![]() |
adamlar hatalı olduklarını anladılar herhalde.Cevap veremediler.Benim amacım polemik yaratmak değil.Benim kızdığım konu forumlara siyasetin karışmış olması.Bu arif yılmaz denen şahsiyetin kim olduğunu araştırdım ve bir siyasi partinin il teşkilatlarından birinde yönetici olduğunu öğrendim.Ama forum yöneticilerinin burada siyaset yapmaya izin vermemeleri lazım.Bilmem bana bu konuda kaç kişi katılıyordur.
|
[QUOTE=gurun_mardin]adamlar hatalı olduklarını anladılar herhalde.Cevap veremediler.Benim amacım polemik yaratmak değil.Benim kızdığım konu forumlara siyasetin karışmış olması.Bu arif yılmaz denen şahsiyetin kim olduğunu araştırdım ve bir siyasi partinin il teşkilatlarından birinde yönetici olduğunu öğrendim.Ama forum yöneticilerinin burada siyaset yapmaya izin vermemeleri lazım.Bilmem bana bu konuda kaç kişi katılıyordur.[/QUOTE]
[B]Kimsenin özel hayatı bizi ilgilendirmiyor! Burada ne gibi bir siyasi slogan gorduysen soyle bizler mudahele ederiz... ayrıca forma yazmana gerk yok, ozel msjla bu iş çözümlenebilir...[/B] |
Merhaba arkadaşlar karizmatik konusunda tabiki İbrahim Toraman ve İbonun nereden olduğuna gelince kendisi Sivas a bağlı söğütcük köyünden
|
Ayrıca arkadaşlar Hamza Yerlikaya yı unutmayın...
|
sivasli olupda karizmatik olmayan birini tanimiyorum.
--------------------------------------------------- önce sivas sonra ötekiler. |
[QUOTE=Krall_Komando58]Ayrıca arkadaşlar Hamza Yerlikaya yı unutmayın...[/QUOTE]
HAKLISIN KOCUM HAMZA YERLİ KAYA SİVASIN İFTARI DIR |
Abi boşversene senden iyi ünlü yok
|
[QUOTE=Krall_Komando58]Abi boşversene senden iyi ünlü yok[/QUOTE]
ŞÖYLE DESEK NASIL OLUR EN ÜNLÜ KOMANDO 58 DESEK NASIL OLUR O ZAMAN |
[QUOTE=serhankaburcuk][B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Zaten arif ile Sebo zorlu ikili.....[/COLOR][/FONT][/I][/B][/QUOTE]
[B]BENCEDE ÖYLE HER İKİSİDE DÜNYANIN SAYILI İNSANLARI SEVIYORUZ ONLARI[/B] |
YAW BEN BU TOPİCİ TAAAA NE ZAMAN AÇMIŞTIM KAPATMIŞLARDI
ALLAH ALLAH OLMAZ Kİ AMA NEYSE OLDU ARTIK |
[QUOTE=hafiklisemo58]YAW BEN BU TOPİCİ TAAAA NE ZAMAN AÇMIŞTIM KAPATMIŞLARDI
ALLAH ALLAH OLMAZ Kİ AMA NEYSE OLDU ARTIK[/QUOTE] neyse daha cok gider gelir herhalde |
YAW BİDE BEN SİVASIN ÜNLÜSÜYÜM BENİ UNTMAYIN...
