![]() |
Cevap: Sözleşmesi Bitenler
Mehmet Yıldız sembol bir isim olarak kalmalı bence.
|
Cevap: Transferden Çok Transfer Politikamız Nasıl
Sanıyorum genç ve gurbetçi oyunculara da yöneleceğiz bu dönem.
|
Abdurrahman Sedat ve Alişan ile anlaşılsın yeter.
|
Mehmet Yıldız muhtemelen Eskişehirsporla bu hafta anlaşacak şahsen gitmese daha iyi olurdu çünkü türkiyede yerli forvet sayısı çok az heleki arkadaşlarına duvar olan biraz kilo verip daha iyi çalışsa gelecek sezon çok iyi işler çıkarablirdi.
|
Bence de kalmalı kaptan. Kaç senedir sembol oldu.
|
[QUOTE=noname87;717851]Kayseride Moritz ,Mehmet Eren ,Selim Teber,Önder gibi adamlar boşa çıkmış genelde Antalya alıyor bu tür adamları bakalım yine onlar mı erken davranacak[/QUOTE]
Moritz daha genç işe yaraya bilicek bi oyuncu hem ligide tanıyor,Türkçede biliyor takıma çok çabuk alışa bilir eğer Rıza hoca ilgileniyorsa güzel bir transfer olabilir. |
[QUOTE=DoomsDay58;718057]Moritz daha genç işe yaraya bilicek bi oyuncu hem ligide tanıyor,Türkçede biliyor takıma çok çabuk alışa bilir eğer Rıza hoca ilgileniyorsa güzel bir transfer olabilir.[/QUOTE]
Her gittiği takımda sorun yaşadı ama .. |
Süper Lig'de Sözleşmesi Bitenler
Süper Lig'de Sözleşmesi Biten Bazı Oyuncular ;
Uğur Boral Semih Şentürk Bobo Harry Kewell Sezgin Coşkun [B]Serdar Kulbilge[/B] Lucas Neill Ivan Ergic Ali Tandoğan Mehmet Eren Boyraz Ali Bilgin Abdurrahman Dereli Sedat Bayrak Ceyhun Gülselam Nihat Kahveci [B]Yiğit İncedemir[/B] Barış Özbek Gökhan Zan Cem Sultan |
Cevap: Süper Lig'de Sözleşmesi Bitenler
gerçekçi olmak ve içlerinden bize yarayabilecek oyuncuları almak lazım kewell ceyhun gülselam bobo neill semih nihat bence bize gelmez kewell gelse iyi olur ama orası ayrı :) ergic mehmet eren yiğit incedemir serdar kulbilge uğur boral özellikle ali tandoğan bize faydalı olabilir ayrıca önder turacınında sözleşmesi feshedildi yabancı kontenjanından gitmediği için iyi bir yedek olarak düşünülebilir
|
Valla ben bu listeden sadece Serdar Kulbilge ve Yiğit İncedemir'in işimize yarayabileceğini düşünüyorum.
|
Ali tandogan,Ergic ve Ugur boralı takımımızda görmek isterim..
|
Sezgin,Serdar,Ergic,Mehmet eren ve Yiğit alınabilecek oyuncular.Ama bunladan gelirse Mehmet Eren Serdar gelir diğerleri alışkındır denize sıcağa gelme ihtimalleri az.
|
Kaleye Serdar Kulbilge gelsin yeter. Korcan da ister gider, ister yedek kalır.
Kamenar gönderilmiş. Ramoviç'in de sözleşmesi feshedilecekmiş sanırım. |
mehmet eren boyraz.ali tandogan gayet uygun olur.
|
hiç biri de alınmamalı bence, bunlar yerine altyapıdan oyuncu çıkarmak daha mantıklı olur.. hepsi dikiş tutturamamış oyuncular..
|
Bobo,Serdar Kulbilge,Yiğit İncedemir,İvan Ergic bu oyuncular işe yaraya bilir aralarından 1-2 tanesi alına bilir.
|
3 - ) Bank Asya ve alt liglerde geleceği parlak olabilecek ve aşama kaydeden genç oyuncular mı uygun ? ( Serdar Deliktaş, Mehmet Akyüz, Ferhat Kiraz, Adem Büyük gibi )
6 - ) Bonservisi elinde olan yetenekli oyuncular mı uygun ? ( Yiğit İncedemir, Serdar Kulbilge, İbrahima Yattara, Cem Can v.s. gibi ) |
[B]Transferde Süper Lig takımları baya hızlı çıktılar.
