![]() |
Cevap: Transferde Adı Geçenler
[QUOTE=Murad_Kelleci58;724957]Bu Hunbik Stil olarak bizim Mehmet YIldız gibi.. Dikkatlice izleyin bakın.. Hatta gol attıktan sonraki yüzük öpme sevinci.. Tek Secde durumu yok.. :))[/QUOTE]
Valla videolara göre pivot santfor özelliği de var bitirici özelliği de var. Maçların önem derecesi falan bilinmez ama uzaktan şut falan da atıyor. Pedriel gibi durağan değil göründüğü kadarıyla. |
[QUOTE=Murad_Kelleci58;724957]Bu Hunbik Stil olarak bizim Mehmet YIldız gibi.. Dikkatlice izleyin bakın.. Hatta gol attıktan sonraki yüzük öpme sevinci.. Tek Secde durumu yok.. :))[/QUOTE]
Ana secde de yaptı.. Yoksa Müslüman mı bu adam :) |
Daha bi transfer haberi yok mu yav :)
|
haber bekliyoruz...............................
|
Arkadaşlar tamam takviye her takıma gereklidir ama ne olur birazda şu taraftn bakın manzarayı umumiyeye;
Türkiyenin en güçlü takımlarından fenerbahçe yllarca en pahalı adamları her sezon başında aldı. Ne oldu 10 yılda 3 şampiyonluk, beşiktaş bu sene kamyon yükü parayla iyi topçular aldığında herkes bunlar kesin şampiyon dendi ,galatasarayda geçen sene rijjkard getirildi ve onun sayesinde elano keita gibi sper adamlar alındı hepsinin sonucu bana göre TIRT. Bakınız bu sene fenerbahçe devre arasında transfer bile yapmadı takım oyununu camiaya kabul ettirdi yapıcı oldular ve ikinci devre rakiplerini sürklase ettiler. Velhasılı kelam; sivasspor gs nin 2000 senesindeki ivmesini kaybettiği gibi 3 sene önceki ivmesini şampiyonluğu beşiktaşa kaptırmasının ardından kaybetmiştir. Kabul ediyorum ilk kez sivas böyle bir başarı yakalamışt, tecrübesizlik vardı. Ama artık bu sene iyi oyuncu alıp ona göre mantalite oturtmak yerine takım oyununa oyuncular monte edilerek başarı yakalanabilir. Kaldıki iyi oyuncular istanbul dışındaki şehirlere gitmede çekinceliler. Cavcav yıllarca g.birliğini futbolcu toptancısı gibi kullandı, bu kimilerine göre bu başarıdır, ama bana göre asla değil. Çünkü bu düşünce bir menajer firması modelidir, kulüp başkanı idaresi değil. Herneyse.. sivasspor gerçek manada sivasspor oyuncularını takımda tutmalıdır. Farzı mishal; m.yıldız - kamanan- petkovic-balili bnce gitmesi pozitif manada engellenmeliydi, zira bu oyuncular sivasın sembol oyuncularıydı. Bütün mesele takım içi momentumun kaybedilmemesidir, bakınız aynı hataya trabzon da düştü, seneye tabelaya bile giremeyeceklrine inanıyorum. Neyse başınızı ağrıttım biraz, uzun lafın kısası futbolcu almak için transfer yapılmaz az olsun ama lüzumlu olsun yeter. İki senedir sivas bizlere korku filmi izlettiriyor bu sene böyle olmaz inşallah. Bilmukabele sevgiler yiğidolar.... |
Haydi yonetim getir artik sivassporumuza yarar oyunculari, 4 gozle bekliyozz...