|
cem yılmaz da var gardaslar
|
orhan ölmez
ebru gündeş yurtseven kardeşler selda bağcan |
- Şemsi (Şemseddin-i) SİVASİ(1520 - 1597) - Minhaci (1862 - 1901)
- Muhlis Akarsu - Talibi Coşkun - Pir Sultan - Aşık Ali İzzet Özkan - Abdulkadir Galami (1854 - 1886) - Mesleki - Aşık Veysel (1894 -1973) - Serdari - Külhaşzade Rahmi (1870 - 1910) - Vehbi Cem Aşkun - Abdulahad Sivasi (Nuri-i Sivasi) (1594 - 1650) - Osman Hikmet Işık - Kul Himmet Üstadım (XIX.yy) - Reşad Şemseddin Sirer - Feryadi (1914 - 1987) - Seyyid Yalçın - Emsali (1900 - 1978) - Seyit Türk - Veli ( - 1853) - Kemaleddin İbnü'l-Hümam - İbrahim Aslanoğlu (1920 - 1995) - Zaralı Halil Söyler (İnce Halil) (1906-1964) - Ruhsati (1835 - 1911) - Feryadi ( Deli Derviş ) (1824-1904) |
[QUOTE=gurun_mardin]adamlar hatalı olduklarını anladılar herhalde.Cevap veremediler.Benim amacım polemik yaratmak değil.Benim kızdığım konu forumlara siyasetin karışmış olması.Bu arif yılmaz denen şahsiyetin kim olduğunu araştırdım ve bir siyasi partinin il teşkilatlarından birinde yönetici olduğunu öğrendim.Ama forum yöneticilerinin burada siyaset yapmaya izin vermemeleri lazım.Bilmem bana bu konuda kaç kişi katılıyordur.[/QUOTE]
[COLOR="Blue"][CENTER][I]EĞER SENDE BİR GRAM AKIL VARSA BEN BİR ŞEY BİLMİYORUM..BURDA SİYASET YAPTIĞIMIZ YOK..BİZİM ARİF YILMAZ SEVDİĞİMİZ BİR ARKADAŞ..NERDEN YAPTIN BU ARAŞTIRMAYI BİLMİYORUM AMA KENDİNİ KÜÇÜK DÜŞÜRDÜN...:D [/I][/CENTER][/COLOR] |
[QUOTE=Onur Büyükdere][COLOR="Blue"][CENTER][I]EĞER SENDE BİR GRAM AKIL VARSA BEN BİR ŞEY BİLMİYORUM..BURDA SİYASET YAPTIĞIMIZ YOK..BİZİM ARİF YILMAZ SEVDİĞİMİZ BİR ARKADAŞ..NERDEN YAPTIN BU ARAŞTIRMAYI BİLMİYORUM AMA KENDİNİ KÜÇÜK DÜŞÜRDÜN...:D [/I][/CENTER][/COLOR][/QUOTE]
[B]ARİF BİRALEM PARTİSİN GENEL SEKRETERİ..HÜSEYİNDE CUMHURBAŞKANI....[/B] |
[QUOTE=DJMuRaT][B]ARİF BİRALEM PARTİSİN GENEL SEKRETERİ..HÜSEYİNDE CUMHURBAŞKANI....[/B][/QUOTE]
[COLOR="Blue"][CENTER][I]KENE SEVNLERİN BAŞKANI...[/I][/CENTER][/COLOR] |
[QUOTE=Onur Büyükdere][COLOR="Blue"][CENTER][I]KENE SEVNLERİN BAŞKANI...[/I][/CENTER][/COLOR][/QUOTE]
[B]YAW ARİFİ YAPA YAPA SİYASİ PARTİDE GÖREVLİ YAPMIŞ...ARİF KİM SİYASET KİM?[/B] :D |
Ibrahim Toroman Sivas´da
demin LiS67_BaŞKaN webcamda gösterdi cafa´de mis bende görmüs oldum :rolleyes: |
[QUOTE=ElbeyLi58]Ibrahim Toroman Sivas´da
demin LiS67_BaŞKaN webcamda gösterdi cafa´de mis bende görmüs oldum :rolleyes:[/QUOTE] [FONT="Arial Black"][COLOR="DarkRed"][B] EVET USTA BENDE GORMUSTUM...KASADA OTURUYOR...[/B][/COLOR][/FONT] :D |
[QUOTE=ElbeyLi58]Ibrahim Toroman Sivas´da