An itibariyle ts nin omurgası Selçuk İNAN Gs ile kesin 5 yıllık anlaşmış. fb de Kara elmas Emenike ile anlaşmış. Ayrıcada Bursadan gönderilen Ali Tandoğan ve İvankov Eskişehir ile , Musa Aydın ve Doğa Kayada Antalya ile anlaşmış.[/B] |
Mecburen hızlı yapılması lazım transferin. Lig çok erken başlayacak çünkü.
Ama Emenike'ye verdikleri para çok fazla. İkinci Tabata Vakası olabilir. Takımların boşa bıraktıkları oyuncuları Sivassporumuz'a yakıştıramadım. Hemen gelip takımda hedeflere koşacak oyuncular olarak görmüyorum. Ama SERDAR KULBİLGE gerçekten kalede çok güven veriyor. Kaleci sorunumuzu kökten çözer. Yiğit İncedemir de Kadir'in yanına çok iyi olur. |
Bizde inş Faty ile anlasacagız :)
|
Futbolcularımız Antalya'da antrenörlük seminerine katılmışlar. Sözleşme konusunda görüşme olmayacak demekki ?
|
Hiç biri gelmez biz takımımızı bozmayalım . MEHMET YILDIZ kesinlikle kalmalı !
|
[QUOTE=bassguitar;718179]mehmet eren boyraz.ali tandogan gayet uygun olur.[/QUOTE]
Gardaş bi zahmet bu 2 oyuncunun niye bırakıldığını araştır..1- Ali Tandoğan şu anda 33-34 yaşında ve aynı zamanda geçirdiği beyin hastalığı neticesinde kendine gelebilmiş değil;Ali gelecekse Uğur'dan daha iyi mi oynayacak?2-M.Eren Poyraz bu yıl çok sakatlık sorunu yaşadı ve bu nedenle uzun süre oynayamadı;aslında iyi oyuncu ama sakatlık sorunu ciddi ki Kayseri kendisini istemiyor..Ayrıca Kayseri Selim Teber ve Brezilyalı Moritz'i ve Önder'i de serbest bırakmış..Önder eğer forma girebilirse bize belki uygun olabilir;defansta da işimize yarayabilir..M. Emin Poyraz da güçlü bir oyuncu ama sakatlık sorunu eğer ciddi değilse Rıza hoca da isterse alınabilir çünkü bildiğimiz bir oyuncu..Bakalım Rıza hoca kimleri istiyor;kimlere teklif götürülmüş..Rıza Hocanın istediği Burak KAPLAN'a bjk talip olmuş;bu haber biraz canımı sıktı..Bize gelse oynar ama Bjk bu oyuncuyu kesinlikle oynatmayacak;hatta kadroya bile almayacak;çünkü Guti ve Querasma ile hatta Simao aynı mevkide oynuyor..Gerçekten hocanın izlettiği 50 oyuncuyu şimdiden merak etmeye başladım;umarım içlerinden en iyilerini alırız..En sondaki tercihleri alırsak ALLAH SENEYE YARDIMCIMIZ OLSUN!Bakalım kimlere talip olacağız.. |
hepsine tşk güle güle
|
hiç bri işe yaramaz kalem çek gitsin
|
Ali Tandoğan ve Ivankov'u Eskişehir almış..
|
[QUOTE=sivasdergi;718061]Her gittiği takımda sorun yaşadı ama ..[/QUOTE]
Süper ligde 1 takım değiştirdi o da paşadan kayseriye geçti bize gelen oyuncuların fazla sorun yaşadığını ben görmedim bence onun sorunları takımların kendisinden kaynaklanıyordu yinede Moritz iyi oyuncu ben alınmasını isterim. |
[FONT="Comic Sans MS"][I][B]Tek oyuncu yazacağım muhtemelen sağ beklerden en az biri gidecek Antep'teki Elyasa Süme'nin sözleşmesi bitti gerçekten işimize yarar gittiği takımlarda 30'a yakın maç yaptı umarım yönetim görür hem bedava hem kaliteli geçen yılda alınmasını istedim Antep'e gitmişti ve Almanya kökenli [/B][/I][/FONT]
|
Mustafa Keçeli pimi çekilmiş el bombasından farksız olsada Sivasta iş yapar bence...Bursa gönderdi...
|
bencede abdurrahman hariç diğerleriyle ilişkiler kesilsin...
|
[QUOTE=migroArmis;718291]Mustafa Keçeli pimi çekilmiş el bombasından farksız olsada Sivasta iş yapar bence...Bursa gönderdi...[/QUOTE]
adam 33 yaşına gelmiş mersinle anlaşmış hayırlı olsun bize hayro yetiyor zaten :D Mehmet Eren konusunda hala ciddiyim çok inandığım bir adam kesin bizde başarılı olur çünkü mevki ayırt etmiyor stoper oynar forvet oynar komple bir futbolcu her takıma lazım |
[B]apo ve alişan dışındakiler kesinlikle gitmeli....[/B]
|
Abdurrahman ile maç başına anlaşılırsa kalsın. Diğer sözleşmesi biten oyuncular önemli değil.
