SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   PANKARTA NE YAZALIM.... (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=20924)

RüStü ElmaS 26.09.2008 23:06

--->: PANKARTA NE YAZALIM....

Pankart güzel olmuş Emre gardaş,
sana bu konuda kesinlikle güveniyoruz. Aklına bişey gelmesin.
Senin verdiğin uğraşları ve çabalarını gayet iyi biliyoruz.
Tekrardan vermiş olduğun bunca emek ve uğraş için teşekkürler.
Pankarta destek veren herkese teşekkürler.

yener_sahin 26.09.2008 23:08

kim bunu diyen biraz adamsa, biraz o saklandığı eteğin altından kafasını çıkarıp ismini fısıldasın.

üçyıldız58 26.09.2008 23:09

[QUOTE=merkez_emre;419050][B]öncelıkle herkesın kandılı mubarek olsun...cok sukur pankartımızı tellere asamasakda bellı yerlere gostermeye calısdık...girişde 15 20 dk komserlere dik dökdük almıyorlardı ama zor bela içeri sokduk...daha sonrada pankartı acarken bıraz zorluk yasadık ama olsun...

bu arada deyinmek ıstedıgım ıkı konu var
birincisi gecmısde bu siteden rant elde edenler duyduguma gore bana ve arkadaslarıma bu işten cıkar elde ettıgmızı soyluyorlarmıs...beni tanıyan tanır bılen bilir istesem 100 200 mılyon fazladan cebıme atardım ama adımız hiçbir zaman bilet sattı para dilendiye cıkmadı aslada cıkmaz...il dısından gelen paralar 140 mılyona ulasdı murat abiyle birlıkde bunun yuzunden sıvasda pek para toplamadım...

iki pankart yapdırdık bırısını saolsun murat abi karsıladı diğeri de 1,5 a 4 metreden 150 mılyon tuttu bununda 50 mılyonunu sagolsun denge ajans dan abimiz ındırım yapdı geriye 100 mılyon kaldı bende su anda 140 ytl para kaldı artan 40 lırayıda murat sarılar abıyle ırtıbata gecıcem pazartesi göndericem bizim ismimiz cinsmimiz sivas tribununde herseyden once gelir!!!...

pazartesi ise kımse gocunmasın kımse ben ve arkadaslarım hakkımda kotu konusmasın diye bankadan döküm alıp kım ne kadar para gonderdı tek tek belgeyle baslık acıcam...

Yasasın Rantci Olmayan Taraftarlar.....[/B][/QUOTE]

kardeş kim ne derse desin biz seni biliyoruzz seni üç kuruşa beş kuruşa tenezül edecek kişi değilsin.
inşallah babamın hastalığı iyi olursaa size ankaraya bir otobüs çıkardacağım ankaradanda üç puanlaa geleceğizz takmaa kafanaa emreciğim

abircan 26.09.2008 23:28

helal olsun bu kadar kısa zamanda bu kadar dar bütçeyle iyi iş çıkarmışsınız emeği geçen herkese teşekkürler, yener , emre çok teşekkürler ve diğer tüm yiğido kardeşlerime

yigido0058 26.09.2008 23:57

-->: PANKARTA NE YAZALIM....

[COLOR="Red"][B]pankartlar gerçekten güzel olmuş orijinal ve kaliteli yalnız benim anlamadığım bu işe hiçbir katkı sağlamamış sadece eleştirmekten öte başka bir icraatı olmayanlar neden verilen emeğe saygı duymak yerine yersiz ve lüzumsuz eleştirilerde bulunuyorlar ben burdan tüm olumsuz eleştirilere rağmen mantıksız ve akıl dışı yorumlarda bulunanlara söz söylemeyi köstek olmayı bırakmalarını ve sivasspora maddi manevi ellerinden gelen desteği vermelerini diliyorum emek harcanan fedakarlık yapılan çalışmaları da takdir etmelerini bekliyorum emre ve yener kardeşime bu pankarta destek verenlere üçyıldız ve murat sarı abimize organizasyona maddi ve manevi katkı ve destek sağlayanlara sonsuz teşşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum allah hepinizden razı olsun emre ve yener kardeş sizin emeğiniz büyük bu işte yapılan tüm mantık dışı eleştirilere aldırmayın emre kardeşe para mevzuunda haksız şekilde yüklenenlere de yazıklar olsun diyorum üç beş kuruşun hesabını yapıyorsunuz ben söylemek istemiyorum ama ben de bu pankart işine 15 ytl maddi katkıda bulundum benim için sivassporuma milyonlar feda olsun daha çok yardım da bulunmak isterdim ama öğrenci olduğumuzdan ancak bu kadar katkı verebildik ben şahsım adıma sivassporuma bu para kat ve kat helal olsun onlar bu desteği her zaman hak ediyor yener kardeşe de burdan sesleniyorum banka dökümüne felan gerek yok biz yapılan icraatı gözümüzle gördük hakkımız sana ve emreye sonuna kadar helal olsun bu organizasyona bizlerinde katkı sağlamasında araç olduğunuzdan dolayı allah sizden kat ve kat razı olsun....[/B][/COLOR]