demin LiS67_BaŞKaN webcamda gösterdi cafa´de mis bende görmüs oldum :rolleyes:[/QUOTE] [B] HELAL OLSUN UĞURA... KOLPADAN SİNYALDEN FARKLIYIZ..........[/B] |
[FONT="Arial Black"][COLOR="DarkRed"] EHUEHUEHHUE:D HELAL OLSUN GUZEL BI TESBIT....YAW NE SIYASET I NE TESKILAT I :D SEN IYI TANIYAMAMISSIN ARIF YILMAZ I[/COLOR][/FONT] |
_alem partisi genel başkanı ARİF YILMAZ ritmix kolları başkanı DJ_MURAT gardaş bilgin olsun...... |
[QUOTE=1967_Dernek_Ayhan]_alem partisi genel başkanı ARİF YILMAZ ritmix kolları başkanı DJ_MURAT
gardaş bilgin olsun......[/QUOTE] [B]ARİF BAŞKANIMIZIN HER ZAMAN ARKASINDAYIM [/B] :D |
[FONT="Arial Black"][COLOR="DarkRed"]ARIF YILMAZ VE TESKILAT I SECIM DONEMI YAKLASTIGINDAN DOLAYI BIRAZ YOGUN GUNLER GECIRIYOR...ARIF BASKAN YINE IKTIDAR !![/COLOR][/FONT]
[FONT="Arial Black"][COLOR="Black"]HEP DESTEK TAM DESTEK !![/COLOR][/FONT] |
[QUOTE=1967_DERNEK_ÖZGÜR][FONT="Arial Black"][COLOR="DarkRed"]ARIF YILMAZ VE TESKILAT I SECIM DONEMI YAKLASTIGINDAN DOLAYI BIRAZ YOGUN GUNLER GECIRIYOR...ARIF BASKAN YINE IKTIDAR !![/COLOR][/FONT]
[FONT="Arial Black"][COLOR="Black"]HEP DESTEK TAM DESTEK !![/COLOR][/FONT][/QUOTE] [COLOR="Blue"][CENTER][I]arif başkana hep destek tam destek:D[/I][/CENTER][/COLOR] |
[QUOTE=1967_DERNEK_ÖZGÜR][FONT="Arial Black"][COLOR="DarkRed"]ARIF YILMAZ VE TESKILAT I SECIM DONEMI YAKLASTIGINDAN DOLAYI BIRAZ YOGUN GUNLER GECIRIYOR...ARIF BASKAN YINE IKTIDAR !![/COLOR][/FONT]
[FONT="Arial Black"][COLOR="Black"]HEP DESTEK TAM DESTEK !![/COLOR][/FONT][/QUOTE] [B] BAŞBAKAN ARİFFFFFFFFFFFF[/B] |
[FONT="Arial Black"][COLOR="DarkRed"]ARIF E DESTEGINI VEREN VERMEYEN HERKESE TESEKKURLER[/COLOR][/FONT]:D
|
[COLOR="Blue"][CENTER][I]ARİF VE HÜSEYİN EL ELE ...BÜYÜK BAŞKANLAR SİVAS'IN GURURLARI...[/I][/CENTER][/COLOR]
|
[CENTER][B][COLOR="Black"]BASKAN ARIF YILMAZ TEKRAR IKTIDAR A GECERSE[/COLOR][/B];[/CENTER]
[B]1-[/B][FONT="Arial Black"][COLOR="DarkRed"]SIVAS TA HER HAFTA EYUP HAN IN KONSERI...[/COLOR][/FONT] [B]2-[/B][FONT="Arial Black"][COLOR="DarkRed"]SIVAS MERKEZ E 50 GANYAN BAYII...[/COLOR][/FONT] [B]3-[/B][FONT="Arial Black"][COLOR="DarkRed"]SIVAS MERKEZ E GEYIK SUYU PROJESI..[/COLOR][/FONT] [FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]SU AN KI ELIMIZDE BULUNAN BILGILER BUNLAR...BU VAATLERE EKLEMEK ISTEDIGINIZ MADDELER VARSA BUYRUN...???[/COLOR][/FONT] |
[QUOTE=1967_DERNEK_ÖZGÜR][CENTER][B][COLOR="Black"]ARIF YILMAZ TEKRAR IKTIDAR A GECERSE[/COLOR][/B];[/CENTER]
