![]() |
Bülent Uygun'a teşekkürler
[COLOR="DarkRed"][B][I]Sayın teknik direktörümüz Bülent Uygun'a memleketim adına sonsuz teşekkürü borç bilirim.
Dikimevinin kapatılması konusunda göstermiş olduğu gayretler hepimizin gönlünü fethetmiştir. Memleketin milletvekilleri yıllardır sivastan taşınan kurumların gitmesine seyirci kalırken,yabancı diye bildiğimiz birinin bu hassasiyeti,çabası taktire şayan bir davranış. Bülent hoca benim için kılını bile kıpırdatmayan onbinlerce sivaslıdan çok daha kıymetli şimdi. Memleketim insanı adına sana sonsuz teşekkürler Bülent Uygun. Allah ömrünü var etsin.[/I][/B][/COLOR] |
-->: Bülent Uygun'a teşekkürler
bizde teşekkür ederiz bülent hocamıza
|
--->: Bülent Uygun'a teşekkürler
Sevgili Bülen UYGUN hocamızı,fahri hemşerilik beratı onurlandırmak acaba mümkün olabilirmi.Sivas ve Sivasspor adına tüm yapdıklarını takdirle karşılıyorum,belirli mevkilerde olan tüm hemşerilerimize örnek teşkil etmesini temenni ediyorum.
Helal olsun Bülent Uygun'a sadece teknikdrektör değil Sivas'ın gönüllü elçisi gibi çalışıyor. O kadar siyasi ismin başaramadığını inşaallah Bülent hoca başaracaktır. Genek Kurmay Başakanımızında Sivas'a olan ilgisi ve sevgisi bizleri sevindirdi umarım Dikim Evi konusunda da olumlu gelişmeleri buradan okuruz. __________________ |
--->: -->: Bülent Uygun'a teşekkürler
bende teşekkür ederim bülent hocamıza,sivaslıyım deyipte konu sivas olunca başını kuma gömenler:hepiniz kahrolun!
|
-->: Bülent Uygun'a teşekkürler
vallaha Bulent hocaya helal olsun gerek Sivas icin gerekte Sivasspor icin elinden geleni yapio
|
Bülent hocam futbol bilgisiyle, yetenekleriyle, kişiliğiyle harika bir insan...
acaba biz neler yapabiliriz dikimeviyle ilgili olarak??? önerilerinizi de yazın |
Sonuna Dek Yanındayız Bülent Hocam
|
[QUOTE=albina58;282741]Sevgili Bülen UYGUN hocamızı,fahri hemşerilik beratı onurlandırmak acaba mümkün olabilirmi.Sivas ve Sivasspor adına tüm yapdıklarını takdirle karşılıyorum,belirli mevkilerde olan tüm hemşerilerimize örnek teşkil etmesini temenni ediyorum.
Helal olsun Bülent Uygun'a sadece teknikdrektör değil Sivas'ın gönüllü elçisi gibi çalışıyor. O kadar siyasi ismin başaramadığını inşaallah Bülent hoca başaracaktır. Genek Kurmay Başakanımızında Sivas'a olan ilgisi ve sevgisi bizleri sevindirdi umarım Dikim Evi konusunda da olumlu gelişmeleri buradan okuruz. __________________[/QUOTE] fahri hemşehriliği çoktan haketti de düşünüp veren olsa |
-->: --->: Bülent Uygun'a teşekkürler
[QUOTE=albina58;282741]Sevgili Bülen UYGUN hocamızı,fahri hemşerilik beratı onurlandırmak acaba mümkün olabilirmi.Sivas ve Sivasspor adına tüm yapdıklarını takdirle karşılıyorum,belirli mevkilerde olan tüm hemşerilerimize örnek teşkil etmesini temenni ediyorum.
Helal olsun Bülent Uygun'a sadece teknikdrektör değil Sivas'ın gönüllü elçisi gibi çalışıyor. O kadar siyasi ismin başaramadığını inşaallah Bülent hoca başaracaktır. Genek Kurmay Başakanımızında Sivas'a olan ilgisi ve sevgisi bizleri sevindirdi umarım Dikim Evi konusunda da olumlu gelişmeleri buradan okuruz. __________________[/QUOTE] bildiğim kadarıyla bulen hocamıza fahri hemşerilik verildi |
bülent hoca gerçekten çok saygıdeğer bir kişilk
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:40. |