MOS-BY-58 27.09.2008 00:00

[QUOTE=abircan;416684]ANADOLUNUN GURURU VAR ARTIK
*********SİVASSPOR*********[/QUOTE]

Arkadasim bu biraz yanlis anlasilabilecek bir ifade bence, Anadolu'ya haksizlik olur.

Mesela "ANADOLU'NUN YENI GURURU" daha kavrayici, bütünlestirici olmaz mi?

4eylulcehennemi 27.09.2008 00:03

Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz pankartlar müthişti.Emre gardaşım daha çok kullanacaz o pankrtları ses getirecek eminim.

merkez_emre 27.09.2008 00:15

--->: -->: PANKARTA NE YAZALIM....

[QUOTE=yigido0058;419160][COLOR="Red"][B]pankartlar gerçekten güzel olmuş orijinal ve kaliteli yalnız benim anlamadığım bu işe hiçbir katkı sağlamamış sadece eleştirmekten öte başka bir icraatı olmayanlar neden verilen emeğe saygı duymak yerine yersiz ve lüzumsuz eleştirilerde bulunuyorlar ben burdan tüm olumsuz eleştirilere rağmen mantıksız ve akıl dışı yorumlarda bulunanlara söz söylemeyi köstek olmayı bırakmalarını ve sivasspora maddi manevi ellerinden gelen desteği vermelerini diliyorum emek harcanan fedakarlık yapılan çalışmaları da takdir etmelerini bekliyorum emre ve yener kardeşime bu pankarta destek verenlere üçyıldız ve murat sarı abimize organizasyona maddi ve manevi katkı ve destek sağlayanlara sonsuz teşşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum allah hepinizden razı olsun emre ve yener kardeş sizin emeğiniz büyük bu işte yapılan tüm mantık dışı eleştirilere aldırmayın emre kardeşe para mevzuunda haksız şekilde yüklenenlere de yazıklar olsun diyorum üç beş kuruşun hesabını yapıyorsunuz ben söylemek istemiyorum ama ben de bu pankart işine 15 ytl maddi katkıda bulundum benim için sivassporuma milyonlar feda olsun daha çok yardım da bulunmak isterdim ama öğrenci olduğumuzdan ancak bu kadar katkı verebildik ben şahsım adıma sivassporuma bu para kat ve kat helal olsun onlar bu desteği her zaman hak ediyor yener kardeşe de burdan sesleniyorum banka dökümüne felan gerek yok biz yapılan icraatı gözümüzle gördük hakkımız sana ve emreye sonuna kadar helal olsun bu organizasyona bizlerinde katkı sağlamasında araç olduğunuzdan dolayı allah sizden kat ve kat razı olsun....[/B][/COLOR][/QUOTE]

yok saolun ıyı dıleklerın ıcın ama hakaret yapanların bır sekılde neyın ne oldugunu ogrenmesı lazım...daha konusucak cok seyım var ama neyse yoksa ben 19 yasındayım yaklasık 7 8 senedir tribundeyım kımın ne oldugunu ne olmadıgını herkesden ıyı bılıyorum...

[QUOTE=bjk58;418976]pankart burda paralar boşa gitmemiş bence .....

