![]() |
Cevap: Tshabalala beklemede
[B]yine mi demekten kendimi ali koyamacagim neden mi? simdiye kadar guzel bir transfer yapipta taraftari mutlu etmesini bilmediler...yinede bu taraftar toplama takima tam destek verip kimi zaman stadimiz ful doldu..birde adam gibi birini alinda bize gorede bir seylere degsin di yani..[/B]
|
Alın şu adamı ya
|
Adam O kadar gelmek istiyosa bitirin şu işi
|
Tshabalala gelirse Maçlara gellicek İnsan Artar...Forma Satısları Artar Bundan bu paranın yarısını cıkarır..Tshabalalada istemişten bitirin şu işi
|
yönetim alın artık şunu bizde rahat edelim sizde :D
|
belki tribünleri ayaga kaldiracak futbolcumuz hic olmadi ama bizi ayaga kaldiran takim gibide hic kimsenin olmadi bursa haric
|
[QUOTE][B]Sivasspor'a gelmek için can attığı öğrenildi[/B][/QUOTE]
Ne Güzel birsey ya, Baska zaman futbolcuya Sivasi begendiremiyoruz bu adam can atiyormus. Muhsin Hocaya cok tesekkür etmek lazim. Arabuluculuk yaptigi icin, deme kki klübumuzu baya bir övdü :) [QUOTE][B]" Kulübümle bonservis konusunu çözemediniz mi?"[/B][/QUOTE] ya hem taraftar istiyor hemde oyuncu kendi istiyor. bukadarida pes yönetim [QUOTE] [B]tek sorunun bonservisinde indirim yapmayan kulübü olduğu ifade ediliyor.[/B][/QUOTE] heralde yani adami yari fiyatina vericekler degilya. 1.5 million istiyorlar biz 800 bin teklif ediyoruz. bare 1.2 millon teklif etsek neyse derdim.. [QUOTE][B] Tshabalala için kulübü beklenen indirimi yapmadığı taktirde Ocak ayı beklenerek gelecek sezon için Sivasspor'a imza attırılacağıda belirtildi..[/B][/QUOTE] tabiki, illaki bedava gelicek. bu zaten klübun kanina girmis birsey. nere beles oraya yerles sözüle transfere devam!! [B]YÖNETIM TEBRIKLER, BIZI BIRDAHA HAYAL KIRIKLIGINA UGRATTI. BENDE SANMISTIMKI YÖNETIM TRANSFER ISI BECERICEKTE BIZIM GÖZÜMÜZE GIRECEK..[/B] dogru degil mi yigidolar. ben yanlis mi yaziyorum??? |
bosuna bekleme Tshabalala, yasin cok genc ve bu yönetim paraya kiyip seni almaz :mad:
|
[B]bu bonservis olayi cihan dada yasanmisti sanirim o zaman da cihan sivasspor a gelmeyi cok istiyodu yonetim karsiyakanin istedigi parayi vermyodu ve cihan geldi suan da cihanida herkes goruyo daha soylenecek bisey yok bu transfer yatti kamananda yok hayrettinde yok ...!!![/B]
|
[B]Mesut hocam sende bi bu adamı bu sene kesin istiyorum demiyorsun! Arada bi masaya yumruğunu vur be hocam..Kamanan yok,Hayrettin'dende bi süre hayır yok. Erman desen istikrar yok!Tshbalala için gelecek sezonu beklemek ne kadar mantıklı soruyorum hocam sana?Yönetim bıraksın 3 kuruşun hesabını yapmayı adamın ismi medyadada yer alıyo,korkuyorum çıkıp bi süper lig takımı devreye girip adamı alacak diye. Bu taraftar senelerdir bi oyuncu transferini böyle istemedi.Üzmeyin bizi artık sevgili yönetim. [/B]
|
Neden bu kadar cimriyiz anlamıyorum..
|
Alsınlar tshbalalayı,çıkarsınlar formalarını satışa,biz aldık desınler,hadi şimdi sıra sizde desinler. Bu seferde onlar bizi izlesinler.
