SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   BÜLENT UYGUN ISTIFA Etmeli mi ? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=27338)

Murad_Kelleci58 28.09.2009 18:51

Cevap: BÜLENT UYGUN ISTIFA Etmeli mi ?

[QUOTE=efsane5858;567431]biseyler anlatiyosun ok peki senin soylediklerin ne zavallisiniz acizsiniz yaratiksiniz felan sen boyle dersen bende ohaa cüss derim ve ben böyle diyorum diyede kötü konusuyom diye tepki koyucaksin.sivassporu tutan herkez ayni fikirdemi olucak böyle bisey olabilirmi sen bülent hocanin devam etmesini istersin ben istemeyebilirim. ve ben ve benim gibi cok insan var bülent hocanin artik birakmasi gerekdigini düsünen senin gibi düsünmezsek sivassporlu olmuyomuyuz senin gözünde?[/QUOTE]

Bak güzel kardeşim olayı fazla kişiselleştimeden, hakkını helal et. Ama dediğim gibi benim Bülent Uygun gitsin diyenlere bir sözüm yok.. Fikirlere saygılıyım..
Ama bunu ifade ederken yada eleştirirken daha dikkatli olmak gerekir.. Biz nerelerden geldik onu düşünelim.. Ne ezalar çektik.. Pazarda, Vezirköprüde, merzifonda, Hopa'da,Çarşambada ve hatta Turhal'da.. Kim ister bu bataklığı tekrar yaşamayı..
Pazar ile deplasman giitk sene 1996 veya 97 baş saat 3'te bitti.. Kasım ayı ama ilin Kaymakamının emriyle bizi staddan Saat akşam 8'de bıraktılar. aç susuz ve karanlıkta onca saat.. ya çarşambada kafamızın üzerinden geçen taşlar, merzifonda jandarmanın jopları.. haksız yere hırplanadık.. hor görüldük.. O zamnlar ne diyorduk.. Keşke 2.Lide olsak orası bile bize lüx geliyordu.. Ama Mecnun Başkan başta olmak üzere, Bülent Uygun ve ekibinin yaptıklarını bir anda silip atmak o kadar kolay olmamalı.. İnan ben ne Başkan ile nede Bülen Uygun ile bir menfaat bağım var.. tek ortak menfeatimiz Sivasspor.. bence adam harcamak, vefasızlık yapmak biz yiğidolara yakışmaz.. Düşeceksede Bülent Uygun ile düşşsün bu takım.. Ki düşeceğinede inanmıyorum.. Bak bu mesajımı sakla ve bana hatırlat, eğer Sivasspor bu ligi yine en kötü ilk 8 De tamamlamazsa ben susacağım.. Ve herkesten özür dileyeceğim.. Söyleyeceklerim bunlar.. hakkınıda helal et.. tamam mı güzel kardeşim...

efsane5858 28.09.2009 18:54

[QUOTE=muratto_kellechi32;567446]Bak güzel kardeşim olayı fazla kişiselleştimeden, hakkını helal et. Ama dediğim gibi benim Bülent Uygun gitsin diyenlere bir sözüm yok.. Fikirlere saygılıyım..
Ama bunu ifade ederken yada eleştirirken daha dikkatli olmak gerekir.. Biz nerelerden geldik onu düşünelim.. Ne ezalar çektik.. Pazarda, Vezirköprüde, merzifonda, Hopa'da,Çarşambada ve hatta Turhal'da.. Kim ister bu bataklığı tekrar yaşamayı..
Pazar ile deplasman giitk sene 1996 veya 97 baş saat 3'te bitti.. Kasım ayı ama ilin Kaymakamının emriyle bizi staddan Saat akşam 8'de bıraktılar. aç susuz ve karanlıkta onca saat.. ya çarşambada kafamızın üzerinden geçen taşlar, merzifonda jandarmanın jopları.. haksız yere hırplanadık.. hor görüldük.. O zamnlar ne diyorduk.. Keşke 2.Lide olsak orası bile bize lüx geliyordu.. Ama Mecnun Başkan başta olmak üzere, Bülent Uygun ve ekibinin yaptıklarını bir anda silip atmak o kadar kolay olmamalı.. İnan ben ne Başkan ile nede Bülen Uygun ile bir menfaat bağım var.. tek ortak menfeatimiz Sivasspor.. bence adam harcamak, vefasızlık yapmak biz yiğidolara yakışmaz.. Düşeceksede Bülent Uygun ile düşşsün bu takım.. Ki düşeceğinede inanmıyorum.. Bak bu mesajımı sakla ve bana hatırlat, eğer Sivasspor bu ligi yine en kötü ilk 8 De tamamlamazsa ben susacağım.. Ve herkesten özür dileyeceğim.. Söyleyeceklerim bunlar.. hakkınıda helal et.. tamam mı güzel kardeşim...[/QUOTE]

