![]() |
"RUNJE´YE GOLÜM VAR"
Sivassspor’un başarılı forvet oyuncusu Mehmet yıldız, hafta sonu oynayacakları Beşiktaş maçı ile ilgili ilginç açıklamalarda bulundu.İnşallah Runje`ye gol atmak tekrar bana nasip olur" dedi
Milli Futbolcu Yıldız, "Şu anda Beşiktaş şampiyonluğa oynayan bir takım. Biz de prestijimiz ve Avrupa için oynuyoruz. Sahaya çıkacağız ve elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Pazar günü sahada çok farklı ve istekli bir Sivasspor olacak. Onu tahmin edebiliyorum. Geçen hafta mağlup olduk. Bu nedenle kendi sahamız ve seyircimiz önünde galip gelmek istiyoruz. Ben kendi adıma pazar günü sahada elimden gelenin en iyisini yapacağım. İnşallah Runje`ye gol atmak tekrar bana nasip olur" dedi |
--->: "RUNJE´YE GOLÜM VAR"
runjeeeee runjeeee ))))))))::::::::
|
inşallah atarsın hemde 2 tane sen birde balili aatar bizde hep bir ağızdan runjeeeeeeee demek nasip olur hadi vieri yıldız gösder klasını
|
Runje değill dida gelse bu golü yiyecek bundan eminim
|
abi kaçıncı sıradaki takım intertoto ya gidiyor bide bizim nordin wooter e naol du hiç görünmüyor runje gol yiyecek tabi de hangi futbolcudan boyu da küçük zaten 11 futbolcunun 11 de atsın zuhahaha.
|
atacaksın veya atacağız sen atmasanda önemli olan gol atıp galip gelmek bunuda yapacağız!!
runjeeeeeee nin değilde ibrahim ve gökhanın şimdilerde tek konustuğu isim senmişsin :) |
-->: "RUNJE´YE GOLÜM VAR"
mehmet de atsın balilide yeterki galip gelelim runje çok hata yapıyor hatalarını değerlendirirsek galip geliriz.
|
inş atarsın 1 tane 5 tane atarsın inş..
|
bu maçı alacaz başka yolu yok...
vur kır parçala bu maçı kazan... vieri mehmet ve atakan uygun bu maçta runjeyi 4 eylülün çimlerinde süründürecekler... haydi aslanlarım her zaman olduğu gibi bu pazarda yanındayız... şu an biletler tükenmek üzere... stad full olacak... sonsuz başarılar... |
-->: "RUNJE´YE GOLÜM VAR"
[B][I][FONT="Trebuchet MS"][COLOR="DarkSlateGray"][B][I]Runjeye kimler gol atmadiki sen atmayasin Tabiki gol atacaksin ilk sezonda 35 metreden attigin kafa golünü Runje unutmamistir........... [/I][/B][/COLOR][/FONT][/I][/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:29. |