Alınırsa bu adam bu sene ben kendı adıma butun formalarından kendıme 1 er adet alacagımın taahutunu verıyorum.300 000 kısılık sehır artı olarak gurbettekı hemserıler 10 000 formasını alamazmıyız bu takımın. cogunu taraftardan bıle cıkarabılırler. |
[QUOTE=GuVeN;647211]Alsınlar tshbalalayı,çıkarsınlar formalarını satışa,biz aldık desınler,hadi şimdi sıra sizde desinler. Bu seferde onlar bizi izlesinler.
Alınırsa bu adam bu sene ben kendı adıma butun formalarından kendıme 1 er adet alacagımın taahutunu verıyorum.300 000 kısılık sehır artı olarak gurbettekı hemserıler 10 000 formasını alamazmıyız bu takımın. cogunu taraftardan bıle cıkarabılırler.[/QUOTE] [B]Aynen O Zaman Desinler Yapmazssak Bizi Yolda Biraktiniz Diye Sen Ben Digeri istemyor Tum Sehirin Gundeminde Herkes istiyor[/B] |
Taraftar ıstıyosa bır tek buradan sıkıstırmayacak yonetımı,stadda da bagıracak tshbalala dıye. Gerçi ismide zor be bizim taraftarı aşar:D
|
[B]ohooo olme essegim olme yaz gelsin arpa veririm yonca veririm [/B]
|
[QUOTE=GuVeN;647214]Taraftar ıstıyosa bır tek buradan sıkıstırmayacak yonetımı,stadda da bagıracak tshbalala dıye. Gerçi ismide zor be bizim taraftarı aşar:D[/QUOTE]
LA LA LA LA LA LA TSHABALALA :D:D |
ya millet bir iki günde ne transferler yapıyo bu sene başarılı olan takımların kasası dolcak yönetim bunu düşünüp hazır moraller de yüksekken transfer bombasını da patlatsa ne süper olur bakın kayseriye bakın gs ye fb ye bjk ya 1-2 günde bitiriyor transferi. bu adamlar şampiyonluğa oynayacaklarını ifade ediyor. biz ne yapcaz amacımız ne ligde orta sıralarda sürtmek mi
|
yönetim pisman olucak seyler yapma, oyunda daha gec alsan bile elinde patlamaz
|
Sivasspor icin can attan bir futbolcu icin kasanin agizini acin be sayin yönetim
|
[B][COLOR="Green"]YÖNETİM ÇOCUK MU KANDIRIYON YOK FUTBOLCUYLA ANLASMIS TAKIMI KALMIS...KIZLA ANLAŞTIN GÖNLÜ SENDE AMA BABASI BAŞLIK PARASINDA İNDİRİME GİTMİYO YANİ...LA Bİ GİDİN ALLAH ASKINA YAWW[/COLOR][/B]
|
söyle bize baskan.. bu oyuncuyu almaniz icin ne yapmamiz gerekiyor :confused:
|
stadda bagıralım arkadaslar hakıkaten yonetıme mesaj gonderelım.