[IMG][URL=http://imageshack.us][IMG]http://img523.imageshack.us/img523/2585/15zo6.jpg[/IMG][/URL][/IMG][/QUOTE]

ilk pankartta reklamcı abımız m harfını unutmus yazmayı..sonradan ekletıcez bu arada :)

NAUGHTYBOY58 27.09.2008 00:38

[B]NEySeki Cümlede AnLam ßozukluqu oLmamış Emre :D:D ßayraqıda MAratonun diqer koşeisne Açtık Anti İStanbul Forza Anadolu oda qöRünmüş ßi Ara Tw De FLan qazetelerde Cekiodu [/B]

yener_sahin 27.09.2008 00:48

[QUOTE=NAUGHTYBOY58;419218][B]NEySeki Cümlede AnLam ßozukluqu oLmamış Emre :D:D ßayraqıda MAratonun diqer koşeisne Açtık Anti İStanbul Forza Anadolu oda qöRünmüş ßi Ara Tw De FLan qazetelerde Cekiodu [/B][/QUOTE]

siz maratonda açtınız ben bayrağı görecem diyorum.o lig tv olacak kanal sanal bir bayrak indirmez mi maratonun üzerine yığıldım resmen yaw :) en çok bayrağı merak ediyordum göremedim.başka maça inşallah.yaw merak ettiğim Allah razası için foto çeken olmadı mı :confused:

SVS*58 27.09.2008 00:59

ALMA MAZLUMUN AHINI ÇIKAR AHESTE AHESTE... GÜVENME KENDİNE ÇIKAR KARŞINA İŞTE BÖYLE ŞAHANEEE :p PANKART OLDUMU :p

NAUGHTYBOY58 27.09.2008 01:04

-->: --->: PANKARTA NE YAZALIM....

[QUOTE=SVS*58;419235]ALMA MAZLUMUN AHINI ÇIKAR AHESTE AHESTE... GÜVENME KENDİNE ÇIKAR KARŞINA İŞTE BÖYLE ŞAHANEEE :p PANKART OLDUMU :p[/QUOTE]

[B]stadı 1 kez DoLandırıp Asarık SaoLAsın[/B]

yener_sahin 27.09.2008 01:34

[QUOTE=SVS*58;419235]ALMA MAZLUMUN AHINI ÇIKAR AHESTE AHESTE... GÜVENME KENDİNE ÇIKAR KARŞINA İŞTE BÖYLE ŞAHANEEE :p PANKART OLDUMU :p[/QUOTE]

kitap yazsana sen daha güzel olur bence...:D

Rallim58 27.09.2008 02:34

[B]Öncelikle emeği geçen ve katkıda bulunan tüm arkadaşları tebrik ediyorum.

Yanlış bilmiyorsam Fatih Terim'e gönderme yapmak için [COLOR="red"]GÖS[/COLOR]TERİM[COLOR="Red"]DE[/COLOR] olacaktı GÖSTERİDE olmuş. Ajans sahibi arkadaşın yardımcı olarak düzelteceğine inanıyorum.

Ayrıca bu pankartların asılmasına müsade etmeyen zihniyetide kınıyorum. Tam gününe göre pankarttı [COLOR="Magenta"]Bünyamin Uyur Gezer[/COLOR]in düdüklerinin nasıl çalıp çalmadığını gösterecekti..[/B]

adnanerdemir 27.09.2008 07:28

bence maç ta tribünde harikaydı
ama tek bir eksik var gibi geldi bana

kırmızı beyaz bayraklar
bayrakları mümkün olduğu kadar artırmalıyız bence
afişlerde içeri alınmayınca tribünlerde simsiyah bir görüntü oluşuyor

slasher//z 27.09.2008 11:37

[img]http://galeri.milliyet.com.tr/2008/9/26Sivasspor2_Fenerbahce1/15.jpg[/img]

zaralı19 27.09.2008 12:04

[B]Yener,Emre ve emeği geçen tüm kardeşlerimin ellerine sağlık pankartlar çok güzel olmuş bayrağıda görseydik iyi olacaktı ya[/B]

hgaellisekiz 27.09.2008 12:13

güzelleşmiş sayılır mı bilmem ama, şöyle yazılabilinir...
ilk fetih 1453 / Sultan Fatih ve Ordusu
son fetih 2008 / Asker ve Topçuları

