![]() |
--->: -->: --->: -->: HINCAL ULUÇ: İNŞALLAH ELENİR
[QUOTE=ABDULLAH DUMAN;380168]NEDEN ŞAMPİYON OLMASIN MİLLİLER :mad::mad:[/QUOTE]
İnsan hayatından bahsediyoruz sen şampiyonluktan bahsediyosun iyimisin sen ya :mad: |
--->: HINCAL ULUÇ: İNŞALLAH ELENİRİZ.
Bizler milli maçta kazansak ne olur? Baksanıza kültür refahında kaybetmişiz.Provakatörde yaptınız.Durmayın ya yola devam edin.... Ya bu kadar mı anlatılmak istenilenler abartılır yaaa.
|
[B]BEN EURO 2008 MAÇLARINDA YENDİĞİMİZ MAÇLARDA HİÇ SİLAH SIKAN ÖLEN DUYMADIM Bİ KİŞİ KALP KRİZİNDEN ÖLMÜŞTÜ BU ADAM NERESİNDEN UYDURUYO BUNLARI[/B]
|
[QUOTE=metincetin58;380204][B]BEN EURO 2008 MAÇLARINDA YENDİĞİMİZ MAÇLARDA HİÇ SİLAH SIKAN ÖLEN DUYMADIM Bİ KİŞİ KALP KRİZİNDEN ÖLMÜŞTÜ BU ADAM NERESİNDEN UYDURUYO BUNLARI[/B][/QUOTE]
Nasıl ya? Görmen zaten biraz imkansız sanırım iyi haber izlemiyorsunuz? Ya kurşunlar yağmur gibi yağdırılıyor.Diyelim ki ölmemişler, ölme ihtimalidemi yok... |
[B]yahu güzel kardeşim öle bi ihtimal yok çünki silah sıkan yok [/B]
|
Afedersin nerede sıkan yokkkkk
|
[B]nerde vaki....................[/B]
|
[QUOTE=metincetin58;380215][B]nerde vaki....................[/B][/QUOTE]
İstanbul texasa döndü sen nasıl silah sıkan yok diyosun yaralananlar kendini mi vurdu! :confused: |
Ya yaş olarak küçük.Gerçeklerden haberi yok... Ya da gerçekten böyleee:D:D:D:D:D
|
[QUOTE=metincetin58;380211][B]yahu güzel kardeşim öle bi ihtimal yok çünki silah sıkan yok [/B][/QUOTE]
NERDE YOK KARDEŞ BURASI TÜRKİYE BURDA SİLAH SIKARLAR BEN BİLE SIKIYORUM SİLAH YANİ |
Sevinci hüzne dünüştürenler.
Ne sevinmesini nede üzülmesini bilmiyoruz malesef!!!! Hastanede hasta ölür yakınları doktora saldırır dövmeey kalkar. Maç bitti camdan dışarı bakmaya çekindim,sanki savaştayız farklı yerlerden gelen silah sesleri.Ertesi gün haberlerde seken kurşunlarla bilmem ne kadar yaralı hayatı tehlikeyi atlatamayan kişiler. İnatla silah atmayı marifet sayanlar,atılan bu silahlardan kurşun ve seken kurşunlar,anne baba kardeş yada kendisine rastladığında ve yaşamla savaş verirken yine aynı şeylerimi söylerler acaba!!! Yok komünistmiş yok bilmem neymiş,doğru söyleyenler nedense hep bu tür bahanelerle suçlanır.Doğruya doğru eğriye eğri,adam doğru söylemişse neden hak vermezsiniz de yalnışı inatla savunursunuz anlaşılması gerçekten çok zor. |
[QUOTE=dede58;380218]Ya yaş olarak küçük.Gerçeklerden haberi yok... Ya da gerçekten böyleee:D:D:D:D:D[/QUOTE]
[B]sen ne kadar komik birisin böle standap yapsana ayqu kaç senin kardeş yaşta 20 yazıyo ama oda önemli[/B] |
bizler ne sevinmeyi nede üzülmeyi biliyoz hepsini birbirine karıştırıyoz
|
[QUOTE=lise!mustafa;380158]İNANIN fena halde böyle diyesim geliyor.. Hatta çıkıp duaya çağırasım geliyor, mahalleyi..