tabiikide helal olsun sende helal et

Murad_Kelleci58 28.09.2009 18:58

Hakkım yok ama yinede helal olsun.. helal olsun.. helal olsun.. Son yazdığım mesajıda unut..Senin mesajından önce yazdığımdan.. Yanlış anlaşılma olmasın... Ama sende aklı selim düşün.. Öfke ile kalkarsak zararla otururuz.. Genel anlamda.. şahsen değil yanlış anlama..

Murad_Kelleci58 28.09.2009 19:01

[QUOTE=efsane5858;567451]ben daha yazmiyorum helallik istedin helal ettim iyi akdamlar diyorum[/QUOTE]

Hayırlı akşamlar... Umarım kazanan Sivasspor olur.. Bizden kimin haklı çıkıp çıkmadığı önemli değil..

efsane5858 28.09.2009 19:02

[QUOTE=muratto_kellechi32;567452]Hakkım yok ama yinede helal olsun.. helal olsun.. helal olsun.. Son yazdığım mesajıda unut..Senin mesajından önce yazdığımdan.. Yanlış anlaşılma olmasın... Ama sende aklı selim düşün.. Öfke ile kalkarsak zararla otururuz.. Genel anlamda.. şahsen değil yanlış anlama..[/QUOTE]

unuttum bile biz kolayi secip feneri tutarken sen senin saydigin o yerlede deplasmana gitmissin 3. ligdeyken hemde o yüzden susuyorum

Murad_Kelleci58 28.09.2009 19:11

[QUOTE=efsane5858;567457]unuttum bile biz kolayi secip feneri tutarken sen senin saydigin o yerlede deplasmana gitmissin 3. ligdeyken hemde o yüzden susuyorum[/QUO

Güzel kardeşim.. Varsa msn adresin eklersen arada bir hasbihal ederiz.. Söz konusu ne de olsa Sivasspor.. Sonuçta tek ortak noktamız.. murad_halil@hotmail

Murad_Kelleci58 28.09.2009 19:14

[QUOTE=efsane5858;567457]unuttum bile biz kolayi secip feneri tutarken sen senin saydigin o yerlede deplasmana gitmissin 3. ligdeyken hemde o yüzden susuyorum[/QUOTE]

Güzel kardeşim.. Varsa msn adresin eklersen arada bir hasbihal ederiz.. Söz konusu ne de olsa Sivasspor.. Sonuçta tek ortak noktamız.. murad_halil@hotmail

efendigardaş 28.09.2009 19:21

BÜLENT UYGUN ZATEN OTURMUŞ BİR TAKIMIN BAŞINA GELDİ İKİ SEZON BAŞARILI OLAN TAKIMA HOCALIK YAPMAK KOLAY BAŞARISIZ OLANI KURTARMAK TECRÜBE İSTER BUDA BÜLENTTE YOK İSTİFA ETMEYECEK DESTEK ALMASI LAZIM İYİ BİR HOCADAN....**:rolleyes:

sivastatlıbelam 28.09.2009 19:31

bülentde olsa leventde olsa ahmetde olsa john da olsa takım kurtarılmalı önce.

bizim yenilmemizdeki en büyük neden defansif sorunlar,takım hüviyetinden uzaklaşıp ne olduk delisi olmamız.
ve bazı futbolcuların beceriksizliği ve ruhsuzluğu.

takım toparlanmalı yoksa biz daha çok yeniliriz.isterse guardiolaja ister scolari gelsin hiç farketmez.

