![]() |
-->: BİR DEMET ŞİİR
[QUOTE=1967_DERNEK_10UR][B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]reis hayırdır sen pek şiir yazmazdın ama :D nerden aklına geldi..[/FONT][/CENTER][/I][/B][/QUOTE]
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Arada bir böyle edebiyatçı ve şair ruhum ortaya çıkıyor işte....[/COLOR][/FONT][/I][/B] |
[QUOTE=serhankaburcuk][B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Arada bir böyle edebiyatçı ve şair ruhum ortaya çıkıyor işte....[/COLOR][/FONT][/I][/B][/QUOTE]
[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]usta yeme beni şimdi sen beyaz bayrağı açmış teslim olmuşsun senin adına üzüldüm...:D[/FONT][/CENTER][/I][/B] |
[QUOTE=1967_DERNEK_10UR][B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]usta yeme beni şimdi sen beyaz bayrağı açmış teslim olmuşsun senin adına üzüldüm...:D[/FONT][/CENTER][/I][/B][/QUOTE]
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Yok öyle bişey...Bilirsin ki ben çok kitap okurum va edebiyat yönüm ağırdır yani....[/COLOR][/FONT][/I][/B] |
[QUOTE=serhankaburcuk][B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Yok öyle bişey...Bilirsin ki ben çok kitap okurum va edebiyat yönüm ağırdır yani....[/COLOR][/FONT][/I][/B][/QUOTE]
[B][I][CENTER][FONT="Century Gothic"]VAY USTA BÜYÜKSÜN SEN ZATEN KÜTÜPHANECİSİN..HER HAFTA CUMARTESİ GÜNLERİ DERSİMİZ VARYA SENİNLE ..ANATOMİ:D..BU ARADA [B][I][U][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]K.S.G[/COLOR][/FONT][/U][/I][/B]:D[/FONT][/CENTER][/I][/B] |
[QUOTE=1967_DERNEK_10UR][B][I][CENTER][FONT="Century Gothic"]VAY USTA BÜYÜKSÜN SEN ZATEN KÜTÜPHANECİSİN..HER HAFTA CUMARTESİ GÜNLERİ DERSİMİZ VARYA SENİNLE ..ANATOMİ:D..BU ARADA [B][I][U][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]K.S.G[/COLOR][/FONT][/U][/I][/B]:D[/FONT][/CENTER][/I][/B][/QUOTE]
[I][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Tamam da oğlum....Tabiki Ksg bu arada:):)[/COLOR][/FONT][/B][/I] |
[CENTER][QUOTE=serhankaburcuk][I][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Tamam da oğlum....Tabiki Ksg bu arada:):)[/COLOR][/FONT][/B][/I][/QUOTE]
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]YAKIŞIR REİS SENİN KİDE ALLAH MUHAFAZA FASURA FASURA:D[/COLOR][/FONT][/I][/B][img]http://www.sivasspor.com/chat/include/templates/openchat/images/icons/smileys/SM023.gif[/img][/CENTER] |
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"][COLOR="Red"][FONT="Century Gothic"]Saat[/FONT][/COLOR]
Bakma saatine ikide birde! Halin neyse saat onun saati. Saat tutamaz ki, ölü kabirde; Zamana eşyada gör itaati! Bir kıvrım, bir helezon, Her noktası baş ve son... Dün hâtıra, yarın hayal, bugün ne? İki renk arası bir çizgicik pay. Ne devlet zamanı bütünleyene! Ebed bestecisi bir çark ve bir yay. Hesap soran yaratık; O dimdik her şey yatık. Zaman bir işvebaz, kaçak hayalet; Eskiyenin kement atar boynuna. Ne pişmanlık tanır, ne af, ne mühlet; Ancak fatihinin girer koynuna. Niyeti gizli fettan Köle biçimli sultan...[/COLOR][/FONT][/I][/B] |
vay serhan abi sende bir şairlik varmış...
|
[QUOTE=hattab]valla gardas babanindegerini insan baba olunca anliyomus[/QUOTE]
teşekkürler canım tabiki insn baba değerini baba olunca anlıy |
Kerkük’le olmalı Kerkük’ü seven
Doğru mudur sözüm değil mi beyler Karşımda yalandan dağları döven Olmaz böyle gözüm değil mi beyler Dervişin piri evliya eren Şirin için Ferhat dağları delen Silahın kuşanıp meydana giren O kahraman bizim değil mi beyler Anlamaz düşmanın eğrisin düzün Eğdirmez başını kaydırmaz gözün Er gibi savaşır gösterir yüzün Helal ona kızım değil mi beyler Yiğitten olanlar soyludur soylu Yalanla bezenen toyludur toylu Ben de erim diyen boyludur boylu Oda bize hısım değil mi beyler Mecliste sözüne dikkat etmeli Sofrası herkese daim yetmeli Fakirin yoksulun elin tutmalı Demeden men özüm değil mi beyler Yalandan kim öldü kim hakkın aldı Yalancının mumu yatsıya kaldı Her yere tuzaklı hainler daldı Bulmalı bir çözüm değil mi beyler Bayraktarın der ki öcün almalı Hainin de etin, başın yolmalı Er kişi sözünde sadık olmalı Yalana ne lüzum değil mi beyler |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:52. |