Bu kahrolası Allah'ın belaları yüzünden, hem de ulusça en ihtiyaç duyduğumuz günlerde zafere lanet edip, yenilgi dilenesim geliyor.. Hep ayni hikâye.. Hep ayni trajedi.. Bir futbol maçı kazandık mı patlayan tabancalar ve durup dururken ölen masumlar.. Çek maçı biterken, Sevgili spiker kardeşim Melih sevinç çığlıkları atma yerine öğüt veriyordu başımıza gelecekleri bildiği için.. "Sakın silaha sarılmayın, sakın şarjör boşaltmayın.. Masumları öldürmeyin" diye.. Ama sarıldılar.. Cinsel iktidarsızlıklarını, eksik erkekliklerini saklamak için her fırsatta silaha sarılanlar, güya havaya saydırdıkları kurşunlarla gene, zaferi kana boyadılar. Yığınla yaralı var.. 12 yaşındaki İzel şimdi yoğun bakımda yaşam savaşı veriyor. Çıkar mı belli değil.. Çıksa bir daha sağlıklı olur mu belli değil?.. Söyler misiniz, dünyada hangi maçı kazanmak buna değer?. İnsan canından kıymetli bir şey var mı?. O canın bedeli var mı?.. Her zaferin ardından bu haberleri kanıksadık. En acısı da bu.. Kanıksamak.. Ateş düştüğü yeri yakıyor, ötesinin umurunda değil. Bu ülkede medya medya olsa, gerçekten dördüncü güç olsa, bu yasa değişmez mi?.. Caydırıcı hale getirilmez mi?. Kutlamalarda silah gösteren ve sıkanların hayatını kaydırsak, bir daha sayabilir mi, hayvan oğlu hayvan?.. Medya medya olsa, bu Meclis'i yeni yasaya zorlamaz mı, insanlarımızın canı için.. Sıkanlar bu Meclis'te.. Milletvekili, hatta bakan var, sıkan, sıkanı teşvik eden.. O zaman İmam cemaat hikâyesi.. O film adına geçen O. Çocuğunu kim durduracak?.. Hırvat zaferi kaç cana mal olur, düşünebiliyor musunuz?.. Türkiye, yarı finale, finale çıkarsa, hele bir de Maazallah şampiyon olursa kaç masum ölür?.. Kızar mısınız bana "İnşallah eleniriz" dersem?.. __________________ [B]YANLIŞ YANLIŞ YAZILARI YÜZÜNDEN KENDİNE KIZIYORDUM AMA BU YAZISINA KATILIYORUM LÜTFEN SEVİNÇ İÇİN SİLAH KULLANMAYALIM KULANDIRMAYALIM...![/B][/QUOTE] [COLOR="Red"][B]Kardeş eksik almışsın ama olsun bu yazının devamı da var evet hıncalı bende sevmem ama hep dediğim gibi doğruyu düşmanımda söylese doğruysa katılırım ve hıncal gerçekten çok haklı bu konuda o çoçuk herangi birimizin çoçuğu olsa şampiyonluk mu çoçukmu ne dersiniz????????????[/B][/COLOR] |
Çok yazık valla yazık...............
|
[B]yaa aranızda öle şeler yok diyenler var çek maçını kaznadığımız zaman 2 kişi yaralandı ne tez unutuldu yaa[/B]
|
[B][I]hıncal uluçu sevmem ama güzel yazı yazmış.[/I][/B]
|
sevmediğim bi adam ama doğru bi konuya değinmiş
|
HINCALDAN BOYLE BI YAZI BEKLEMEZDIM HELAL OLSUN
|
:mad:
hıncalın yazdıklarına katıldığım kadar en az bizim forumdaki yazılarada şaşırdım..... bu kadar bilinçsiz yorum yazmayın arkadaşlar.... ne demek sivasta böyle şeyler olmuyor??? Trabzonda izmirde samsunda veya urfada ölen bizi ilgilendirmez mi?? yakışmadı sivas taraftarına.... |
Yapmayın be önce konuyu okuyun başlığa yorum yapmayın yazık ya şu msj ı anlayamayan kişilere acıyorum... Eğer böyle kutluyacaksak birilerini helede 12 yaşında bir cocuğu bu hale getirip onlarca yaralı ya neden olacaksak elenelim hatta bu ülkede spor karşılaşmaları olmasın lanet olsun böyle kişilere yazıklar olsun kim vericek o 12 yaşındaki izel in hesabını ?
|
Gelde anlat işte.Birde bana İQ soranlara.