[QUOTE=yener_sahin;416690]birinci fetih 1453 Fatih Sultan Mehmet, ikinci fetih 2008 SİVASSPOR

tabi bu biraz daha güzelleştirilebilir.[/QUOTE]

YigidoGenclik38 27.09.2008 13:51

>>>>>>>>>SEWİLDİGİNİ BİL YETER<<<<<<<<<<<<<

zaralı19 27.09.2008 13:51

[B]Pankartları her maçta görmek isteriz daha fazla tepkimizi göstermek için[/B]

MURAT SARI 27.09.2008 13:58

[QUOTE=slasher//z;419484][img]http://galeri.milliyet.com.tr/2008/9/26Sivasspor2_Fenerbahce1/15.jpg[/img][/QUOTE]

SEVGİLİ YENER KARDEŞİM PANKARTI YAZAN ARKADAŞIMIZ TERİM CÜMLESİNDE NASIL BÖYLE BİR YANLIŞLIK YAPAR ANLAMIŞ DEGİLİM AYRICA TVDE HİÇGÖSTERMEDİ ÜZÜLDÜM İNŞALLAH O TERİM CÜMLESİNİ DÜZELTME İMKANINIZ OLUR

SAYGILARIMLA SARILAR TEKSTİL MURAT SARI

yener_sahin 27.09.2008 14:03

[QUOTE=sarilartekstil;419645]SEVGİLİ YENER KARDEŞİM PANKARTI YAZAN ARKADAŞIMIZ TERİM CÜMLESİNDE NASIL BÖYLE BİR YANLIŞLIK YAPAR ANLAMIŞ DEGİLİM AYRICA TVDE HİÇGÖSTERMEDİ ÜZÜLDÜM İNŞALLAH O TERİM CÜMLESİNİ DÜZELTME İMKANINIZ OLUR

SAYGILARIMLA SARILAR TEKSTİL MURAT SARI[/QUOTE]

Orda fat,h terime gönderme yapıldığını düşünememiş yazan abimiz."Gösteride" yazılsa da oluyor ama bizim istediğimiz tam olmadı abi.Emre düzelttirecek inşallah.Evet tv göstermedi.Ayrıca bayrağımızda istiklal marşında açıldı.O zaman da lig tv sanal bir bayrak indirdi maraton üzerine o da görünmedi.Ama bizim için büyük kazanç oldu pankartlar ve özelliklede bayrağımız...

YaGiZ_58 27.09.2008 14:05

BIZI IZLEMEYE DEVAM EDIN TÜRKIYE

MURAT SARI 27.09.2008 14:07

[QUOTE=yener_sahin;419651]Orda fat,h terime gönderme yapıldığını düşünememiş yazan abimiz."Gösteride" yazılsa da oluyor ama bizim istediğimiz tam olmadı abi.Emre düzelttirecek inşallah.Evet tv göstermedi.Ayrıca bayrağımızda istiklal marşında açıldı.O zaman da lig tv sanal bir bayrak indirdi maraton üzerine o da görünmedi.Ama bizim için büyük kazanç oldu pankartlar ve özelliklede bayrağımız...[/QUOTE]

SEVGİLİ YENER KARDEŞİM BENİ MSN NE EKLERMİSN

[email]sarilartekstil58@hotmail.com[/email]

SAYGILARIMLA SARILARTEKSTİL MURAT SARI

YigidoGenclik38 27.09.2008 14:24

[COLOR="Red"][FONT="Century Gothic"]unutmadık unutturmuyacaz unutamayacaksınz siz artık 3 büyük deilsiniz< üc ezik siniz[/FONT][/COLOR]

S1vasLee 27.09.2008 14:31

Anadolunun Parlayan Yıldızı SivasspoR.