Murat ARICI 28.09.2009 21:24

istifa çözüm değil devre arası transferler şimdiden araştırılmalı diyorum sadece..

oNuR 28.09.2009 21:26

[QUOTE=Murat ARICI;567506]istifa çözüm değil devre arası transferler şimdiden araştırılmalı diyorum sadece..[/QUOTE]

Bende aynı şeyi söylüyorum ama Bülent yakalası oluyoruz

baysivaslı 30.09.2009 00:18

DESTEK VERDİNİZYA ZAMANINDA ŞİMDİDE İSTİFASINI İSTİYORSUNUZ...SON EVİMİZDEKİ KAZANDIĞIMIZ MAÇTA TEŞŞEKKÜR AMAÇLI TRİBÜNE SESLEYİP ALKIŞLATACAĞINIZ YERDE TAKIMI TRİBÜNLERİ TERK ETTİNİZ...3 BÜYÜKLER DIŞINDA ŞAMPİYONLAR LİGİNE KATILAN TAKIM YOKKEN SİVASSPOR OLDU...

BUNLARI GÖRMEZDEN GELİP...SİVASPOR ÜZERİNDEN RANT ELDE ETMEYE ÇALIŞMASIN KİMSE... TAKIMIMIZA VE YÖNETİMİNİZE SAHİP ÇIKIN...

haloday58 30.09.2009 00:40

bence bir kaç hafta daha şans verilmeli fakat yine olmazsa takımımıza daha fasla zarar vermeden bulent hoca ayrılıp biras kafasını dinlemeli...

emin kara 30.09.2009 00:55

yapmayın arkadaşlar acımasızca eleştirdiniz yetmedi hakaret ettiniz oda yetmedi şimdide bülent uygun istifa etmelimi diye konu başlatılıyor hocanın geçen yılki başarısını ne çabuk unuttunuz geçen yıl bizim yerimizde olmak isteyen ne kadar takım vardı 4 büyükler dahil bu sene bazı sansızlılar yanında bazı oyuncuların sakatlanması bunun çanlı örnegi diyarbakır maçıydı hocanın nekadar zor duruma düştügünü gördük oyuncuların sakatkanması nedeniyle son dakikaları 10 kişi oynnattı biraz sabır tabiiki takımımız düzelecektir sakat oyuncuların takıma katlması ile bazı oyuncuların kendilerine güven gelecegini düşünüyorum hepimiz takımı iyi yerlerde görmek istiyorsak bu dönemde birde biz morellerini bozmayalım hoca gitti diyelim gelecek hoca takımı tanıyana kadar ilk yarı biter bu iş yalnızca hocaya bitmiyor hepsini içine alır

tekdoktirin 30.09.2009 02:02

HAYIR KESİNLİK LE İSTİFA İNTİ HARDIR SIVAS SPOR İÇİN GERÇEK SIVASLI TARAFTAR BÖYLEDÜŞÜNMELİ BENCE YIKIM OLUR BİZİM İÇİN HERZAMAN DEVAM ŞAMPIYON OLANAKADAR ,,,ALP ERENLER,,

yigidogenc5820 03.10.2009 19:01

[QUOTE=sivaslihakan;566261]Arkadaslar bende simdiye kadar bülent uyguna zaman taninmasi aceleci olunmamasi
gerektigini düsünenlerdenim ama artik bicak kemige dayandi takimin hali ortada taze bi kan gelmesi mlazim ancak yeni hocayla basari saglanabilir bu saatten sonra hic zaman kaybetmeden BÜLENT UYGUNUN istifa etmesi lazim hemde bugün bu is bitmesi lazim getirsinler ahad hocayi inanin bundan kötü olmaz cünki kim olsa basta 7 haftada bir puan alirdi

