![]() |
Cevap: Transfer Dosyası
[QUOTE=BizeHerYerSivas;915848]Ümit Kurt operasyonu
Egemen için 'cerrahi müdahale' kararı verilince Sivassporlu stoper için atağa geçildi. İdari menajer Hasan Çetinkaya, Sivas yönetimi ile masaya oturacak. 23 yaşındaki sol stoper için Krasic teklif edilecek Egemen için ameliyat kararı alınınca Sivasspor'un stoperi Ümit Kurt için görüşmeler hızlandırıldı. Yaklaşık 10 gündür İstanbul'da F.Bahçeli yöneticilerle bir araya gelen, "Ümit Kurt, F.Bahçe'de forma giymekten gurur duyar" diyerek kapıları ardına kadar açan menajer Ali Egesel, "Sivasspor ile anlaşın, oyuncum zorluk çıkarmaz" diye garanti verdi. Egemen'in ameliyat kararı ve sezonun ilk yarısını bile kapatma ihtimali üzerine idari menajer Hasan Çetinkaya'ya Sivas yolları göründü. Sivas'a Ümit'e karşılık Krasic, Yobo ve Cristian'ın takasta kullanılabileceği iletildi. Sivasspor teknik direktörü Roberto Carlos, bu üç oyuncudan hangisini isterse iş bitirilecek. 23 yaşındaki Ümit Kurt geçen sezon 34 maçta forma giydi, 1 gole imza attı. Emre BOL[/QUOTE] gardaşlarım düşünceleriniz nelerdir fotomaç kaynak her nekadar güvenilmesede egemenin ameliyat olacağını televizyonda görmüştüm bence bu transfer olayı gerçek ve takas oyuncuları yobo krasic ve cristian mış sizce nasıl olmalı bu transfer olayı |
[B]Bence yobo + baroni yi versinler anca 1 ümit eder[/B]
|
Fenerden mert günok bazı haber sitelerine göre takımdan ayrılıp oynayabileceği bir kulübe transfer olacakmış. Carlosun istediği bir oyuncuydu belki bize gelebilir.
|
[QUOTE=CanKaragoz;915850][B]Bence yobo + baroni yi versinler anca 1 ümit eder[/B][/QUOTE]
alınan 2 yabancı ile yabancı hakkımız maksimuma çıkmış olur ki o zaman devre arası bir takviye yapılması gerekirse iş zora girer. her ne kadar fener yanaşmasa da kalecilerini göndermeye olası bir transfer halinde mert veya ertuğrul'u isteyeceklerdir diye düşünüyorum. |
[QUOTE=Sivasli010;915834]Valla bizim yonetim daha uyuyorrrrrr.. Bu oyuncuyu gormedilerse ben ne diyim!! Turk hemde aydinin yerini cok kolay doldurur. Yas: 19!!!
Kardesim boyle genclere paraya kiyicaksin ama 5 sene sonra 5 katina satabilirsin [url]http://youtu.be/5v-gldt9uDU[/url] Bilal basicikoglu buyrun bakin abilerim , bakinda ucuz turk genc futbolcu goren ve yonetimiz ayakta uydugunu gorun..[/QUOTE] Galatasaray'ın transfer çalışmaları kapsamında temasa geçtiği Bilal Başacıkoğlu, Feyenoord'a transfer oldu. Transfer döneminde birçok oyuncusunu elden çıkaran Feyenoord, Werder Hahn ve Khalid Boulahrouz'un ardından 3. transferini Bilal ile yaptı. Bilal, yeni formasıyla pozunu da verdi. Genç oyuncunun 3.5 milyon euro bedelle transfer olduğu öğrenildi. Bir süre önce transfer ile ilgili açıklamalarda bulunan Heerenveen Yönetim Kurulu Başkanı Chairman Arriva, "Türkiye'den teklifler aldık ve bu durum konuşuldu, şu anda herhangi bir görüşme yok. İngiltere'den de iki teklif aldık ve şu anda istediği şartların sağlanmasını bekliyoruz. Bilal bizim uzun bir süredir yatırım yaptığımız bir isim ve bu sezonki performansı bizler için şaşırtıcı değil. Transferin gerçekleşmesi için şartların olgunlaşması gerekiyor." diye konuşmuştu |
[QUOTE=CanKaragoz;915850][B]Bence yobo + baroni yi versinler anca 1 ümit eder[/B][/QUOTE]
Ben de aynısını düşündüm.Yobo artı CHRİSTİAN.Biraz da para versinler. |
[QUOTE=Sivasli010;915834]Valla bizim yonetim daha uyuyorrrrrr.. Bu oyuncuyu gormedilerse ben ne diyim!! Turk hemde aydinin yerini cok kolay doldurur. Yas: 19!!!