Mehmet Yıldız ise bana göre mutlaka kalmalı. |
Fener özeri gökayı falan kiralık olarak gönderebilirmis bence istesek verebilirler
|
[QUOTE=migroArmis;718291]Mustafa Keçeli pimi çekilmiş el bombasından farksız olsada Sivasta iş yapar bence...Bursa gönderdi...[/QUOTE]
mersine gitti zaten |
[QUOTE=HAYALKAFE;717781][B]devre arasında yarım kalan operasyon sezonun bitmesiyle tamamlanacak arkadaşlar rahat olun...bu yıl özellikle yerli transferin biraz daha ön planda olacağı yıl olacak..yabancı transferde devre arasındaki aşırı bir hareketlilik olacağını tahmin etmiyorum...ayrıca yabancı transferi eldeki yabancıalrın durumuna ve Rıza hocanın raporuna göre şekillenecek...Son günlerde adı geçen Faty transferinin ekstra bir durum çıkmazsa gerçekleşme olasılığı yüksek...Tahminimce sezon daha bitmeden yani ligde kaldığımız garanti olduktan sonra görüşmelere başlanılan futbolcular da var...Rıza Hocayla sözleşmenin uzatılması transferlerin olumlu ve erken bitme ihitmalini de arttıracaktır...[/B][/QUOTE]
Hayalkafa yabancı transferi hareketli olmucakmış peki mecbur kalınmadıkça hiç mi başvurlmayacak yoksa rıza hocanın listesinde olanlar dışında görüşülmeyecek mi aslın kontnja açılabilir kaliteli yabancılar beklentimiz vardı sanki ? Devre arasında alamadıklarımızla tekrar temasa geçme olasılığımız var mı yabancı olarak özellikle |
[QUOTE=noname87;718297]adam 33 yaşına gelmiş mersinle anlaşmış hayırlı olsun bize hayro yetiyor zaten :D
Mehmet Eren konusunda hala ciddiyim çok inandığım bir adam kesin bizde başarılı olur çünkü mevki ayırt etmiyor stoper oynar forvet oynar komple bir futbolcu her takıma lazım[/QUOTE] adamın oynadığı takımlara aç bak bi istersen süperlig puan tablosu gibi |
Milleti bıraktıkları oyuncular bırakın gaysernin eskisine mi kaldık kayseri bu adamları gönderip 19 yaşında portodan Engin BEKDERMİR 20 yaşında porsmunth d 20 yaşında Nadir ÇİFTÇİ yi aldılar ayrıca bu adamlar büyüklerin de listesindeymiş
|
alişan kalsın diğerlerini satsınlar
|
[QUOTE=eyuphulagu;717841]Biraz da ben aldığım yeni duyumları aktarayım...Sedat gazetecilerle vedalaşmış arkadaşlar,hakkınızı helal edin demiş;Mersin İ.Y. ile anlaştığına dair haberler var...Takımda büyük bir revizyon olacağı söyleniyor;Gönderilecekler arasında M. Sözgelmez,M. Yıldız,Uğur,Sedat,Abdurrahman gibi devrini tamamlamış oyuncuların adı geçiyor...Bilhassa gurbetçi oyuncuların adı bizim takımla geçiyor..Adı geçen Oyunculardan bazıları Ümit milli takımızda izlediğimiz o maçta 8 numara oynayan sol ayaklı oyuncu B.Leverkusen li Burak Kaplan ve Ümit milli maçta 2. yarı oyuna giren Gurbetçi santrafor;Sefa Yılmaz,Duisburg'da oynuyor..Rıza hocanın çok sayıda gurbetçi oyuncuyu izlettiğini biliyoruz..Yabancı oyuncu olarak da Faty hariç kaç tane alınacağı eldekilerin gönderilmesine bağlıymış..Yine de Forvete 1 tane orta sahaya da oyun kurucu olarak 1 tane ve 1 de kaleci düşünüldüğünü duydum..Bank Asya dan da yıl içinde takip edilen bazı oyuncuların alınması düşünülüyormuş..Toplam olarak 8- 9 tane yerli ve yabancı oyuncunun alınacağı da duyumlar arasında..Bakalım söylenenlerden kaç tanesi gerçekleşecek..İnşallah istenen oyuncular alınarak sivasspor çok iyi transferler yapar..[/QUOTE]
Beşiktaş burak kapln la anlaştı duyurulur |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:26. |