MODLARDAN RICAM LÜTFEN SILMEYIN,ZATEN BÖYLE KONULARI HEP SILIYORSUNUZ![/QUOTE]

sen neyi biliyon bülent hoca gitsinmiş şu gelsinmiş o kadarmı biliyosunnnn sanane bülent hoca 3 sene sivassporu iyi götürürkende böyle diyormuydun inşallah düzelecez bülent hocayı her zaman başımızda istiyoruz

yigidogenc5820 03.10.2009 19:02

[QUOTE=emin kara;567942]yapmayın arkadaşlar acımasızca eleştirdiniz yetmedi hakaret ettiniz oda yetmedi şimdide bülent uygun istifa etmelimi diye konu başlatılıyor hocanın geçen yılki başarısını ne çabuk unuttunuz geçen yıl bizim yerimizde olmak isteyen ne kadar takım vardı 4 büyükler dahil bu sene bazı sansızlılar yanında bazı oyuncuların sakatlanması bunun çanlı örnegi diyarbakır maçıydı hocanın nekadar zor duruma düştügünü gördük oyuncuların sakatkanması nedeniyle son dakikaları 10 kişi oynnattı biraz sabır tabiiki takımımız düzelecektir sakat oyuncuların takıma katlması ile bazı oyuncuların kendilerine güven gelecegini düşünüyorum hepimiz takımı iyi yerlerde görmek istiyorsak bu dönemde birde biz morellerini bozmayalım hoca gitti diyelim gelecek hoca takımı tanıyana kadar ilk yarı biter bu iş yalnızca hocaya bitmiyor hepsini içine alır[/QUOTE]

bildiklerinden degil sizin veremediginizz destegi bülent uygun verdiiiiiiiiiiiiiiiii

cesur sivas 03.10.2009 19:03

arkadaslar suc zaten hoca da olsa , biz gecen sezon sampiyonluk yerine dusmemeye oynardik. bazi hocanin istedigi oyuncular gelmek istemedigi icin ne yapsin simdi?? para bol olsa neyse. biz kötü oynamiyoruz, iyi oynuyoz ama gol bulamiyoruz . bize bir 10 numara gelse artik kimse durduramaz bizi. bir de iyi forvet tamam

mysuskunx 03.10.2009 21:42

hayır etmemeli yerine kimi getireceksiniz hoca göndermek çok alışagelmiş bizde kötü oynayan hoca mı futbolcular mı, bekleyecez kazanmak için bir şeyler yapacağız ara transfer de sadece 2 transfer ile biz bu işi bitririz bir forvet iyi bir defans defansımız kötü şuan gol yemeyelim diye forvetteki adam defansa geliyor ve ilerde çoğalamıyoruz, bizim şansımız bu işte,

altuntas58 03.10.2009 23:02

[QUOTE=baysivaslı;567939]DESTEK VERDİNİZYA ZAMANINDA ŞİMDİDE İSTİFASINI İSTİYORSUNUZ...SON EVİMİZDEKİ KAZANDIĞIMIZ MAÇTA TEŞŞEKKÜR AMAÇLI TRİBÜNE SESLEYİP ALKIŞLATACAĞINIZ YERDE TAKIMI TRİBÜNLERİ TERK ETTİNİZ...3 BÜYÜKLER DIŞINDA ŞAMPİYONLAR LİGİNE KATILAN TAKIM YOKKEN SİVASSPOR OLDU...

BUNLARI GÖRMEZDEN GELİP...SİVASPOR ÜZERİNDEN RANT ELDE ETMEYE ÇALIŞMASIN KİMSE... TAKIMIMIZA VE YÖNETİMİNİZE SAHİP ÇIKIN...[/QUOTE]

[B]Başka söze gerek yok sabır,sabır,sabır[/B]

sivaslihakan 03.10.2009 23:25

[QUOTE=yigidogenc5820;569075]sen neyi biliyon bülent hoca gitsinmiş şu gelsinmiş o kadarmı biliyosunnnn sanane bülent hoca 3 sene sivassporu iyi götürürkende böyle diyormuydun inşallah düzelecez bülent hocayı her zaman başımızda istiyoruz[/QUOTE]

sen cokmu biliyorsun basarida tabiki alkislayacaz ama basarisizliktada duygusal davranmaya gerek yok fatih terimde gsyi 4 sene üst üste sampiyon yapti simdi nerde sizin dediginiz gibi olsa gs hala terimle devam etmeliydi

gewrcekci olalim bülent hocayla artik basari zor bizim bu saatten sonra ligde kalmamiz basaridir buda KAN DEGISIKLIGIYLE OLUR

