![]() |
Cevap: Transfer 2013
[url]http://video.fanatik.com.tr/diger/sivas-gercekleri/37108[/url]
sivas gerçekleri [url]http://video.fanatik.com.tr/diger/sivas-gercekleri/37108[/url] |
Rıza Çalımbay; Biz gerekli listeyi, gerekli isimleri yönetime verdik. Artık her şey yönetimin elinde...:mad:
|
adamlar futbolcu alır bizde babayı:mad:
|
[QUOTE=citothehan58;826827]Biliyorum gardas ancak bazilari transfer olmamisdir diyor.[/QUOTE]
transfermarkt kaynak degil. ordaki adamlarin kaynaklari kim biliyormusun? sivasspor.com forumlari... birisi kujovic tamam diyor, onlar hemen oyuncuyu ekliyor. nerdeyse herkes salak orda. ayni mental kapasiteye düsmeyin. kampa katilmadi, sivasspora transfer olmadi suana kadar. |
Makukulayi alın karşıyaka dan ayrilmis
|
[QUOTE=B.DUMANLI;826816]Takimin eksik yerleri buralari zaten....[/QUOTE]
Eksik yerleri demissin yanlışın var gardas, ikiside forvetti onların . Anlatmaya çalıştığım haklisin ama alternatif dediğin as oyuncuyu zorlayacak daha cok çalısmasını sağlayacak bednarin ayağı topa değmeden gitti. Hepsinden önemlisi asıl eksiğimiz sadece forvette değil defansın göbeği , sagbek, on libero. Yönetimden iyice umudum kalmadı dillendirmişler transfer komitesi diye, bildikleri yanıldıklarına yetmiyor. Önümüzdeki sene 5 yabancıya düşüyor lig, elimizde Senecky, borjan, navratil, rada, ranocjh, atıf, grosicky, pedriel, eneramo 9 yabancı var. Şimdi 2 tane daha yabancı forvetten bahsediyorlar. Seneye ne yapacaklar cok merak ediyorum. |
[QUOTE=mucahit_58;826851]Eksik yerleri demissin yanlışın var gardas, ikiside forvetti onların .
Anlatmaya çalıştığım haklisin ama alternatif dediğin as oyuncuyu zorlayacak daha cok çalısmasını sağlayacak bednarin ayağı topa değmeden gitti. Hepsinden önemlisi asıl eksiğimiz sadece forvette değil defansın göbeği , sagbek, on libero. Yönetimden iyice umudum kalmadı dillendirmişler transfer komitesi diye, bildikleri yanıldıklarına yetmiyor. Önümüzdeki sene 5 yabancıya düşüyor lig, elimizde Senecky, borjan, navratil, rada, ranocjh, atıf, grosicky, pedriel, eneramo 9 yabancı var. Şimdi 2 tane daha yabancı forvetten bahsediyorlar. Seneye ne yapacaklar cok merak ediyorum.[/QUOTE] [B]RADA nerede[B]? özür dilerim [/B]ama Rada çek bir takımda oynuyor bizim topçumuz değil buda 2 demektir..sorun yok yani 2 forvet takviye için [/B] |
[QUOTE=mucahit_58;826851]Eksik yerleri demissin yanlışın var gardas, ikiside forvetti onların .