[B]1-[/B][FONT="Arial Black"][COLOR="DarkRed"]SIVAS TA HER HAFTA EYUP HAN IN KONSERI...[/COLOR][/FONT] [B]2-[/B][FONT="Arial Black"][COLOR="DarkRed"]SIVAS MERKEZ E 50 GANYAN BAYII...[/COLOR][/FONT] [B]3-[/B][FONT="Arial Black"][COLOR="DarkRed"]SIVAS MERKEZ E GEYIK SUYU PROJESI..[/COLOR][/FONT] [FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]SU AN KI ELIMIZDE BULUNAN BILGILER BUNLAR...BU VAATLERE EKLEMEK ISTEDIGINIZ MADDELER VARSA BUYRUN...???[/COLOR][/FONT][/QUOTE] [COLOR="Blue"][CENTER][I]DAHA BİTMEDİ:D 4 TANE DAHA BELEŞ ALEM BELEŞ OTOBÜS BELEŞ İNTERNER ERİŞİMİ..[/I][/CENTER][/COLOR] |
[QUOTE=Onur Büyükdere][COLOR="Blue"][CENTER][I]DAHA BİTMEDİ:D
4 TANE DAHA BELEŞ ALEM BELEŞ OTOBÜS BELEŞ İNTERNER ERİŞİMİ..[/I][/CENTER][/COLOR][/QUOTE] [FONT="Arial Black"][COLOR="DarkRed"] SIVASIMIZDA GELENEKSEL OLARAK HER YIL MADENI 1 YTL. DAITIMI BASLAYACAK[/COLOR][/FONT] :D |
adım arif soyadım yılmaz yazdıklarının hepsi palavra.beni herkes tanır.ben sadce sivassporluyum.beni tanımıyorsan iyi tanı.arkadaşlara tşkler beni çok memnun ettiler.. |
işte ben sizden bir cevap bekliyordum.Benim baştan beri kızdığım konuyu okuduysanız anlamışsınızdır.Forum olarak Sivas'ın ünlüleri adıyla bir forum açıldı.Bu güzel bir konu.Ama Sivas'ın ünlüsü ne demek.Türkiye'de herkesin tanıdığı bir sivaslı ünlü biri demek.Örneğin sanatçı,futbolcu,şair vb.Ama forum belli bir noktadan sonra hedefinden sapmaya başladı.Kimi dedi en ünlü benim.Kimi dedi en ünlü A üyesidir diye.Ama en çok da sizin adınız geçiyordu ünlü olarak.Ben de en sonunda kızdım kim bu Arif Yılmaz ben tanımıyorum.Forumu hedefinden saptırdınız çöplüğe çevirdiniz dedim.Fakat bu lafım üzerine sitenin iki üyesi(onlar kendilerini biliyor isim vermiyorum) tutmuş diyorlar şu Mardin'liyi Arif'e yollayayım bir üfürsün kendine gelsin diye.Bunlar ayıp şeyler.Sonuçta hepimiz hemşeriyiz.Bu site sayesinde çoğu kişi yeni tanıştı birbiriyle.Sizin hakkınızda yazdığım siyasetçi konusuna gelince.Bu iki arkadaş sizi ünlü biri diye tanıtınca ben de sizin hakkınızda bir araştırma yaptım.Araştırmama siteye üye olan arkadaşlarımdan biri yardım etti(İsmini vermiyorum-msn de devamlı konuşuyoruz).Ve sizin bir partinin Gebze İl Teşkilatında yönetici olduğunuzu öğrenmiş ve bana bunu söyledi.Ben de bunun üzerine çok sinirlendim.Sivassporumuz için açılan bir sitenin siyaset yapma yerine dönüşmüş olmasına.Ama ben en çok sizden bir cevap bekledim.Sağolun sonunda bir cevap verdiniz.Sonunda tanışmış olduk.Benim adım da İlmen.Sivas/Gürün'lüyüm.Şu an Mardin'de yaşıyorum.Site yöneticilerindende şunu rica edeyim.Sivas'ın ünlüleri adıyla açılmış olan bu forumu lütfen kapatın.Yoksa birbirimizin kalbini kırmaya devam edeceğiz.Bu arada foruma tekrar giremezsem herkesin yeni yılı ve mübarek Kurban Bayramı kutlu olsun.Herkese iyi bayramlar.
