SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Bülent Uygun'a Borçluyum (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=22702)

SivasSpor.Com 05.01.2009 03:03

Bülent Uygun'a Borçluyum

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/oyuncular/myildiz222.jpg[/IMG]

Lorant ve Pecze dönemlerinde forma şansı bulamayan Sivasporlu Mehmet, "Bülent hoca geldiğinde bana güvendiğini söyledi. Ben de onu utandırmamak için elimden geleni yapıyorum" dedi..

Transferin gözde futbolcusu Sivassporlu Mehmet Yıldız, takımda kalmaktan mutlu olduğunu ve hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyledi. İlk devreyi bitirdikleri gibi sezonu da birinci olarak geçeceklerini iddia eden golcü oyuncu, "Takımın başarısı için var gücümle oynayacağım. Taraftarımız şampiyonluk sevincini yaşamayı hak ediyor. Tek hedefimiz şampiyonluk" dedi.

Şu anki durumunu Bülent Uygun'a borçlu olduğunu söyleyen Mehmet Yıldız, "Lorant ve Pecze döneminde forma şansı hiç bulamıyordum. Fakat Bülent hoca takımın başına geldiği gün bana güvendiğini söyledi. Ben de çok çalışarak kadrodaki yerimi aldım. Sonra başarılar sırayla geldi. Hocama vefa borçluyum. Bana olan güvenini boşa çıkarmayacağım" dedi.

YİĞİDOLAR KALDIĞI YERDEN

Öte yandan Sivasspor, Antalya'daki hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. Yiğidolar, dün Belçika 1. Lig ekiplerinden Mechelen ile bir hazırlık maçı yaptı. Kırmızı-beyazlılar genç oyuncuları Tayfun Emre'nin iki golüyle rakibini 2-0 yendi.

YatodaSin 05.01.2009 03:21

Cevap: Bülent Uygun'a Borçluyum

Mehmet Yildiz bütün Türkiyeye sporun sade yetenege bagli olmadigini gösterdi.
Sporcu hirs küpü olmasi lazim.Tabiki yetenekde lazim ama o arka planda.
Istek daima insani basariya tasir.Ayni Mehmet Yildiz gibi Servetde savasarak bugünki durumuna geldi.

beyt_58 05.01.2009 05:38

mehmet yıldız sivassporda hayat buldu,yabancı hocalar kıymetini bilmedi neyseki şansı varmışta bülent hoca destek oldu.

yigidomustafa58 05.01.2009 09:52

[B]Mehmet Yıldız'ı futbolcu yapan Bülent hocamızdır bunu unutmayalım...[/B]

muhsin koçak 05.01.2009 12:29

[B]sana abi tavsiyesi; bülent hocanın sözünden dışarı çıkma,çünkü o bu liğde sizleri bi takım kötülüklerden koruyabilecek en tecrübeli insandır.[/B]

sivaslimete 05.01.2009 13:32

Tayfun emreye bundan sonra ilk baslarda son 10 dk sans verilmesini istiyoruz.VE MEHMETIM SEN GOLLERINI AT BIZI SAMPIYONLUGA TASI VE AVRUPAYA GIT BURDAKI BÜYÜTÜLMÜSLER TAM BIR FUTBOLCU MEZARLIGI.

ssozan 05.01.2009 13:45

Lorant ve Pecze dönemlerinde forma şansı bulamayan Sivasporlu Mehmet, "Bülent hoca geldiğinde bana güvendiğini söyledi. Ben de onu utandırmamak için elimden geleni yapıyorum" dedi..

SEN ELİNDEN GELENİN FAZLASINI HAK EDİYORSUN

gül5858 05.01.2009 14:45

--------------------------------------------------------------------------------

İkinci yarı artık bütün takımlar can havli ile oynayacaklar. Kimi şampiyonluk için kimi Avrupa kupaları için kimi de kümede kalabilmek için son kozlarını oynayacaklar. Bizde daha dikkatli olup ikinci yarı puanları toplamalıyız.
__________________MEHMET YILDIZ S.SPORDA OLMAN BİZİM İÇİN GÜZEL SENLE GURUR DUYYORUZ....

Buraq58 05.01.2009 15:00

Yoq Canım Ne Borcu Sen Oyna Yeter..! :D Demişş:!

ssozan 05.01.2009 16:26

Hakan Şükür Sivasspor idmanında
Galatasaray ve Milli Takım'ın eski golcüsü Hakan Şükür, Antalya Belek'te kamp yapan Sivasspor'u ziyaret etti. Takımla birlikte idmana çıkan Hakan, daha sonra Sivas'ın teknik heyeti, TRT muhabirleri ve otel yöneticileri ile birlikte maç yaptı.

Sivas'ın idmanına espirileri ile neşe katan Hakan Şükür, "Futbolu bıraktıktan sonra uzun süredir ilk kez ciddi bir idman yaptım. Kardeşim Bülent Uygun'un bu sezonki başarısından sonra şampiyon olurlar" dedi.

YILDIZ: DOPİNG OLDU

Sivasspor'un golcüsü Mehmet Yıldız, "Avrupa'nın en büyük golcülerinden Hakan ağabeyimle birlikte çalışmak, bizim için büyük onur ve doping oldu. Belek'teki kampımız çok mükemmel geçiyor. İkinci yarıya en iyi şekilde hazırlanıyoruz. İlk yarıda elde ettiğimiz başarıyı ikinci yarıda da devam ettirerek, şampiyon olacağız. Şampiyon Anadolu'dan çıkacak" diye konuştu.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:33.