Kardesim boyle genclere paraya kiyicaksin ama 5 sene sonra 5 katina satabilirsin [url]http://youtu.be/5v-gldt9uDU[/url] Bilal basicikoglu buyrun bakin abilerim , bakinda ucuz turk genc futbolcu goren ve yonetimiz ayakta uydugunu gorun..[/QUOTE] Gerçekten müükemmel bir oyuncu Aydın'dan çok fazlası var eksiği yok. |
[url]http://youtu.be/5v-gldt9uDU[/url] Senin oyuncu feyenord la anlaşmış onlar daha hızlı çıktı bizden . Bilal basicikoglu buyrun bakin abilerim , bakinda ucuz turk genc futbolcu goren ve yonetimiz ayakta uydugunu gorun..[/QUOTE] Senin oyuncu feyenord ile anlaşmış yani senin farkettiğini onlarda farketmiş |
[QUOTE=umitfidan;915853]alınan 2 yabancı ile yabancı hakkımız maksimuma çıkmış olur ki o zaman devre arası bir takviye yapılması gerekirse iş zora girer. her ne kadar fener yanaşmasa da kalecilerini göndermeye olası bir transfer halinde mert veya ertuğrul'u isteyeceklerdir diye düşünüyorum.[/QUOTE]
Eger öyle bir durum olursa mehdinin gönderilme ihtimali yüksek |
Mert Günok ayrılacağını açıkladı! Yeni takımı...
Mert Günok ayrılacağını açıkladı! Yeni takımı...
|
Cevap: Mert Günok ayrılacağını açıkladı! Yeni takı
[QUOTE=rivaldo58;915863]Mert Günok ayrılacağını açıkladı! Yeni takımı...[/QUOTE]
Konyaspora gidiyomus |
[QUOTE=mustafa_kavak58;915864]Konyaspora gidiyomus[/QUOTE]
Ne konyaymış kime teklif versek peşine düşüyor, geçen haftada ertuğrulu istiyordu. Konya Sivas arasında kalırsa sivası seçer bence |
[QUOTE=umitfidan;915866]Ne konyaymış kime teklif versek peşine düşüyor, geçen haftada ertuğrulu istiyordu. Konya Sivas arasında kalırsa sivası seçer bence[/QUOTE]
Kesinlikle merti kaptirmamamiz lazim eger bosdaysa |
Arkadaş transferde ince eliyoruz diyorlar en iyisini bekliyoruz diyorlar sonra gidip Brezilya 2.liginden oldoni Alman amatör liginden Aykut'u alıp geliyorlar gene bekliyor bakalım yıldız futbolcu manejerler kimi kirletecekler bize
|
bazi arkadaslar merti soyleyip duruyor ama korcan mert ten daha iyi bir kaleci alinacaksa daha kaliteli bir isim olmali yok alinmicaksa korcana iyi bir yedek alinmali
|
[QUOTE=CILGINSiVASLINL;915869]bazi arkadaslar merti soyleyip duruyor ama korcan mert ten daha iyi bir kaleci alinacaksa daha kaliteli bir isim olmali yok alinmicaksa korcana iyi bir yedek alinmali[/QUOTE]
Kardesim mertden iyi kac tane yerli kaleci sayabilirsin? Yapilabilecek en iyi kaleci transferi... |
hepsi de yedek olur,takıma faydaları olur mu bence zor!
