![]() |
Kasımpaşaspor küme düştü
[B]Kasımpaşaspor küme düştü[/B]
Kasımpaşa geldiği gibi gitti. İkinci yarı toparlanan takım son maçlarını da kaybedince lige el salladı. Kasımpaşaspor Turkcell Süper liginin 31. haftasında matematiksel olarak Bank Asla ligine düştü. Bursaspor'a deplasmanda 1-0 yenilerek son umutlarını kaybettiler. Küme düşme hattının bir üstünde yer alan 15. sıradaki Gençlerbirliği, Trabzon deplasmanından puan aldı. Ankara takımı puanının 32'ye çıkardı. 22 puanlı Kasımpaşa kalan üç maçını da kazansa yetmiyor. İkinci yarıda Uğur Tütüneker ile iyi bir grafik yakalayan İstanbul takımı ilk yarıda kaybettiği puanlara yanıyor. İlk yarıda 17 maçta 9 puan toplayan takım ikinci yarıda 14 maçta 13 puan topladı. |
--->: Kasımpaşaspor küme düştü
İyi oldu fazla İstanbul takımına gerek yok.Birkaç tanede Ankara'dan düşmesi dileğiyle:)
|
[B][COLOR="Red"]Bize Kasımpaşa'da i..e Sivas olamazsın Şampiyon diyenlerin hali ortada
zuhahahaha puhahahaha Kasımpaşa Lig A'ya :D :D :D :D[/COLOR][/B] |
Bir kasımğaşalı olarak üzüldüm ama sivaslı olarak şampiyon olursak üzüntümün anlamı kalmaz....
|
[B]sıvas sampıyon kasımpasa dusmus ıst azaldı[/B]
|
ANTİ-İSTANBUL
ŞAMPIYON SİVAS BU SENE ŞAMPIYON ANADOLUDAN |
[B]ya arkadaşlar size katılmıyorum ben istanbulda oturyorum Sivasa maçlara gelemiyoruz ama İstanbulda olunca maçların hepsine gidiyoruz.gerçekten kötü oldu Sivasa hasretiz biz..[/B]
|
Laik olduğu yere geri gittiler.
|
-->: --->: Kasımpaşaspor küme düştü
[QUOTE=koyulhisar;351441]Bir kasımğaşalı olarak üzüldüm ama sivaslı olarak şampiyon olursak üzüntümün anlamı kalmaz....[/QUOTE]
Ne demek istediğini anlamadım doğrusu. Hem Sivas'lı hem kasımpaşalı olunmaz. Rengini belli et. İyi oldu bir İstanbul takımı gitti. Torpille stad yaptılar. Gelsin Sivas'a yapsınlar. Paracıklarımızı boşa harcıyorlar. Hak edene harcasınlar. Bir yıllık takıma stad yapılır mı Allahaşkına? |
ANTİSTANBUL...................
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:36. |