SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   KLAS FARKI (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=16353)

SivasSpor.Com 28.01.2008 10:35

KLAS FARKI

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/bulent/bulent_uygun.jpg[/IMG]

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, "Sorumlu benim" dedi ve ekledi: Rakibin yıldızları ve bireysel yetenekleri dengeyi bozdu.

‘Çok hata yaptık...’
Sivasspor'un ulaştığı noktada önemli pay sahibi olan isimlerden teknik direktör Bülent Uygun, farklı yenilgiyle adeta yıkıldı. “Suç tamamen benim” diyerek futbolcularını savunan Yiğidolar’ın hocası, rakip Fenerbahçe’yi de kutladı. Sarı-Lacivertliler’in çok iyi bir oyun ortaya koyduğunu anlatan Uygun, “Rakibimiz yıldız oyuncularıyla sonuca giderken biz düşündüklerimizi sahaya yansıtamadık. Yapmamamız gereken hatalar yaptık. Fenerbahçe’yi kutlamak zorundayız” dedi.

‘İlk kritik deplasman’Fenerbahçe için gereken tedbirleri almaya çalıştıklarını ama zaman zaman bunu başaramadıklarını ifade eden Bülent Uygun, “Klas farkı dediğimiz şey ve bireysel yetenekler ortaya çıktı” itirafında bulundu. Artık gelecek haftalara bakmak zorunda olduklarını belirten Sivasspor’un teknik patronu, “Üst üste oynayacağımız 2 deplasman maçında alacağımız puanlar rotamızın belirlenmesi adına önem taşıyor. Bu yenilginin havasından hemen çıkıp kayıpları telafiye çalışacağız” açıklamasını yaptı.

fanatik.com.tr

MsCPorTaL 28.01.2008 10:39

--->: KLAS FARKI

evet bencede bireysel yetenekler sivas sporun yenilmesine sebeb oldu. Artık futbol bireysel yeteneklere bakıyor takımoyunu biryere kadar.

yigidomustafa58 28.01.2008 10:39

[B]evet gerçekten maçta futbolcular çok hata yaptı hocamızın dediği gibi[/B]

yyucepur 28.01.2008 10:40

Üzülme Bülent hoca sen böyle 5 maçta kaybetsen Sivaslı Kadirkıymet bilendir,seni harcamaz,senin karakterinde Yiğidoya uygun bunu biliyorsun,İnanç ve azimle hatalardan ders çıkararak gittiğimiz yere kadar DEVAM

MERİÇ 28.01.2008 10:42

Dün yenilmemize gerçekten çok üzüldüm :confused: Bizimkiler deyim yerindeyse top oynayamadılar...Kimse sattı satıldı demesin taktiki açıdan dün gercekten kotuyduk ama kanatlar 3 tehlikeli hava topu geldi Bülent hoca yine önlem almadı nese hepsinin canı sağolsun bakarsınız yine lider oluruz! :)

KIZILCAN 28.01.2008 10:44

Fenerbahçe'nin bir özelliği de zor maçlarda çok iyi oynamaları.Örnek:Şampiyonlar ligi maçları ya da derbi maçlar.Sivasspor'un şu andaki durumu,bu maçın ne denli zor olduğunu onlara hissettirmişti zaten.

by_hunter 28.01.2008 11:11

-->: KLAS FARKI

hata herkesteydı hayrettın ortalıkta dolanıyordu helekı son golde kafayı yedım adam hayrettının bolgesınden gelıyor hayro yuruyerek gelıyor kezman golu atıp sevınce başlıyor yarı yolda hayroy la karşılaşıyor tabıki hata hepımızın taraftarlada yanı bızdede hata var bu sorumllukta bızde pay sahıbı olmalıyız ama liderliğe oynayan bır takımın yıldız dıye tabır edılen bır oyuncusu boyle yaparsa yenılgı kacınılmaz olur adam akıllı ayaga pas yapamadık bır defa yaptık ondada golu bulduk gerıye kaln toplar şişirme amaannn nese bu yenılgı çok uzdu benı daha bır cok sey yazmak ıstıyorum ama herkesın bıldıgı şeyler ama YENSEDE YENILSEDE KALBİMİZ HEP SİVASSPORLA

özgühertaş 28.01.2008 11:20

ŞÖYLE YADA BÖYLE BU TAKIM YENİLDİ.ÖNEMLİ OLAN ONLAR GALİPKEN NASIL DESTEKLİYORSAK ŞİMDİDE ONLARSA SAHİP ÇIKMALIYIZ.ONLAR DEGİLMİ BİZE GRURU VE MUTLULUGU YAŞATANLAR.SİVAS AŞKINI VE YİGİDO SEVGİSİNİ ONLAR AŞILAMADIMI SİVAS DIŞINDA YAŞAYAN TÜM YİĞİDOLARA.ONLAR DEGİLMİ ALDIKLARI BAŞARILI SONUÇLAR İLE SIRADAN BİR MAÇI YILIN MAÇI OLMASINA NEDEN OLAN.ONLAR DEGİLMİ YURT DIŞINDAKİ BASINA BİLE MANŞET OLAN.ONLAR DEGİLMİKİ TÜRKİYE LİGLERİNDE REKOR KIRAN.ONLAR DEGİLMİ AVRUPADA REKOR KIRAN.ALT ÜSTÜ BİR MAÇ KAYBETTİK.ODA KİME 200 TRILYONLUK FB YE.VALLA KİMSENİN NE DÜŞÜNDÜGÜNÜ BİLMEM AMA BEN ONLARLA GRUR DUYUYORUM BİZE BÖYLE GÜZELLİKLER YAŞATTIKLARI İÇİN.EMEGİNE SAĞLIK BÜYÜK BAŞKAN VE BÜLENT HOCAM VE OYUNCULAR SİZLERLE NE KADAR GRURU DUYSAK AZDIR.

EyüphanAydın 28.01.2008 11:24

[B]Klas Farkı Demesi Doğru Ama,

Futbol Takım Oyunudur.Biz Takım Oyunu Oynasaydık,2.yARI Gerçekten Toparlandık Ama Çok Geçti.
Yıldızları Durdurabilirdik.Neyse Bu Hafta Zorlu Bir Deplasman Var.İnşallah Alırız[/B]

PRoFeSSioNaL 28.01.2008 11:29

[B]Hocam Sakın Kendinizi SucLamayın 1 Maçtan ne olacak ...Siz ßizi ßu yola Davet Eden Getiren Değilmisiniz.. [/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:33.