

Bir iki gündür baktığım bütün gazetelerde ve internet sitelerinde bu haberi gördüm. Bilgi çağında yaşadığımızın ve bilginin ışık hızıyla yayıldığının hala farkında olamayan arkadaşlar varsa tek kelime: YAZIK!...[/QUOTE]

[B][CENTER][COLOR="Blue"]GARDAŞ BEN GÖKANİYİ YAPMIŞSIN DEMİYORUM BU SİTEYE BAŞKA TAKIMIN TARAFTARLARIDA GİRİYOR BİZ SİVASLILAR GÖKANIN ÜSTÜNE BU KADAR COK GİDERSEK DİYERLERİ NE YAPAR. BEN SENDEN ÖGRENECEK DEGİLİM IŞIN HIZINI CANIM.[/COLOR][/CENTER][/B]

sivaslıhayalet 22.12.2006 22:03

aferın GOKHANBOZKAYA iyi etmısın dr a hastane de adam gıbı hastaya bakmıyorlar zaten ellerın e saglık

Güner 22.12.2006 22:25

[B]Bende babayım. Gökhan'ın düştüğü durumlara zamanında bizlerde düştük ama doktor dövmedim. Yazılan mesajlara bakıldığında genel olarak herkes Gökhan'ın babalık psikolojisinden dolayı bu davranışı yaptığını belirtmiş. Bana göre Gökhan'ın bu davranışı kesinlikle tasvip edilemez. Herkes sırasını bilecek herkes aynı muameleye tabi tutulacak. Orası devletin hastanesi kim olursa olsun ayrıcalık gösterilemez. Ayrıca doktorun o andaki psikolojik durumunun ne olduğunun da göz ardı edilmemesi gerek. Tek taraflı bakmak yanlış.

Bu haberin sitede yayınlanması kadar daha doğal birşey de yoktur, her yer bu konuyu haber yaparken burda yayınlanmaması da abesle iştigal eder. [/B]

YaGmUr_58 22.12.2006 22:49

kım tartısırsa tartıssın burda haber olması cok yanlıs

WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:48.