|
Mert Günok'un senede aldiklari 1,25 milyon Euro'mus. Rakam dogruysa, transferi zor. Mantikli bir rakam degil.
|
[IMG]https://scontent-b.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t1.0-9/10251937_1462176044034902_6864728914921046243_n.jpg?oh=7a6ea7f040674ef67d951e5982464437&oe=544B6F7E[/IMG]
Fethiyespor`da Sivasspor`dan 1994 Karasu - Sakarya doğumlu sağ - sol açık Niyazi Batuhan SALMAN 1 yıllığına resmi sözleşme imzaladı. İmza töreninden sonra Batuhan " Fethiyespor hedefleri olan bir takım olduğu için tercih sebebim oldu. Ayrıca son zamanlarda taraftar kitlesindeki artış ve taraftarların fair- play ruhuyla hareket etmeleri dikkatimi çekiyordu. Buraya gelince gördüğüm aile ortamı tercihimi çok doğru olarak seçtiğimi anlamamı sağladı. Bana güvenen başta Başkanımıza, yönetimimize, hocalarımıza karşı sahada performansımı en üst düzeyde sergileyeceğim. Hepimize hayırlı olsun" dedi. Kaynak: Ölümüne Fethiyespor - Facebook |
Suan itibariyle Hollanda kampimiz baslamis durumda ve alinacak bir stoper ve kaleci hala ortada yok.
Bilmiyorum hala Ertugrul´mu bekleniyor ama Sivasspor yönetimi cok yanlis yapiyor.Sayet kalecinin gönlü yoksa bize gelse bile ne derece verimli olabilirki.Sonra birakin su kiralik kaleci olayini bizim gecen sezonlarda basimiz kalecilerden hep agrimisken neden Sivasspor´a uzun yillar hizmet edecek bir kaleci bulunmaz bunuda anlamis degilim. Demekki Riza hoca bizde antrenörlük yapmasaydi Korcan´i bile göremiyecektik.Carlos´ta tam yetki olmasina ragmen bu kaleci transferinde cok pasif kaliyor,ayni yönetim gibi. Kamp basladi ve biz bu kampa gene transferlerimizi tamamlamadan girmis bulunuyoruz.Yani herzamanki gibi. |
[B] Ts cardozoyu aldı biz bi libero alacaz daha yaprak kıpırdamıyor kaç gündür.[/B]
|
[QUOTE=ozledımeskıyı;915978][B] Ts cardozoyu aldı biz bi libero alacaz daha yaprak kıpırdamıyor kaç gündür.[/B][/QUOTE]
Kampin son günü takima katilir, bu bize gecmisten gelen bir adet demekki adeti bozmak istemiyorlar.Biz bunu her sezon yapiyoruz nedense son saniyede yapilan transferler 90 dakika oynamadan Sivas´i terkediyorlar bu arada parada buhar olup ucuyor.;) |
her yıl aynı süreçler içerisinde transfer yapıp ''transferlerimiz kamp dönemini kaçırdı bu nedenle formsuzlar'' şeklindeki amatörce demeçleri almaktan ben bir taraftar olarak bıktım.şahsi yorumum şampiyonlar ligini hedefleyen bir takımın yurt dışı hazırlık kampına yeni transferlerle birlikte girmesi gerekir heleki bu oyuncular ilk 11 için düşünülüyosa..neyse biraz daha sabredelim bakalım hayırlısı..
|
Kac ay oldu gereken yerlere transfer yapamadik daha hayirdir ???
|
transfer yapamama sendromu bu sezonda devam ediyor her takımhazırlık maçları oynayarak forum tutarken maç yapmayan tek takımolma özelliğde taşıyoruz birde bunun üstüne yapacağın maçda iptal ediliyor transfer için neyi bekliyorlar anlamıyorum elde kalan oyuncularımı bekliyorlar
|
Bugün TRT Sporda İşte Gool programında Pekin Köşnek için yorumculardan biri eğer forma şansı bulursa kesinlikle izlemenizi tavsiye ediyorum dedi. Ve kendisine Hakan Çalhanoğlu benzetmesi yaptı.