|
Millet olarak sevinmeyi bilmiyoruz her şeyin en abartılısı bizde bağıracaksan çağıracaksan çık eğlen bağır çağır ama silahla sağa sola ateş açarak sevinen ( hala nasıl bi sevinme şekli olduğunu çözemediğim ) bir toplumuz vesselam dolayısıyla hıncal uluçu zerre kadar sevmem ama doğru söze ne hacet demiş atalarımız ;)
|
[B]GERÇEKTEN HINCAL ULUÇUN BU YAZISINA NEDEN KATILMAK İSTEMEYENLER VAR EGER SİLAH SEVİNMEK İSTİYORSAN BÜTÜN AİLENİ TOPLA Bİ ODAYA SONRA BAŞLA ATEŞ ETMEYE BAKIYIM SEVİNÇLİMİ ÜZÜNTÜLÜMÜ??HINCAL ULUÇ BELKİ ADAM GİBİ YAZI YAZMIYOR BELKİ KOMİNİST BELKİ BAŞKA BİRŞEY AMA SONUÇTA ŞNSAN GERÇEKTEN BU YAZIYA İNAT EDİP KATILMAYANLARA TEK SÖZÜM O ÇOCUK SİZİN, OGLUNUZ KIZIN VEYA KARDEŞİNİZ OLSAYDI NE OLURDU HERKEZ ELİNİ VİCDANINA KOYSUN VE KONUŞSUN LÜTFEN...![/B]
|
[QUOTE=lise!mustafa;380257][B]GERÇEKTEN HINCAL ULUÇUN BU YAZISINA NEDEN KATILMAK İSTEMEYENLER VAR EGER SİLAH SEVİNMEK İSTİYORSAN BÜTÜN AİLENİ TOPLA Bİ ODAYA SONRA BAŞLA ATEŞ ETMEYE BAKIYIM SEVİNÇLİMİ ÜZÜNTÜLÜMÜ??HINCAL ULUÇ BELKİ ADAM GİBİ YAZI YAZMIYOR BELKİ KOMİNİST BELKİ BAŞKA BİRŞEY AMA SONUÇTA ŞNSAN GERÇEKTEN BU YAZIYA İNAT EDİP KATILMAYANLARA TEK SÖZÜM O ÇOCUK SİZİN, OGLUNUZ KIZIN VEYA KARDEŞİNİZ OLSAYDI NE OLURDU HERKEZ ELİNİ VİCDANINA KOYSUN VE KONUŞSUN LÜTFEN...![/B][/QUOTE]
Gelde anlat kardeşim ama yok anlatamıyorsun. Sabahtan beri verilen cevaplara şaşarak hepsine bir cevap vermeye çalıştım ama İQ'um soruldu :) Sevinenler, doğal görenlerin İQ su yüksekken bana İQ soruldu :D |
[QUOTE=dede58;380259]Gelde anlat kardeşim ama yok anlatamıyorsun. Sabahtan beri verilen cevaplara şaşarak hepsine bir cevap vermeye çalıştım ama İQ'um soruldu :) Sevinenler, doğal görenlerin İQ su yüksekken bana İQ soruldu :D[/QUOTE]
BENİM BU YORUMLARA VİCDANIM ACIYOR GERÇEKTEN O YARALANLARDAN BİRİ BİZDE OLABİLİRDİK BEN KUTLAMALARDA MECİDİYEKÖYDEYDİM ADAMIN BİRİ AYAGINDAN YARALANDI.GERÇEKTEN ÇOK ACIYORUM BU GÜZEL VATANI BU HALE GETİREN SEREFSİZLER HA TERÖR HA MAGANDALAR AYNI ŞEYY...! |
Bende Pendik'te oturuyorum.Bizim mahallede ki oflu adnan amca deriz.Her maçta sallar bir kaç kurşun. Adama anlatamıyoruz.Ne gerek var diyoruz.Siz sevinmiyormusunuz diyor. Gün geldi bu son maçta az kala oğlunu vuruyordu.Silahı elinden nasıl attı kafasını duvarlara nasıl vurdu gelde izle.