|
[COLOR="DarkGreen"][B]BECERİKSİZ YÖNETİM GECEN SEZON DİYRBAKIRIN O KADAR BORCU WARDI NASIL ADAMLARI GETİRDİ..ANADOLUNUN EN REZİL TRANSFERLERİNİ BİZ YAPIYORUZ HER YIL[/B][/COLOR]
|
[FONT="Arial Black"][COLOR="Sienna"][SIZE="7"]BURDAN YÖNETİME SESLENİYORUM. BU TARAFTAR BU ADAMIN PARASINI VERMEYE HAZIR. PARANIN TOPLANACAĞI HESAP NUMARASI İSTİYORUZ RESMİ SİTEDE YAYINLANSIN. 5 EURO 10 EURO 20 EURO...... NE OLURSA ARTIK. :mad:YÖNETİM HESAP NUMARASI VER BİZEEEEE. :mad:BARİ BUNU YAP...:mad:[/SIZE][/COLOR][/FONT]
|
:mad:[FONT="Arial Black"][COLOR="Sienna"][SIZE="7"]ARTIK FORMASININ ARKASINADA taraftar sağolsun YAZDIRIRSINIZ...[/SIZE][/COLOR][/FONT]
|
Bu adamı Sivas için ikna eden Sayın Muhsin Ertuğral hocamıza teşekkür ediyorum. Ayrıca bizim adımızı çıkarıp Sivasa gelmez diyen kişi zat ve şahısları ve/veya Adamın resmen açıklama yapıp adeta gelmek için şafak saydığı bir durumda duyarsız, açıklama yapmayan yönetimimizi kınıyorum. GüVeN kardeşimiz herşeyi izah etmiş. Şu anda maç galibiyetlerinde alacağımız paralar artık belli ya biraz kıyın paraya yada açıklama yapın.
|
Neyin beklemesi bu anlamadımki? Paramı yok, hayır var. Adam gelir 3 maç kazandırır al sana 2 trilyon 100 milyar. Çıktı mı adamın parası. Neyin hesabı yapılıyor anlamadım ki. Adamı şimdi alın ilk yarı puanları toplayın ikinci yarı puan aslanın ağzında olacak ona göre demedi demeyin..
|
YA ADAMIN SÖZLEŞMESİ 2012DE BİTİYOR KİMİ YİYORSUNUZ SİZ.TARAFTARI KANDIRMAYIN OCAKTA TRANSFER FALAN OLMAYACAK SADECE BİZİ UYUTUYORLAR..ZAMAN GEÇİRİP GÜNDEMDEN DÜŞÜRMEYE ÇALIŞIYOLAR.
MADEM ADAM BU KADAR GELMEK İSTİYOR OCAK AYINDA İMZA ATACAK,KULÜBÜ MANYAK MI Kİ BELEŞE KAPTIRACAK ŞİMDİYE KADAR SATARDI ZATEN BEN İNANMIYORUM.. BU TRANSFER GERÇEKLEŞMEZSE BU YÖNETİM GİDENE KADAR HİÇ BİRŞEY YAPMAM BU TAKIMA YAZIKLAR OLSUN.. |
[QUOTE=GuVeN;647211]Alsınlar tshbalalayı,çıkarsınlar formalarını satışa,biz aldık desınler,hadi şimdi sıra sizde desinler. Bu seferde onlar bizi izlesinler.
Alınırsa bu adam bu sene ben kendı adıma butun formalarından kendıme 1 er adet alacagımın taahutunu verıyorum.300 000 kısılık sehır artı olarak gurbettekı hemserıler 10 000 formasını alamazmıyız bu takımın. cogunu taraftardan bıle cıkarabılırler.[/QUOTE] Güven hocam maalesef düşündüğün gibi olmaz forma satışı ve Tshabalala'nın maliyetinin çıkartılması işi. Bak buraya yazıyorum :) eğer yönetim 1,5 milyon Euro verip Tshabalala'yı Sivas'a getirsin, kaç tane Tshabalala forması satılır biliyor musun, 40 veya 50 veya 60! Maalesef böyle olur, senin dediğin gibi 10,000-20,000 forma satışından geçtim, keşke bir kaç bin forma satabilsek, bu bile yeter! Velhasılı sevgili Yiğidolar artık yönetimimizi daha fazla zor durumda bırakmayalım, hele ki Tshabalala'nın yerinde oynayan Erman ve Cihan gibi iki futbolcu varken daha fazla inat etmeyelim. Bu futbolcularımıza destek verip, onların performanslarının artması için gayret edelim. Öyle kolay değil 1,5 milyon Euro (yaklaşık 3 trilyon lira) parayı bir anda çıkartıp vermek! Hadi dağılın işinize gücünüze. ;) |
