SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   SERVET İMZAYI ATTI (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=10929)

tanju_58 17.04.2007 17:02

SERVET İMZAYI ATTI

Galatasaray Spor ve Futbol İşletmeciliği Ticaret AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin, Sivasspor'da forma giyen Servet Çetin ile 3 yıllık sözleşme imzaladıklarını söyledi. Galatasaray, Sivasspor'un başarılı defans oyuncusu Servet Çetin ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Galatasaray Spor ve Futbol İşletmeciliği Ticaret AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin, Sivasspor'da forma giyen Servet Çetin ile 3 yıllık sözleşme imzaladıklarını söyledi. Sezgin, milli oyuncunun sözleşmeyi Sivas'ta imzaladığını ve faks yoluyla kendilerine gönderdiğini ifade etti.

Tecrübeli oyuncunun Alman menajeri Jürgen dün Adnan Sezgin’le bir araya geldi ve 2+1 yıllık sözleşmenin içeriğini inceleyerek imzalamak için Servet’e faksladı.

Yıllık 850 bin dolara anlaşan Servet de, mukaveleyi faks yoluyla imzaladı.

tur_58 17.04.2007 17:53

--->: SERVET İMZAYI ATTI

Galatasaray'ın anlaşma sağladığı Servet, sarı kırmızılı kulüple sözleşme imzaladı.

Galatasaray imzayı attırdı !
Galatasaray'ın anlaşma sağladığı Servet, sarı kırmızılı kulüple sözleşme imzaladı.

Galatasaray, Sivasspor'un başarılı defans oyuncusu Servet Çetin ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Galatasaray Spor ve Futbol İşletmeciliği Ticaret AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin, Sivasspor'da forma giyen Servet Çetin ile 3 yıllık sözleşme imzaladıklarını söyledi.

Sezgin, milli oyuncunun sözleşmeyi Sivas'ta imzaladığını ve faks yoluyla kendilerine gönderdiğini ifade etti.

Engin58 17.04.2007 18:33

[B][COLOR="Navy"]SERVET CETINE BUNDAN SONRAKI FUTBOL YASANTISINDA BASARILAR DILERIZ AYRICA SIVASSPORUMUZA VERMIS OLDUGU GUZEL FUTBOLUNDAN DOLAYIDA TESEKKÜR EDERIZ:SAYGILARIMLA:::[/COLOR][/B]

yigidomustafa58 17.04.2007 19:01

-->: SERVET İMZAYI ATTI

geçmiş olsun hepimize hakkında ne iyisiyse o olsun üzüldüm ama gitmesine kendi özgürdür ama

ŞAMPİYON YİĞİDOLAR
[c=4]®"™Ҳҳ Ҳ๑۩۞۩๑ ŞAMPİYON YİĞİDOLAR ๑۩۞۩๑Ҳҳ Ҳ™"yigidomustafa58®[/c]

sivas_kangallı 17.04.2007 19:04

servet çetin artık kesin olarak galatasaraya oynucak.

superglam 17.04.2007 19:04

Her iki taraf için demeyeceğim yalnızca Sivassporum için hayırlı olsun.. Sivasspora verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz. Bu ara ligin 32 haftasında Sivasspor-Galatasaray maçında kesinlikle oynamasını istemem.. umarım Bülent Hocam bunu dikkate alır.. teşekkürler..

merkez_emre 17.04.2007 19:14

bence cok yanlıs bi karar daha ligin bitmesine 6 hafta var ne bu acele ?? madem anlastınız neden sımdıden ımza attırıyonuz?

Kaptanımız gercekten takımımıza gelmiş en tecrübeli isimlerden yolu acık olsun...

kopuklar 17.04.2007 19:19

ben sivas koyulhisardan resul sivasspor'a başarılar diliyorum ayrıca galatasaraylıyım inşallah sivas uefaya gider galatasarayda şampiyonlar ligine

Bilmiyorum5 17.04.2007 19:28

sivasspor lu ne kadar kazanıcak bu transferden bence bu onemlı

bycarizma2 17.04.2007 19:29

ARKADAŞLAR ÇOOK ÜZÜLDÜM SAYIN,BÜLENT HOCAM SERVET İN YERİNE NEYLE DOLDURACAK ONU DÜŞÜNÜYORUM İNŞALLAH GÜZEL KALİTELİ BİR DEFANS BULURLAR.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:26.