|
[QUOTE=dede58;380264]Bende Pendik'te oturuyorum.Bizim mahallede ki oflu adnan amca deriz.Her maçta sallar bir kaç kurşun. Adama anlatamıyoruz.Ne gerek var diyoruz.Siz sevinmiyormusunuz diyor. Gün geldi bu son maçta az kala oğlunu vuruyordu.Silahı elinden nasıl attı kafasını duvarlara nasıl vurdu gelde izle.[/QUOTE]
[B]SALAKLIGIN DANİSKASINI YAPMIŞ VURSAYDIDA NASIL Bİ ACI OLDUGUNU ANLASAYDI SEREFSİZ...![/B] |
[B]BİR MAÇ KAZANMAK BİR CAN'DAN DAHAMI ÖNEMLİ...BU YAZIYI OLUMSUZ DÜŞÜNENLERİN YAKINININ BAŞINA GELSEYDİ BU OLAY NASIL OLURDU ACABA(ALLAH KORUSUN)
BENCE GÜZEL BİR YAZI OLMUŞ...AMA İNŞALLAH FİNALE GİDERİZ... TOPLUMUN BİLİNÇLENDİRİLMESİ LAZIM... CAYDIRICI CEZALAR KONULMASI LAZIM[/B] |
[QUOTE=zarali_sansar;380267][B]BİR MAÇ KAZANMAK BİR CAN'DAN DAHAMI ÖNEMLİ...BU YAZIYI OLUMSUZ DÜŞÜNENLERİN YAKINININ BAŞINA GELSEYDİ BU OLAY NASIL OLURDU ACABA(ALLAH KORUSUN)
BENCE GÜZEL BİR YAZI OLMUŞ...AMA İNŞALLAH FİNALE GİDERİZ... TOPLUMUN BİLİNÇLENDİRİLMESİ LAZIM... CAYDIRICI CEZALAR KONULMASI LAZIM[/B][/QUOTE] [B]VELİ ABİM FANATİK BİR MİLLİ TAKIMLIDIR. GÖNÜL İSTERKİ BÖYLE CEZALAR KONULMADAN MİLLET VAZGEÇSİN AMA KONULSUN. KUPAYI ALICAKSAN ADAM GİBİ KAN DÖKMEKMEDEN ALALIM. KAN DÖKENLERE LANET OLSUN...![/B] |
[QUOTE=metincetin58;380215][B]nerde vaki....................[/B][/QUOTE]
SEN HABER IZLEMIYOSUN GALIBA CEK MACINDAN SONRA DISARDAKI HAVAI FISEK GOSTERISINI IZLEMEK ICIN BALKONA CIKAN KIZIN BASINA ISABET ETTI O KIZIN HALINI GORSEYDIN GOZLERI MOSMOR OLMUS SISMIS ACAMIYODU GOZLERINI MADEM SEVINMESINI BILMIYORUZ O ZAMAN BIZE HER SEY MUSTAHAK EGER INSAN OLECEKSE EGER BIZ MAGANDA TAVRIMIZDAN ULUS OLARAK VAZGECEMEYECEKSEK VARSIN BUTUN TURNUVALARDAN ELENELIM HIC DONUP UZULMEM BILE |
-->: HINCAL ULUÇ: İNŞALLAH ELENİRİZ.
Böyle şampiyon olacaksa hiç olmasın senin ailenden birinin başına bişi gelse bu olaylardan dolayı böyle konuşurmuydun bakıyım
|
[B]Durmuş saatte günde iki defa vakiti doğru gösterirmiş... Bu meselede o misal Hıncal Uluç'ta ara sıra doğru laf ediyor...[/B]
|
sen turk vatani degilmisin eger degilsen turkiyeden cik git
|
Türk milleti olarak ne sevinmeyi biliyoruz nede üzülmeyi,kazanınca silah sıkarız,kaybedınce dukkanların camını kırarız..sonucta futbol bu yenılmekte var yenmekte..sevinmeyi bilmeyen,üzülmeyi hiç bilmez..
|
Herkes hata yapabilir, ama konusmasini hic dogru bilmiyorum. Insan kendi ülkesi icin iyisi istemezmi? Insallah Millilerimiz gittikleri kadar giderler.
Paylasim icin sagol. |
-->: --->: -->: HINCAL ULUÇ: İNŞALLAH ELENİRİZ.
[B]milliler smpiyon olsun birisi ciksin silah atsin havaya kursunlar allah korusun senin cocuguna kardesine yegenine sana v.s v.s denk gelse cokmu guzel olur neyleyim ben oylesi sampiyonlugu[/B] |
ne biz elenelim, ne de insanlar boşyere ölsün. ateş düştüğü yeri yakar.
|
bir cana bile mal olacaksa elenelim, ama bundan önemlisi milletçe sevinmeyi de, üzülmeyi de öğrenelim artık...ikisini de bilmiyoruz...hıncal'ı sevmem ama doğru laf etmiş...
|
--->: -->: --->: -->: HINCAL ULUÇ: İNŞALLAH ELENİR
krdş sen hangi kafayla konuışuyon ya bi maçmı yoksa canmı önemli he soruorum sana o beyaz öynükle cümlelelrin örtüşmüo biz apak bi dünya için yaşıoruz can gidecekse ölümler olacaksa hıncal uluça sonuna kadar katılıyorum elenmemiz daha hayırlısı biz bu sevinme işini beceremiyoruz bende maç bitiminde mahallede bağırdım silah atanlara hatta çok sinirlendim küfür bile ettim ne hakları var sende biraz düşün sonra konuş önce söyleyen deil önce düşünen yol alır (fatihpolat) |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:08. |