Anlatmaya çalıştığım haklisin ama alternatif dediğin as oyuncuyu zorlayacak daha cok çalısmasını sağlayacak bednarin ayağı topa değmeden gitti. Hepsinden önemlisi asıl eksiğimiz sadece forvette değil defansın göbeği , sagbek, on libero. Yönetimden iyice umudum kalmadı dillendirmişler transfer komitesi diye, bildikleri yanıldıklarına yetmiyor. Önümüzdeki sene 5 yabancıya düşüyor lig, elimizde Senecky, borjan, navratil, rada, ranocjh, atıf, grosicky, pedriel, eneramo 9 yabancı var. Şimdi 2 tane daha yabancı forvetten bahsediyorlar. Seneye ne yapacaklar cok merak ediyorum.[/QUOTE] [B]Seneye dersen Senecey ve büyük ihtimal Borjan gider.... Eneramo dersen yolcudur Abbas bağlasan durmaz etti 3 ... 2 forvetin ikiside büyük ihtimal kiralık olacak etti 5 eeeee sorun nerede yabancı oyuncular eridi gittii... ben sorun göremiyorum ama yapan sorun dersen uuufffff itine dök hesabı :D[/B] |
[QUOTE=asabibaba;826852][B]RADA nerede[B]? özür dilerim [/B]ama Rada çek bir takımda oynuyor bizim topçumuz değil buda 2 demektir..sorun yok yani 2 forvet takviye için [/B][/QUOTE]
Rada bizde hala saniyordum. İyi de asibaba sen anlamazmışsın benim yorumu bir daha oku. Rada başka takımda diyemi 2 forvet transferi yapmamız gerek :) Guzel kardeşim inadinami anlamiyorsun bize 1 değil 2 forvet lazım evet tamamda gecen sene söylendi 5 yabancıya düşecek diye 1 senedir meşhur transfer komitemiz 1-2 genc turk yetenek bulsaydı rahat ederdik diyorum. Şimdi 2 yabancı alacaklarya seneye 5 yabanci elimizde patlayacak diyorum. |
[QUOTE=asabibaba;826853][B]Seneye dersen Senecey ve büyük ihtimal Borjan gider.... Eneramo dersen yolcudur Abbas bağlasan durmaz etti 3 ... 2 forvetin ikiside büyük ihtimal kiralık olacak etti 5 eeeee sorun nerede yabancı oyuncular eridi gittii... ben sorun göremiyorum ama yapan sorun dersen uuufffff itine dök hesabı :D[/B][/QUOTE]
Alem adamsın hacı, yönetime gir valla sen :D O zaman tüm planlarımız bu sene kümede kalmaya diyosun İyide senin plana göre forvette kim oynayacak seneye :D |
[QUOTE=mucahit_58;826856]Alem adamsın hacı, yönetime gir valla sen :D
O zaman tüm planlarımız bu sene kümede kalmaya diyosun İyide senin plana göre forvette kim oynayacak seneye :D[/QUOTE] [B]Konuyu sen yabancı kontenjanından aldın Radanın mevkiine taşıdın .. Rada bizim topçumun olmazsaaaaa bir kontenjan boşalırrrr buda demektir kiiiiiiiiii 2 tane yabancı alınabilirrrrrrrr... biz yabancı kontenjanımızı forvete kullanacağımıza göreeeeee sorun yok demektirrrrrr.. Gelelim seneye ona daha varr ama bir kontenjan krizi çıkardılar yapay yok seneye yabancı 8 olacak fela feşmekan bende senin mesajından alıntı yapıp küçük bir hesap yaptım seneye de artık kim oynar kim kaynar bakacazzzz.... [/B] |
[QUOTE=DOGU_BEY;824964][B]•Emir KUJOVİÇ %90 Sivasspor'da...