|
[QUOTE=GokhanTurna;916098]Bugün TRT Sporda İşte Gool programında Pekin Köşnek için yorumculardan biri eğer forma şansı bulursa kesinlikle izlemenizi tavsiye ediyorum dedi. Ve kendisine Hakan Çalhanoğlu benzetmesi yaptı.[/QUOTE]
Hazirlik maclarinda kafasini kullanip Carlos´un gözüne girmesi lazim,cok calismasi lazim.Aksi taktirde baskasinin onun hakkindaki fikirleri önemli olmasa gerekli. Ondaki pozitif enerjiyi sahaya yansitabilirse zaten kimse onun basarisini engelleyemez. Sivasspor artik öyle bir noktaya geldiki isimler önemini yitirir gibi geliyor bana bu kadro genisliginde.Aatif´in topu ayaginda gezdirip rakibe kaptirma günleri geride kaldi artik.Herkesin dikkatli olmasi lazim.Artik Sivasspor´da herkesin alternatifi var. Buda sahada daha güclü bir Sivasspor seyretmemiz anlamina gelmektedir. |
sivassporun Dinamo Kiev de oynayan Brezilyalı Edvardo Rodriges Perreira Dudu ile ilgilendiğine dair haberler var..Kulübü oyuncu için 4.5 milyon Euro istediğine dair Ukrayna gazetelerinde haberler çıkmış...Sivassporun teklif yapıp beklemede olduğu söyleniyor..Oyuncu orta saha da hücuma yönelik oyuncu olduğu ;forvette oynadığı söyleniyor...Ukrayna daki karışıklıktan dolayı bir çok oyuncunun bu ülkeden ayrılmak istediği bir gerçek...Nasıl bir oyuncu olduğunu izleyip görmek lazım..Sivasspor bu tür oyuncuları zaman kadrosuna katıyor,Enaramo da savaştan dolayı bize transfer olmamış mıydı diyorum...Bakalım bu transfer nasıl sonuçlanacak...
|
[QUOTE=eyuphulagu;916139]sivassporun Dinamo Kiev de oynayan Brezilyalı Edvardo Rodriges Perreira Dudu ile ilgilendiğine dair haberler var..Kulübü oyuncu için 4.5 milyon Euro istediğine dair Ukrayna gazetelerinde haberler çıkmış...Sivassporun teklif yapıp beklemede olduğu söyleniyor..Oyuncu orta saha da hücuma yönelik oyuncu olduğu ;forvette oynadığı söyleniyor...Ukrayna daki karışıklıktan dolayı bir çok oyuncunun bu ülkeden ayrılmak istediği bir gerçek...Nasıl bir oyuncu olduğunu izleyip görmek lazım..Sivasspor bu tür oyuncuları zaman kadrosuna katıyor,Enaramo da savaştan dolayı bize transfer olmamış mıydı diyorum...Bakalım bu transfer nasıl sonuçlanacak...[/QUOTE]
İnsan inanmak istiyor ama kiev indirim yaptığını düşünsek bile en fazla 3 milyona çekerler ki obile çokkkkk yüksek bir meblağ , ama gelirse 10 numarayı verin gitsin :) |
[QUOTE=GokhanTurna;916098]Bugün TRT Sporda İşte Gool programında Pekin Köşnek için yorumculardan biri eğer forma şansı bulursa kesinlikle izlemenizi tavsiye ediyorum dedi. Ve kendisine Hakan Çalhanoğlu benzetmesi yaptı.[/QUOTE]
bence bu gençler inşallah öbürleri gibi olmaz yani bu sene oynatılmayıp seneye ptt ye kiralanıp sonraki senede ptt den bir takıma satılmaz biz inşallah değerlendirir ve oyuncuyu yetiştirip Sivasımıza futbol anlamında uzun süre hizmet etmesi sağlanır. |