[QUOTE=engin2609;647189]Tshabalala gelirse Maçlara gellicek İnsan Artar...Forma Satısları Artar Bundan bu paranın yarısını cıkarır..Tshabalalada istemişten bitirin şu işi[/QUOTE]
Kendimizi kandırmayalım. --En fazla kaç forma satılacak 1000 tane satılsa en fazla 10 binTL eder. --Maçlara gelecek insan ortalama 2000 kişi artsa yıl boyunca en fazla 200 Bin eder. --Toplam 210 bin TL bu da 100 Bin € eder. --2 maç kazansak parası çıkar diyoruz da, Diğer oyuncuların maaşları da o parayla ödeniyor. Galibiyet parasının 4 te 1 bile kasaya girmiyodur. --Ancak Ligi 10. yerine 5. bitirirsek parasını çıkarabiliriz. Forma ve bilet satışından adamın parası çıkmaz. Ama imkanlarımız var ise ödeme durumumuz varsa alınsın. Bi de Seneye beleş oluyomuş 1 sene için 1.500.000 vermeye gerek görmüyor yönetim. 800.000 vermiş daha ne yapsınlar. Biz de seneye beleş alırız :):):) |
[QUOTE=BOUN;647255]Güven hocam maalesef düşündüğün gibi olmaz forma satışı ve Tshabalala'nın maliyetinin çıkartılması işi. Bak buraya yazıyorum :) eğer yönetim 1,5 milyon Euro verip Tshabalala'yı Sivas'a getirsin, kaç tane Tshabalala forması satılır biliyor musun, 40 veya 50 veya 60! Maalesef böyle olur, senin dediğin gibi 10,000-20,000 forma satışından geçtim, keşke bir kaç bin forma satabilsek, bu bile yeter!
Velhasılı sevgili Yiğidolar artık yönetimimizi daha fazla zor durumda bırakmayalım, hele ki Tshabalala'nın yerinde oynayan Erman ve Cihan gibi iki futbolcu varken daha fazla inat etmeyelim. Bu futbolcularımıza destek verip, onların performanslarının artması için gayret edelim. Öyle kolay değil 1,5 milyon Euro (yaklaşık 3 trilyon lira) parayı bir anda çıkartıp vermek! Hadi dağılın işinize gücünüze. ;)[/QUOTE] Sizin gibi taraftarlar oldukça ne kaliteli bir transfer yaparız nede Sivassporun kaltesi artar..Traftar bilmiyormu nereden para geliyor nereden gelmiyor.Ben sana söylüyeyim takım daha 2 haftada 1 trilyon kazandı.Bu sadece maç başı verilen para,diğer gelirleri saymıyoruz. Şimdi sen say bakalım bu yönetim hangi futolculara para sayıpta getirmiş..Umarım zorlanmazsın.. |
Alınırsa bu adam bu sene ben kendı adıma butun formalarından kendıme 1 er adet alacagımın taahutunu verıyorum.300 000 kısılık sehır artı olarak gurbettekı hemserıler 10 000 formasını alamazmıyız bu takımın. cogunu taraftardan bıle cıkarabılırler.[/QUOTE] Alamaz. 10 000 formayı 2 Yılda satamayız. Kendimizi Kandırmayalım forma satışından adamın parası çıkmaz kabul edelim bunu. Ama bence yönetim paraya kıymış zaten 800000 vermiş. seneye beleş olacak bir adam için 1500000 vermek bütçeyi aşıyor demekki. |
[QUOTE=Üsüyoruz58Reis;647258]Sizin gibi taraftarlar oldukça ne kaliteli bir transfer yaparız nede Sivassporun kaltesi artar..Traftar bilmiyormu nereden para geliyor nereden gelmiyor.Ben sana söylüyeyim takım daha 2 haftada 1 trilyon kazandı.Bu sadece maç başı verilen para,diğer gelirleri saymıyoruz.