•Ankürügücü'nden Ümit kesin olarak bitti... •İsrail'deki golcü Toto TAMUZ'un gelme olasılığı %60, Faslı golcünün gelme ihtimali %40... •Eğer bunlar olmazsa Sırbistan liginden ve Yunanistan'dan alternatif 2 isim var. •Süper Lig ve Bank Asya'dan en az 2 yerli oyuncu daha alınacak...:mad::mad: •Bulunursa alternatif bir kaleci transferi de yapılacak... •Sol bek için arayışlar var...(Özgür Çek de dahil...Çünkü Hayrettin'in sözleşmesi sezon sonu bitiiyor...Çünkü Ziya'ya Bjk'den ciddi anlamda ilgi var...Ts'ye gitmesi söz konusu değil...Yalnız Bjk sol bek için yabancı öncelik düşünüyor, ama Ziya ile de ciddi anlamda ilgiler var...) •Cernat, Burhan Eşer, Mitroğlu, Kıvanç, Engin Baytar isimleriyle ilgili hiçbir görüşme ve anlaşma yok..Hatta Burhan Eşer büyük ihtimal Mersin'e kiralık gidecek... •Resmi transfer dönemi 5 Ocakta başlıyor, ama Rıza hocanın anlaşılan oyuncuların derhal kampa katılması yönünde isteği var... •Grosicki veya başka bir oyuncunun takımdan ayrılması söz konusu değil... •Hiç beklemediğimiz sürpriz bir yabancı transferi de duruma göre gerçekleşebilirmiş...Şimdilik birinci ağızdan öğrendiğim bilgiler bunlar... [/B][/QUOTE] işaret koyduğum yerdeki transfer olursa tabi istediğimiz yerde olmayız.:mad: |
[QUOTE=asabibaba;826859][B]Konuyu sen yabancı kontenjanından aldın Radanın mevkiine taşıdın .. Rada bizim topçumun olmazsaaaaa bir kontenjan boşalırrrr buda demektir kiiiiiiiiii 2 tane yabancı alınabilirrrrrrrr... biz yabancı kontenjanımızı forvete kullanacağımıza göreeeeee sorun yok demektirrrrrr.. Gelelim seneye ona daha varr ama bir kontenjan krizi çıkardılar yapay yok seneye yabancı 8 olacak fela feşmekan bende senin mesajından alıntı yapıp küçük bir hesap yaptım seneye de artık kim oynar kim kaynar bakacazzzz.... [/B][/QUOTE]
2 yabancı alınması problem değil alınır da, seneye 5 e düşüyor sınır kesin TFF açıkladı sıkıntı o. Para yok edebiyatı yapıyorlar kadroyu iyice sisiriyolar. Keske kasar futbolcu değil sağlam futbolcuyla sisirseler amenna. Bizde cok adam var 3 maca cikmadan 6 ay sonra yollanan. Hepsi maliyet.. Bu arada rada kiralık gitmiş sezon sonu o da donüyor :) basa bela |
[img]http://www.turkfutbol.com/resimasp/tsn_haber_detay.asp?path=henri_bienvenu.jpg&bx=313[/img]
Fenerbahçe'de bu sezon fazla forma şansı bulamayan ve teknik direktör Aykut Kocaman tarafından kadroda düşünülmeyen Bienvenu için Sivasspor devreye girdi. Bienvenu için Fenerbahçe ile görüşmelere başlayan Sivasspor'un ilk tercihi Kamerun'lu oyuncuyu bonservisi ile satın almak.Ancak bonservis ile satın almada problem çıkması halinde oyuncuyu kiralama yöntemi de düşünülüyor.Tranferin birkaç gün içerisinde netleşmesi bekleniyor. Henri Bienvenu için Elazığspor'un da teklif yaptığı biliniyor. Henri Bienvenu 2011-12 sezonunu yaz transfer döneminin son gününde Fenerbahçe ile 4 yıllık anlaşma imzalamıştır.Fenerbahçe'nin Ziraat Türkiye Kupası 3.Tur maçında Konya Torku Şekerspor'a karşı 3 gol atarak ilk hat-trick'ni yapmıştır. Bienvenu, 2011-12 sezonu bitiminde Fenerbahçe ile Ziraat Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşamıştır.Fenerbahçe'de 42 Maçta 15 gol atmıştır. TurkFutbol.Com Özel Haber - Ertuğrul Aytek Bu haber kaynak gösterilmeden kullanılamaz. |