YigidoGenclik38 27.09.2008 14:35

[COLOR="black"][FONT="Comic Sans MS"][FONT="Century Gothic"][COLOR="Black"]KUPA İCİN DEGİL ARMA İCİN [/COLOR][/FONT]SİVASSPORUM BNM[/FONT][/COLOR]

Rallim58 27.09.2008 14:39

[QUOTE=sarilartekstil;419645]SEVGİLİ YENER KARDEŞİM PANKARTI YAZAN ARKADAŞIMIZ TERİM CÜMLESİNDE NASIL BÖYLE BİR YANLIŞLIK YAPAR ANLAMIŞ DEGİLİM AYRICA TVDE HİÇGÖSTERMEDİ ÜZÜLDÜM İNŞALLAH O TERİM CÜMLESİNİ DÜZELTME İMKANINIZ OLUR
SAYGILARIMLA SARILAR TEKSTİL MURAT SARI[/QUOTE]

[B]Tv'nin göstermesi için pankartlar sürekli 2'şer kişiden 4 kişinin devamlı tribünde ayakta tutması gerekirdi. Aslınd apankartlar bir şekilde tellere bağlanmalıydı ama olmadı nedense. İnşaallah diğer karşılaşma da sabit asılı kalır...[/B]

izmirliyigido 27.09.2008 14:59

[QUOTE=merkez_emre;419050][B]öncelıkle herkesın kandılı mubarek olsun...cok sukur pankartımızı tellere asamasakda bellı yerlere gostermeye calısdık...girişde 15 20 dk komserlere dik dökdük almıyorlardı ama zor bela içeri sokduk...daha sonrada pankartı acarken bıraz zorluk yasadık ama olsun...

bu arada deyinmek ıstedıgım ıkı konu var
birincisi gecmısde bu siteden rant elde edenler duyduguma gore bana ve arkadaslarıma bu işten cıkar elde ettıgmızı soyluyorlarmıs...beni tanıyan tanır bılen bilir istesem 100 200 mılyon fazladan cebıme atardım ama adımız hiçbir zaman bilet sattı para dilendiye cıkmadı aslada cıkmaz...il dısından gelen paralar 140 mılyona ulasdı murat abiyle birlıkde bunun yuzunden sıvasda pek para toplamadım...

iki pankart yapdırdık bırısını saolsun murat abi karsıladı diğeri de 1,5 a 4 metreden 150 mılyon tuttu bununda 50 mılyonunu sagolsun denge ajans dan abimiz ındırım yapdı geriye 100 mılyon kaldı bende su anda 140 ytl para kaldı artan 40 lırayıda murat sarılar abıyle ırtıbata gecıcem pazartesi göndericem bizim ismimiz cinsmimiz sivas tribununde herseyden once gelir!!!...

pazartesi ise kımse gocunmasın kımse ben ve arkadaslarım hakkımda kotu konusmasın diye bankadan döküm alıp kım ne kadar para gonderdı tek tek belgeyle baslık acıcam...

Yasasın Rantci Olmayan Taraftarlar.....[/B][/QUOTE]

Onu diyenleri boşver kardeşim. Kendileri birşey yapmazlar, böyle güzel birşey yapanada çamur atarlar. İlgilenen bütün kardeşlerime teşekkür ederim. Çok güzel bir düşünceydi çokda güzel olmuş.

Her maça ayrı şeyler düşünün ve pankart yaptırın her seferinde katılırım. Emeklerinize sağlık.

.

yener_sahin 27.09.2008 15:05

..............................................................................

yeniceri_can 27.09.2008 16:38

[QUOTE=merkez_emre;419066]biz baskalarına benzemedık dıe ılla benzetmeye calısıor :)ama yok pazartesi banka dökümünü reklamcının numarasını fılan hep yazacam kımsenın suphesı kalmasın...
neyse hacı senı aradık bekır abıyle bulamadım resımlerını cek dıye ama neyse saol :)[/QUOTE]

[B]emre abi onu diyen adam kimse burada açıkça belirtte herkese kimin ne oldugunu gösterelim.[/B]

rsimsek 27.09.2008 20:16

SİVASLIYSAN ÖĞÜN,DEĞİLSEN İTEAT ET

merkez_emre 27.09.2008 20:25

[QUOTE=Rallim58;419678][B]Tv'nin göstermesi için pankartlar sürekli 2'şer kişiden 4 kişinin devamlı tribünde ayakta tutması gerekirdi. Aslınd apankartlar bir şekilde tellere bağlanmalıydı ama olmadı nedense. İnşaallah diğer karşılaşma da sabit asılı kalır...[/B][/QUOTE]

pankartlarin genelde ızın verılmıyor asılmasına

WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:29.