|
ve sezer fenerbahcede (tebrikler angut kariyerini baslamadan bitirdin)
bilica yok isin icinde buyk olasilikla sivasspora donecek cunku turkiyede baska takim istemiyo ;) bu isimizi kolaylastirdi |
[QUOTE=yigido_halil_58;725002]ve sezer fenerbahcede (tebrikler angut kariyerini baslamadan bitirdin)
bilica yok isin icinde buyk olasilikla sivasspora donecek cunku turkiyede baska takim istemiyo ;) bu isimizi kolaylastirdi[/QUOTE] çok iyi o0ldu büyük ihtimalle efsane oyuncumuz geri dönüyor |
ve son dakika futbolun patronu mehmet ali aydinlar gecmis olsun bu adami gozum hic tutmadi
bir video var o videoda mecnun odyakmaz da var izleyin [url]http://www.sporx.com/futbol/superlig/aydinlar-federasyon-baskani-gibiSXHBQ237036SXQ[/url] bu adimi gs bjk istedi gelmesini aziz yildirimda destekcisi oldu mecnun otyakmaz da oldu bu adama hepsi guveniyo fbli ama butun takimlara esit davranir iyi birisi diyorlar haydi hayirlisi |
[QUOTE=ardahanlı;724979]Arkadaşlar tamam takviye her takıma gereklidir ama ne olur birazda şu taraftn bakın manzarayı umumiyeye;
Türkiyenin en güçlü takımlarından fenerbahçe yllarca en pahalı adamları her sezon başında aldı. Ne oldu 10 yılda 3 şampiyonluk, beşiktaş bu sene kamyon yükü parayla iyi topçular aldığında herkes bunlar kesin şampiyon dendi ,galatasarayda geçen sene rijjkard getirildi ve onun sayesinde elano keita gibi sper adamlar alındı hepsinin sonucu bana göre TIRT. Bakınız bu sene fenerbahçe devre arasında transfer bile yapmadı takım oyununu camiaya kabul ettirdi yapıcı oldular ve ikinci devre rakiplerini sürklase ettiler. Velhasılı kelam; sivasspor gs nin 2000 senesindeki ivmesini kaybettiği gibi 3 sene önceki ivmesini şampiyonluğu beşiktaşa kaptırmasının ardından kaybetmiştir. Kabul ediyorum ilk kez sivas böyle bir başarı yakalamışt, tecrübesizlik vardı. Ama artık bu sene iyi oyuncu alıp ona göre mantalite oturtmak yerine takım oyununa oyuncular monte edilerek başarı yakalanabilir. Kaldıki iyi oyuncular istanbul dışındaki şehirlere gitmede çekinceliler. Cavcav yıllarca g.birliğini futbolcu toptancısı gibi kullandı, bu kimilerine göre bu başarıdır, ama bana göre asla değil. Çünkü bu düşünce bir menajer firması modelidir, kulüp başkanı idaresi değil. Herneyse.. sivasspor gerçek manada sivasspor oyuncularını takımda tutmalıdır. Farzı mishal; m.yıldız - kamanan- petkovic-balili bnce gitmesi pozitif manada engellenmeliydi, zira bu oyuncular sivasın sembol oyuncularıydı. Bütün mesele takım içi momentumun kaybedilmemesidir, bakınız aynı hataya trabzon da düştü, seneye tabelaya bile giremeyeceklrine inanıyorum. Neyse başınızı ağrıttım biraz, uzun lafın kısası futbolcu almak için transfer yapılmaz az olsun ama lüzumlu olsun yeter. İki senedir sivas bizlere korku filmi izlettiriyor bu sene böyle olmaz inşallah. Bilmukabele sevgiler yiğidolar....[/QUOTE] Kardesim cok guzel aciklamissin, cogu konuda hemfikiriz AMA bazi oyuncularda misyonunu tamamliyor ruh kalmiyor bi nevi. Mesala gecen sene 1 Tane luzumlu oyuncu alinmadi sezon basinda AMA devre arasinda digerlerini bilmem AMA enaramo ve grosicki 10 numara transferdi. zaten kadroda oturdumu takım oyunu bı kaç kaliteli futbolcuyla (grosicki) baya bı is gorur ins yeni transferler iyidir, kalecimiz çok iyi Kerim'den biraz umutluyum ama asıl yerli forvet belirliycek bence durumumuzu. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:12. |