[QUOTE=citothehan58;826894][img]http://www.turkfutbol.com/resimasp/tsn_haber_detay.asp?path=henri_bienvenu.jpg&bx=313[/img]
Fenerbahçe'de bu sezon fazla forma şansı bulamayan ve teknik direktör Aykut Kocaman tarafından kadroda düşünülmeyen Bienvenu için Sivasspor devreye girdi. Bienvenu için Fenerbahçe ile görüşmelere başlayan Sivasspor'un ilk tercihi Kamerun'lu oyuncuyu bonservisi ile satın almak.Ancak bonservis ile satın almada problem çıkması halinde oyuncuyu kiralama yöntemi de düşünülüyor.Tranferin birkaç gün içerisinde netleşmesi bekleniyor. Henri Bienvenu için Elazığspor'un da teklif yaptığı biliniyor. Henri Bienvenu 2011-12 sezonunu yaz transfer döneminin son gününde Fenerbahçe ile 4 yıllık anlaşma imzalamıştır.Fenerbahçe'nin Ziraat Türkiye Kupası 3.Tur maçında Konya Torku Şekerspor'a karşı 3 gol atarak ilk hat-trick'ni yapmıştır. Bienvenu, 2011-12 sezonu bitiminde Fenerbahçe ile Ziraat Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşamıştır.Fenerbahçe'de 42 Maçta 15 gol atmıştır. TurkFutbol.Com Özel Haber - Ertuğrul Aytek Bu haber kaynak gösterilmeden kullanılamaz.[/QUOTE] Sivassporun facebook sayfasinda Henri Bienvenue kiralandigi iddaa ediliyor. |
[B]Henri Bienvenu'da gelecek inşallah.Levante olmasaydı şimdiye çoktan gelmişti belkide.[/B]
|
Arkadaşlar biz bu sene transfer yapamazsak gelecek sene bank asyada yaparız
|
Mehmet Nas Gençlerbirliği, Manisa, Samsun takımlarında sağ bek oynamıyor muydu ? Çoğu zaman sağ bek oynuyordu ve gerçekten de çok da başarılı oluyordu. Sağ bekte Mehmet Nas'tan çok verim alınabilir bence.
|
Riza hoca!...
Sayet bu satirlari okuyorsan bizi su Ugur´dan ve Kadir´den kurtar artik.Hadi elinde Kaan ve Erhan var belki bunlardan birini monte eder bu sekilde bu sezonu bitirebiliriz.Fakat bu Kadir´e bir care bul olmuyor,cok top kaybediyor. Her kaybettigi top kalemizde tehlike yaratiyor.Onunla bu is olmuyor ,bunu biz görüyoruz,sizde görüp bir müdahale edin artik. |
[QUOTE=B.DUMANLI;827297]Riza hoca!...
Sayet bu satirlari okuyorsan bizi su Ugur´dan ve Kadir´den kurtar artik.Hadi elinde Kaan ve Erhan var belki bunlardan birini monte eder bu sekilde bu sezonu bitirebiliriz.Fakat bu Kadir´e bir care bul olmuyor,cok top kaybediyor. Her kaybettigi top kalemizde tehlike yaratiyor.Onunla bu is olmuyor ,bunu biz görüyoruz,sizde görüp bir müdahale edin artik.[/QUOTE] Vallahi birlik olup bi bulten mı yayınlasak :) anket yapsak 100 kişiden 98i Uğur'u takımda bile istemez bence.. Kadir de iyi alternatif olur. Bugün ilk yarı 44. Dakika'ya kadar toparlanmış bi görüntü çizdi Kadir aslında ama öyle yerde bi top kaptırıyor ki mac elden gidiyor.. |
[B]1461 Trabzon'daki sağbek Göksu Alhas'ı alabilsek yaramıza merhem olur.Yeni bir Abdurrahman Dereli doğuyor.[/B]
|
[B]Kemal Çağlayan'ın gerçek hesabı mı bilmiyorum ama 2 saat önce Twitter'dan iki yabancı alındı birisi Bienvenu yazmış.[/B]
|
2 ligden sag bek alsalar ugurdan iyi oynar
|
bursa maçından sonra aldığım duyuma gore faslı forvetın menajeri sivas a gelmıs anlaşma ımzalamak ıcın ufak pürüzler kalmış bienvenu de yüzde 99 sivasspor da olacak lıgın 2. yarısında
|
1461den Goksu, Antep'ten Serdar kurtuluş bunlar ilaç olur. Hayrettin oynasa sagbekte ona bile raziyim valla en azından memleketimizin evladı Uğurdan bin kat iyidir.
|
Mehmet Nas'ı sağ beke transfer etsek diyorum ben.