yarin antalya macini kazansak bile benim fikrim degismeyecek

not kazanacagimizi hic sanmiyorum hocaya güvencim kalmadi

sivaslihakan 03.10.2009 23:27

FUTBOLDA DUYGUSALLIA YER YOK BIR BÜLENT GIDER BASKA BÜLENT GELIR

vexol58 03.10.2009 23:47

Eğer burada bir çok arkadaşın dediği kadar SİVAS lıysa Bülent Uygun istifa etmez,yaptığı yanlışlardan döner ve takımı düzlüğe çıkarır.Bu saatte Td değişikliğinin bir yarar getireceğini düşünmüyorum.Yok eğer bırakır kaçarsa ona gönülden bağlı taraftarımız için üzülürüm..Ama her şartta SİVASımız sahipsiz kalmaz.Mecnun Başkan bir şekilde alternatifleri düşünüyordur..

ademönge 04.10.2009 00:07

yıl 1999 sivas 3 ligde tokatsporla oynuyordu.bu istifa diyen arkadaşlar ogünleri unuttumu.kime neyin hesabını soruyorsunuz.geçensene ilk 10-15 hafta stadda seyirci yoktu.şampiyonluk yaklaşınca gitti stada şimdi kime neyin hesabını soruyorsunuz.bülent uygunu getiren yönetim ozman mecnun başkanda istifa etmeli.bülent uyguna istifa diyenler gitsin önceki takımlarını tutsunlar.

fatihada58 04.10.2009 09:23

[QUOTE=altuntas58;569113][B]Başka söze gerek yok sabır,sabır,sabır[/B][/QUOTE]

Sivasta güzel bir söz vardır: Bir sabırrrrrrrr, İki sabırrrrrrrrr, üçüncüye vur yatır...

Yigido5458 04.10.2009 10:38

[QUOTE=fatihada58;569148]Sivasta güzel bir söz vardır: Bir sabırrrrrrrr, İki sabırrrrrrrrr, üçüncüye vur yatır...[/QUOTE]

vur yatır sonra bankasya 1. lig 1. lig bankasyaa

mehmeTayyib 04.10.2009 10:50

[B]hadi Sivas'ım! hadi Bülent Hoca! DOST(!) düşman görsün Sivası! [/B]

inadına SİVAS! inadına bülent HOCA!

fatihada58 04.10.2009 10:53

[QUOTE=Yigido5458;569163]vur yatır sonra bankasya 1. lig 1. lig bankasyaa[/QUOTE]
Vur yatır yapmazsanda değişen bişi olmayacak... Ayrıca vur yatırdan kasıt istifa değildir, tepkidir. Biz Sivasspor taraftarları olarak daha onu bile beceremiyoruz. Sivasspordaki herkese geçici olduklarını bile hissettiremiyoruz. Taraftar sizden daha büyük mantığını yerleştiremiyoruz. El açıktık minnetinize der gibi birilerinin eline bakıyoruz. Kusura bakmasın kimse bu memleket sahipsiz değildir. Gerekirse toplanırız biz yönetiriz takımı Sivaslılar olarak...

kiNgSiZe58 04.10.2009 11:38

[B]Evet İstifa Etmeli 300 31,25%
Hayır İstifa Etmemeli 660 68,75%[/B]

bu sonuclar herseyi gösteriyor zaten..

Abdullah DuMaN 04.10.2009 11:44

[B]Etmemesi gerekir bence devam etsin biz onunla daha ne başarılara imza atacağız[/B]

altuntas58 04.10.2009 11:57

[QUOTE=fatihada58;569148]Sivasta güzel bir söz vardır: Bir sabırrrrrrrr, İki sabırrrrrrrrr, üçüncüye vur yatır...[/QUOTE]

[B] Kötü ve cirkin sözleri sivasımıza yakıştırmayaın İşte futbol anlayışınızın seviyesi[/B]

fatihada58 04.10.2009 13:07

[QUOTE=altuntas58;569199][B] Kötü ve cirkin sözleri sivasımıza yakıştırmayaın İşte futbol anlayışınızın seviyesi[/B][/QUOTE]

