SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   MORALLERİ BOZMAYALIM (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=16310)

ertor58 27.01.2008 15:22

MORALLERİ BOZMAYALIM

1 MAÇ KAYBETMEKLE İDDAAMIZDAN BİŞEY KAYBETMİŞ DEĞİLİZ ARKADAŞLAR. BU TAKIM BU FUTBOLCULAR BU YÖNETİM BU TEKNİK HEYET BİZİ BURALARA GETİRDİ UFAK YENİLGİLERLE BOZGUNA UGRAMAYALIM BU MAÇTAN GEREKEN DERSİ ÇIKARACAKTIR BU TAKIM VE ÇOK DEĞİL BİR KAÇ HAFTA SONRA EMANETİ TEKRAR ALACAKTIR. YENİLSENDE YENSENDE TARAFTARIN SENLE SİVASSPORUMUZ. UNUTMAYINKİ BU 3 İSTANBUL TAKIMIDA ARALARINDA OYNAYACAKLAR VE PUANLAR KAYBEDECEKLER. ŞAMPİYON SİVASSPORUMUZ. ÖNEMLİ OLAN İYİGÜNDE DEĞİL KÖTÜ GÜNDEDE SİVASSPORLU OLMAKTIR.

[COLOR="Red"][B]BEN KÖTÜ GÜNDEDE SİVASSPORLUYUM DİYENLER BU TOPİCE YAZSIN LÜTFEN.[/B][/COLOR]HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK SİVAS.

belalı_yiğido58 27.01.2008 15:25

--->: MORALLERİ BOZMAYALIM

[COLOR="DarkRed"][B]TEPKİMİZ NORMAL.ÇÜNKÜ HER TAKIMIN TARAFTARI TAKIMI YENİLİNCE TEPKİ GÖSTERİR.BEN SONUNA KADAR SİVASSPORLUYUM....[/B][/COLOR]

yigido_furkan 27.01.2008 15:25

-->: MORALLERİ BOZMAYALIM

dogru soyluosun kardes onemlı olan bundan sonrası ama Bulent hoca cok hatalı ısler yaptı rakıbı durduruyum dıe orta sahda herkesın yerıyle oynamıs rakıbı nıe durdurucan bırak oyna herzamankı topunu yazık oldu ıns antepı yener yolumuza devam ederız

ibrahimovic7 27.01.2008 15:27

Kesinlikle moralimi bozmadım maçın son anlarında biraz üzüldük ama sivassporumuzla biz gurur duyyoruz Tek iş var şu iki deplasmandan puan alarız inşallah. SİVASSPORRR keşke yenebilseydik kahvede 40 sivaslıya 10 fenerli vardı antalyadan selamlar

EceL 27.01.2008 15:27

[B][COLOR="Red"]Maç Satıldı kardeşim kim ne derse desin, Sivas bu kadar kötü oynayamaz![/COLOR][/B]

zaralı19 27.01.2008 15:28

[B]TABİ HERZAMAN SİVASSPORLUYUZ YENİLDİK DİYE ÜZÜLMEYE GEREK YOK 1 PUAN GERİ DÜŞTÜK ONLARIN DAHA ÇOK ZORLU MAÇLAR VAR BİZİM KENDİ SAHAMIZDA DİYER MAÇLARI YENMEYE BAKALIM ARTIK BU GERİDE KALDI [COLOR="Red"]EN BÜYÜK SİVASSPOR YİNE [/COLOR][/B]

alptuna 27.01.2008 15:28

[QUOTE=ertor58;309979]1 MAÇ KAYBETMEKLE İDDAAMIZDAN BİŞEY KAYBETMİŞ DEĞİLİZ ARKADAŞLAR. BU TAKIM BU FUTBOLCULAR BU YÖNETİM BU TEKNİK HEYET BİZİ BURALARA GETİRDİ UFAK YENİLGİLERLE BOZGUNA UGRAMAYALIM BU MAÇTAN GEREKEN DERSİ ÇIKARACAKTIR BU TAKIM VE ÇOK DEĞİL BİR KAÇ HAFTA SONRA EMANETİ TEKRAR ALACAKTIR. YENİLSENDE YENSENDE TARAFTARIN SENLE SİVASSPORUMUZ. UNUTMAYINKİ BU 3 İSTANBUL TAKIMIDA ARALARINDA OYNAYACAKLAR VE PUANLAR KAYBEDECEKLER. ŞAMPİYON SİVASSPORUMUZ. ÖNEMLİ OLAN İYİGÜNDE DEĞİL KÖTÜ GÜNDEDE SİVASSPORLU OLMAKTIR.

[COLOR="Red"][B]BEN KÖTÜ GÜNDEDE SİVASSPORLUYUM DİYENLER BU TOPİCE YAZSIN LÜTFEN.[/B][/COLOR]HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK SİVAS.[/QUOTE]

elbette her zaman Sivasspor'umuzun yanındayız kardeşim. Bir Anadolu takımı bu yerlere kadar yükselmesi bile çok çok büyük başarıdır. Paramızla değil yüreğimizle oynuyoruz. Bu sene lige heyecan geldi. Monoton maçlar bitti artık.

zaralı19 27.01.2008 15:30

[COLOR="red"]MAÇ SATILMADI KARDEŞİM MAÇI MEDYA KAZANDIRDI FENERE[/COLOR]

selcuk349 27.01.2008 15:30

bilmiyorum ama benim izlediğim yigidolar böyle oynayamaz.düşünmek istemiyorum ama sanki şaibeli bir maç gibi.

bahadır erdem 27.01.2008 15:31

[B][COLOR="Blue"]BU KÖTÜ OYUN NEYİN AÇIKLAMASI.

MOTİVASYONUN OLMAMASI MI?

OYUNCULARIN VE TEKNİK HEYETİN FENERBAHÇEYİ ÖNEMSEMEMESİ Mİ?

BUNDAN BİR DERS ÇIKARILMALI VE GEREKLİ TEDBİRLER ALINMALI...[/COLOR][/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:13.