Mehmet Nas Gençlerbirliği, Manisa, Samsun takımlarında sağ bek oynamıyor muydu ? Çoğu zaman sağ bek oynuyordu ve gerçekten de çok da başarılı oluyordu. Sağ bekte Mehmet Nas'tan çok verim alınabilir bence. |
Uğurdan iyi oynar bence de..
|
bazı maçlar var ki sağ bekte uğurun yerine daş koysan daha iyi oynar o derece
|
yokmu adam akilli transfer:confused:
|
SON DAKİKA ! Sivasspor Antrenörü Bülent Albayrak, Bienvenu için Fenerbahçe ile prensip anlaşmasına vardıklarını açıkladı. (AA) [B](Oyuncunun Karari Bekleniyor)[/B]
Transfer çalışmalarına da değinen Albayrak, şunları kaydetti: "Bienvenu ile ilgili gelişme şöyle; Fenerbahçe Kulübü ile prensip anlaşmasına varıldı. Biz Bienvenu'yü istiyoruz, Bienvenu de isterse bu transfer gerçekleşir. Bienvenu, 'başka teklifler de olduğunu, onları da değerlendireceğini ama Sivas'ın da oynayabileceği takımlar arasında yer aldığını' söyledi. Yönetici arkadaşlarımız ve başkanımız çalışıyor, tüm şartlar oluşursa bu transferi gerçekleştiririz." |
Ortada bir karışıklık var ama ne olduğu belli değil...Fas lı oyuncu kesin alındı deniyor ama yönetim hala tereddütlü...Biraz önce canlı yayına bağlanan Rıza Hoca Hamdallah transferinde bazı sorunlar olduğunu söyledi...Rıza hoca oyuncunun Afrika Kupasından sonra imza imza için gelebilir denmesine fazla kızmış..Çünkü hoca diyor ki:Bu oyuncu Afrika kupasında başarılı olursa başka talipleri çıkar ve bize bu oyuncuyu bırakmazlar...Onun için oyuncunun hemen imza atmasını istiyoruz diyor..Yönetime listeyi verdik;alternatifli bir liste;her oyuncunun listede alternatifi var diyor.........Bu iş iyice karışmaya başladı;umarım Tsahabala işine dönmez...Böyle giderse bir de bakmışız listede olan ve basında ve sitede adı geçmeyen 2 oyuncuyu almışız..Olur mu olur..Burası Türkiye;transfer yapan takım da sivasspor...
|
Sezon başından bu yana forvet hattında sıkıntılı günler geçiren ve bu bölgedeki eksikliğini ikinci yarı öncesinde gidermeye çalışan Sivasspor, nihayet prensipte iki isimle anlaşmaya vardı. İlk olarak gazetemizin gündeme taşıdığı Fenerbahçe'nin Kamerunlu yıldızı Bienvenü ve Faslı Abderrazak Hamdallah ile her konuda anlaşmaya varan kırmızı-beyazlılar, menajerlerle yaşanan pürüzlerin giderilmesinin ardından bu iki isimle hafta içerisinde masaya oturacak.