Şimdi sen say bakalım bu yönetim hangi futolculara para sayıpta getirmiş..Umarım zorlanmazsın..[/QUOTE] Seneyi 60 Puanda bitirdiğimizi varsayalım bu eder 30.000.000TL 20 tane futbolcu ortalama 500.000€ dan yılda 10.000.000€ = 20.000.000TL Kamp parası. Uçak parası, Personel parası, Stat gideri, 5.000.000TL Elde kalır 5.000.000 TL evet hesap doğruysa Alınabilir :D:D:D |
kardeşim birde elinizi cebinize sokun nolur bu adam iyi futbolcu. sivassporda çok iş yapar.belki iyide para kazanırsınız bu futbolcudan. yahu takım iyi gidiyor neden iyi futbolcularla takviiye yapmıyorsunuz anlayamadım gitti. hiçmi sivasın zengini yokki bir futbolcu alamıyor. o zaman sivaslı zenginler sivasta durmasın ve sivaslıyım demesin. sivasın kaymağını yemeye gelince yiyorlar.
|
[QUOTE=Harput0658;647259]Alamaz. 10 000 formayı 2 Yılda satamayız. Kendimizi Kandırmayalım forma satışından adamın parası çıkmaz kabul edelim bunu.
Ama bence yönetim paraya kıymış zaten 800000 vermiş. seneye beleş olacak bir adam için 1500000 vermek bütçeyi aşıyor demekki.[/QUOTE] kardeşim forma satılırda gelen insanlar forma bulamıyorki ilgilenen yok. şahit oldum yurt dışından il dışından insanlar gelmiş stadın yanındaki mağazaya çocuklarına forma alacaklar bedenlerine göre forma yok. atkı alacaklar atkı yok kravat alacaklar kravat yok ankarada bir bayanın telefonunu veriyorlar. bu işi daha ciddi yapmıyorlarki. yönetim nerden kar edeceğini bilmiyorki. çarşılarda mağazalarda patentli olmayan formalar satılıyor yönetim müdahale etmiyor. yokssa PARA ÇIKMAZMI.sivasspor bu işi görmezden geliyor. lisanslı ürünlere gerekli önemi vermiyor. |
sevdalandık birbirimize alın şu adamı
|
off gelsin şu adam kıyın paraya biraz:mad:
|
cok trajik bir olay yasaniyor aslinda 1.5 milyon ne ya gunumuzde o kadar mi asagiz olmamasi lazim cok uzuluyoruz:mad:
|
getirin artık yaa:mad::mad::mad:
|
Alınmaz 10.000 forma dıyen arkadaslar bu ıs sevda işi ben bır kısı olarak 4 farklı formayıda alacagımı soyluyorum,herkez oyle bı durumda elını tasın altına koyacak İMKANLARI DOGRULTUSUNDA.. Ölümüne Sivassporluyum diyen nice adamların sırtında 5 liralık çakma Sivasspor forması olursa haklısınız,
degıl 10 000forma,1000 forma bıle satamayız.Klüp bu store işlerindekı aksaklıkların onune gecebılırse,korsan urunlerı engelleyebılırse,gurbetcılerımızın forma satın alabılme sartlarını ıyılestırırse bız bu 10 000 formayı alırız cok rahat. Orada burada Sivasspor Anadolunun büyüğüdür diye hava atan arkadaşlara sorarım büyüklük bir tek sahada oynanan iyi oyunla olmuyo. 10 000 formayı hayal görüyosak zaten tartışacak birşeyde kalmıyo:) Alsınlar spor toto 3.lıgınden bı sol kanat oyuncusu olsun bıtsın:) Klübün bizim formaya vereceğimiz parayada ihtiyacı yok zaten,benım vermek ıstedıgım mesaj taraftarlar olarak ne yapmamız gerekıyosa bizde hazırız demekdi ama yıne sıvaslı benı yanılttı kendı ıcımızde pek de ısteklı olmadıgımızı gosterdı:)Istemıyomuşuz bız demekkı tshbalala falan sayın yonetımım bakın sız ısınıze.. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:06. |