[QUOTE=eyuphulagu;916139]sivassporun Dinamo Kiev de oynayan Brezilyalı Edvardo Rodriges Perreira Dudu ile ilgilendiğine dair haberler var..Kulübü oyuncu için 4.5 milyon Euro istediğine dair Ukrayna gazetelerinde haberler çıkmış...Sivassporun teklif yapıp beklemede olduğu söyleniyor..Oyuncu orta saha da hücuma yönelik oyuncu olduğu ;forvette oynadığı söyleniyor...Ukrayna daki karışıklıktan dolayı bir çok oyuncunun bu ülkeden ayrılmak istediği bir gerçek...Nasıl bir oyuncu olduğunu izleyip görmek lazım..Sivasspor bu tür oyuncuları zaman kadrosuna katıyor,Enaramo da savaştan dolayı bize transfer olmamış mıydı diyorum...Bakalım bu transfer nasıl sonuçlanacak...[/QUOTE]
Bu fiyatın oyuncu olmadığı kesin zaten 12.2014 tarihinde sözleşmesi bitiyor bence yüksek fiyattan kapı açarak fiyatı yüksek tutmak istiyolar.Oyuncu biraz çelimsiz ve ofansif orta saha olmasına rağmen kariyerinde pek golü yok ama top sürüşü bile yetenekli olduğunu gösteriyor.Henüz 22 yaşında.Bakalım ilerki günlerde ne gelişmeler olacak.En azından ofansif bir ortasaha aradığımız sonucunu çıkardık. |
[B] Ee Doğu_Bey siteye uğramanın bi vakti geldi bence ortam biraz karıştı bi brifinge ihtiyaç var :)[/B]
|
Aralık ayı sonuna kadar Brezilya ligi takımlarından Gremio'ya kiralanmış. |
Merti,Bursa istiyormuş.biz kimi istesek bursa hemen atlıyor
|
[QUOTE=by_romantic;916178]Merti,Bursa istiyormuş.biz kimi istesek bursa hemen atlıyor [/QUOTE]
bizim geçen seneki başarımızı kadromuza bağlıyorlar bence o yüzden bu senede bizim konumumuzda olmak için bizim ilgilendiğimiz kişilere hemen atlıyorlar. ama işte geçen sene biz aydını burhanı aldığımızda kimse yüzlerine bakmıyordu marifet transferde değil kulübün mentalitesinde... |
Dogu_Bey bayadir sayfayi uramiyorsunuz yeni haberler yok herhalde sebep bu olmali :confused:
|
dogubey ses varmi birde göztepeden halil geldimi sivassporumuza ?
|
[QUOTE=yigidoyuzz;916651]dogubey ses varmi birde göztepeden halil geldimi sivassporumuza ?[/QUOTE]
Halil transferi iptal oldu. Göztepe oyuncuyu bırakmadı. |
Ses soluk yok herhalde kampin bitmesini bekliyorlar sivasa dönünce durum degerlendirmesi yapilip transferler gelecek 1-2 tane tahminim ama bu futbolcular nekadar hazir olacak takima adapte süresini düsünmek gerekirse :confused::confused::confused:
|
Yönetimin transfer yapmamasindaki amaç ne acaba ?
Hazırlık maçlarında takimin gösterdiği basari olsa gerek. Gecen seneki kadro iyiydi bu sezon değişiklik yapmayalim mantigi çok mantiksiz diye düşünüyorum her ne kadar basarili olmuş sa ki yinede ilk 11 de garanti oynayacak ve yedekte kadroyu zorlayacak oyuncular alinmaliydi hadi yedek kulübesi tamam diye biliriz peki 11 e kim alindi ?? Kaleci transferi olmazsa korcandan daha iyi çok çekeriz ha bi de kadir ve ademin yerine oynayacak 1 ortaçağa alinirsa basari beklenmelidir yoksa bu sezon 8 - 10 arazi bitiririz. Herkes catir catir transfer yapıyor sen uyu yönetimmm Sabır sabır dedim yeterartik böyle olmaz bu işler transfer yapilmazmi bir takima ya |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:46. |