C.KAAN KARAGUŞ Bir yandan Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası mücadelelerinin hazırlıklarını sürdüren, bir yandan da takıma dahil olacak isimler konusunda hummalı bir çalışma içerisine giren Sivasspor, ara transferde sona geldi. Ligin ilk yarısında özellikle gol yollarında sıkıntılı günler geçiren kırmızı-beyazlılar, bu kez işini sağlama aldı. İlk olarak gazetemizin geçtiğimiz günlerde gündeme getirdiği Bienvenü transferinde ciddi mesafeler kaydeden kırmızı-beyazlılar, Kamerunlu golcüde kesin karar kıldı. Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın raporu doğrultusunda, ikinci yarı öncesi kendisine kulüp bulması istenilen Fenerbahçe'nin golcü oyuncusu Henri Bienvenü için düğmeye basan Yiğidolar, bu oyuncuyla prensipte anlaşmaya vardı. 25 yaşındaki Kamerunlu yıldızın transferinde yakından ilgilenen ve bir süredir Fenerbahçe Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım ile görüşmelerini sürdüren Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz, nihayet Bienvenü'nün sözünü aldı. Fenerbahçe'de forma giydiği 42 maçta 15 gol atan tecrübeli oyuncu ile sezon sonuna kadar kiralık olarak anlaşmaya varan kırmızı-beyazlı yönetimin, birkaç gün içerisinde bu oyuncuyla masaya oturması bekleniyor. HAMDALLAH TRANSFERİNE MENAJER ÇOMAĞI Öte yandan yardımcı antrenör Orhan Kaynak'ın bir süredir yakından takip ettiği Faslı oyuncu Abderrazak Hamdallah ile her konuda anlaşmaya varan kırmızı-beyazlılar, bu oyuncunun menajeriyle sıkı bir pazarlığa tutuştu. Fas ligi takımlarından Olympique Safi forması giyen ve Fas 23 Yaş Altı Milli Takımın en fazla forma giyen isimleri arasında yer alan golcü oyuncuyla masaya oturması beklenen kırmızı-beyazlılar, bu oyuncunun menajeriyle yaşanan bir takım pürüzlerin giderilmesi durumunda transfere son noktayı koyacak. Şuan Fas Milli Takım kampında bulunan 23 yaşındaki genç forvetin bu hafta içerisinde kente gelerek kendisini Sivassporlu yapacak resmi imzayı atması bekleniyor. Sözleşme imzalamasının ardından milli maçlar nedeniyle tekrar ülkesine dönecek Hamdallah Şubat ayının ilk günlerinde takımdaki yerini alacak. |
gel artık hamdallah
|
[url]http://www.youtube.com/watch?v=Y-iuESgRUjk[/url]
:D Bize Eneramo'ya yedek bir oyuncu lazım Bienvenu da o kadar güçlü değil Ekigho vardı Karabük kiralamış.Zenke var şu an Nancy'de yedek Tamuz da güçlü bir oyuncuya benziyor.Maalesef Hamdallah'ta bir ışık göremedim.İkinci Abdülkadir Vakası olur bu adam |
[B]Sivasspor Fransa 2. Liginde Angers takiminda oynayan Rumen forvet Claudiu Keseru`ye teklif götürdü.
Bu iddianin sahibi Rumen gazeteci Emanuel Roşu [/B] Sivasspor has an interest in signing Romanian striker Claudiu Keseru, now with Angers, in the French 2nd league. |
[B]Emir Kujoviç'in gelme durumu giderek azalıyor...[/B]
|
Kayseri Jaja´dan vazgecmis bence yönetim davranmasi lazim .. tam aradigimiz oyuncu tipi orta sahada..
|
[QUOTE=AvRuPaNiNKrALi58;827744]Kayseri Jaja´dan vazgecmis bence yönetim davranmasi lazim .. tam aradigimiz oyuncu tipi orta sahada..[/QUOTE]
kayseri vazgecmedi jaja vazgecti eski takina gitmis metalis e |
[url]http://www.youtube.com/watch?v=TrGg-fuV5qk[/url]
takımımızn yeni transferi faslı Abderrazak Hamdallah hayırlı olsun |
[QUOTE=darkrain;827749][url]http://www.youtube.com/watch?v=TrGg-fuV5qk[/url]
takımımızn yeni transferi faslı Abderrazak Hamdallah hayırlı olsun[/QUOTE] [url]http://en.wikipedia.org/wiki/Abderrazak_Hamdallah[/url] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:07. |