Futbol anlayışımı yargılamak sana düşmez... Kötülüğü ve çirkinliği yakıştıran kişi ve şehrimizi kötü bir yer gibi lanse edene sesini çıkarsan iyi olur... Futbolcuların gelmemesini hangi bahanelerle açıklayan kişileri eleştir. Sivas sevgim herşeyin üstündedir... Sizin gibi bülentuygunsporu tutmuyorum... Artık şampiyonda olsak sayenizde adamdan nefret eder oldum...

sisortalı3458 04.10.2009 13:27

etmemeli diyorum çünkü sebebi pek çok......öncelik istifa edilecekse mecnun başkan etsin aslında ben kimsenin istifasından yana degilim istifalar başarı getirmez.başarı sabırla ve çalışmayla gelir tabikii.
ama başarısızlıkların en büyük sebebi yönetimin ve bülent hocanın bir zaman lar gururla söyledikleri borç suz bir kulubüz borçumuz yok sözlerinin altında gizlidir.borç olmasın diye adam gibi transfer yok tersine geçen senenin ligin en iyi oyuncularına sahip sivas o büyük ruhu yakalamış oyuncuları şampiyonlar ligi ön elemesi arefesin de hangi akla hizmet dagıtır anlamakta güçlük çekiyorum..sonra ard arda gelen farklı yenılgiler....herşey ozaman belliydi...sormak gerek ; saylla çokmu yaşlıydı? murat çok mu kötüydü? tum kaç maç kurtardı unuttunuzmu?hele balili nin kutardıgı maçlar unutulmadı siz unuttunuzmu?takımın iskeleti neden bozuldu bu kadar anlamıyorum ........
sanki yönetimin içinde birileri takımın başarısızlıgı için ters yöne ter döküyor gibi........sayın uygun a gene sahip çıkalım yigido adam satmaz... sonuna kadar yanınıdayız.....

sivaslim58 04.10.2009 13:57

bırakın etsin ya.onun yüzünden herkes sivasa düşman oldu.takımı ne hale getirdi.geçen sene kendimi oynadı.futbolcular oynadı.hadi bu senede başarılı olsun neden olamıyor çünkü o futbolcular yok.zaten küme düşeceğiz böyle giderse onsuz düşelim.

58sivasli58 04.10.2009 14:10

bence istifa etmemesi gerek
biz sivasspor taraftari olarak bülent hocayi desdeklememiz gerekiyor

Divriği58- 04.10.2009 14:38

Evet İstifa Etmeli 304 31,15%
Hayır İstifa Etmemeli 672 68,85%

BAŞKAN BÜLENT HOCAYI BIRAKMA .... Bülent Uygunsuz bir sivasspor düşünemiyorum daha uzun yıllar başımızda kalmalı bülent hoca Eğer gelecekte başarılı olmak istiyosak Avrupada da olduğu gibi Bülent hocamızla devam etmeliyiz ... Eğer günü kurtaracaksak 2 haftada bir yeni hoca alalım

Kederli Yiğido 04.10.2009 15:06

Bülent Uygun ne pahasına olursa olsun bırakılmamalı. O giderse yerine kimi getireceksin. Ne çabuk unuttunuz Lorantlı günleri. Az kalsın küme düşecektik. Bu kadar vefasız olamamalıyız. Bülent hoca batırdığı çukurdan bizi çıkartmasınıda bilir.

Ayşegül 04.10.2009 15:24

bizde onu diyoruz gitsin diyenlerin 2 katı gitmesin diyor...çıkarsın batırdığı çukurdan

Kederli Yiğido 04.10.2009 16:24

Bülent Uygun ekol olmuş birisidir kesinlikle gitmemeli. Ona gitsin diyenler ise gemiyi batarken ilk terkeden canlılardan başkası değildir. Allah adamı çarpar bunca vefasızlıktan sonra.

yenihanli 04.10.2009 16:49

Cevap: BÜLENT UYGUN ISTIFA

[QUOTE=risale69;566281]bu takım düzelecek.istifa çözüm değil.[/QUOTE]

dogru soylersin be kardes gelen sivasin soguna alisamadan sivasi ikinci lige dusurur? Bulent hocamla devam ben guveniyorum ilk onda oynayacagimiza

WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:49.