|
[QUOTE=gurun_mardin]işte ben sizden bir cevap bekliyordum.Benim baştan beri kızdığım konuyu okuduysanız anlamışsınızdır.Forum olarak Sivas'ın ünlüleri adıyla bir forum açıldı.Bu güzel bir konu.Ama Sivas'ın ünlüsü ne demek.Türkiye'de herkesin tanıdığı bir sivaslı ünlü biri demek.Örneğin sanatçı,futbolcu,şair vb.Ama forum belli bir noktadan sonra hedefinden sapmaya başladı.Kimi dedi en ünlü benim.Kimi dedi en ünlü A üyesidir diye.Ama en çok da sizin adınız geçiyordu ünlü olarak.Ben de en sonunda kızdım kim bu Arif Yılmaz ben tanımıyorum.Forumu hedefinden saptırdınız çöplüğe çevirdiniz dedim.Fakat bu lafım üzerine sitenin iki üyesi(onlar kendilerini biliyor isim vermiyorum) tutmuş diyorlar şu Mardin'liyi Arif'e yollayayım bir üfürsün kendine gelsin diye.Bunlar ayıp şeyler.Sonuçta hepimiz hemşeriyiz.Bu site sayesinde çoğu kişi yeni tanıştı birbiriyle.Sizin hakkınızda yazdığım siyasetçi konusuna gelince.Bu iki arkadaş sizi ünlü biri diye tanıtınca ben de sizin hakkınızda bir araştırma yaptım.Araştırmama siteye üye olan arkadaşlarımdan biri yardım etti(İsmini vermiyorum-msn de devamlı konuşuyoruz).Ve sizin bir partinin Gebze İl Teşkilatında yönetici olduğunuzu öğrenmiş ve bana bunu söyledi.Ben de bunun üzerine çok sinirlendim.Sivassporumuz için açılan bir sitenin siyaset yapma yerine dönüşmüş olmasına.Ama ben en çok sizden bir cevap bekledim.Sağolun sonunda bir cevap verdiniz.Sonunda tanışmış olduk.Benim adım da İlmen.Sivas/Gürün'lüyüm.Şu an Mardin'de yaşıyorum.Site yöneticilerindende şunu rica edeyim.Sivas'ın ünlüleri adıyla açılmış olan bu forumu lütfen kapatın.Yoksa birbirimizin kalbini kırmaya devam edeceğiz.Bu arada foruma tekrar giremezsem herkesin yeni yılı ve mübarek Kurban Bayramı kutlu olsun.Herkese iyi bayramlar.[/QUOTE]
merhaba gardaş yazdığın sitem dolu bu yazıda kimleri kast ediyon bilmiyom ama şunu bilgi bir bir ünlü arama işi sen , ben , o ,kim olursa olsun birilerini yazıyor sende o kişyi tanımış oluyorsun bu kişi ne iş yaparsa yapsın o kadar önemlimi sence ha sporcu ha şaiir ha artis ha şarkıcı ha siyasetci ne fark eder her insan gönlünden geceni yazıyor sende yaz begendiğin birini mesala biraz busiplik olsun sen de ben yaz canım allah allah demi yani |
?????????????????????????????????????
|
[QUOTE=1967_dernek_arif]adım arif soyadım yılmaz yazdıklarının hepsi palavra.beni herkes tanır.ben sadce sivassporluyum.beni tanımıyorsan iyi tanı.arkadaşlara tşkler beni çok memnun ettiler..[/QUOTE]
[I][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Arifi tanımayan atasını tanımaz...Arif Yılmaz sen çok yaşa emi...:):)[/COLOR][/FONT][/B][/I] |
[QUOTE=serhankaburcuk][I][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Arifi tanımayan atasını tanımaz...Arif Yılmaz sen çok yaşa emi...:):)[/COLOR][/FONT][/B][/I][/QUOTE]
ne yazıkki ben tanımadım nasıl biri meşurmu bari ünlümü ünü ne bizde bilelim merak ettim |
[QUOTE=Etemtemizkan]ne yazıkki ben tanımadım nasıl biri meşurmu bari ünlümü ünü ne bizde bilelim merak ettim[/QUOTE]
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"] Abi seni Sivasa bekliyoruz...Arifle kesin tanışman gerekir...Arifin nasıl birisi oldugunu Dj Murat ve Onura sorabilirisin....[/COLOR][/FONT][/I][/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:55. |