![]() |
Maçın Ardından
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/2008yeni/bulentuygun2.jpg[/IMG]
Fortis Türkiye Kupası Çeyrek Final ilk maçında Galatasaray ile 1-1 berabere kalan Sivasspor’un teknik direktörü Bülent Uygun, “1-1 avantaj” dedi. Bülent Uygun, maç sonunda LİG TV mikrofonlarına yaptığı açıklamada alınan skordan dolayı üzüntülü olmadığını belirtirken Galatasaray taraftarına da edilen küfürlerden dolayı sitemde bulundu: -“İLK 45 DAKİKA İÇİN ÖZÜR DİLERİM”- Öncelikle futbolcularımı kutluyorum. Ama biz özellikle ilk 45 dakika istediğimiz futbolu sahaya yansıtamadık. O yüzden ilk 45 dakika adına üzüldüm. Ama ikinci yarıda başka bir Sivasspor vardı sahada. İstekli, arzulu, ne yapması gerektiğini bilen. Bu yüzden rakibimizin üstüne gittik eksiklerini de yakaladık. Sonuçta çıkarken yakalandığımız bir pozisyonda Ayhan’ın golüne engel olamadık. Bu bir kupa maçı. İki ayaklı bir turnuva. O yüzden Galatasaray gibi bir takımdan İstanbul’da 1-1’lik sonuçla dönmek kötü değil. -“KUPAYI KAZANMAYI ÇOK İSTİYORUZ”- Evimizde oynayacağımız maçta tur atlamak istiyoruz çünkü bu kupayı kazanmayı çok istiyoruz. Allah bize nasip ederse en büyük hedeflerimizden biri bu kupa. Galatasaray’ın bize 3 gün önce mağlup olmanın hırsıyla üzerimize geleceğini biliyorduk. O yüzden bir nevi taktik icabı ilk yarıda fazla üzerlerine gitmedik. -“BİZ SİZİ KARANFİLLERLE KARŞILADIK”- Benim bir tek lafım da Galatasaray taraftarına. Buradan onların gözlerinin içine bakarak konuşuyorum. Geçen sene Sivas’a geldiniz. 20 otobüs geldiniz, o şehirde sevgiyle karşılandınız. Stada girdiniz, 20 bin kişi sizi karanfillerle karşıladı. Bizi yendiniz, şampiyonluğumuzu elimizden aldınız. Biz yine sizi alkışlarla uğurladık. O yüzden burada o küfürleri edenlere… Neyse başka bir şey söylemeyeceğim. |
Cevap: Maçın Ardından
[B]Ne oldu sayın gs liler saha buz değildi e 11 e 11 di takımlarda. Hakemde sizden yanaydı emre aşık denen kazma resmen yumruk attı Blicaya ve bunu hakem gördüğü halde sadece sarı kart verdi tam bi komedi idi özellikle Abdurrahmanın baroş ile mucadelesi daha da komedi id baroş itiraz ettidiye hakem olaydan tam 5 dk sonra gitti abdurrahmana kart gösterdi...[/B]
|
hocam burda o o da kalsak tur bizim.avantajlı olan biziz.bunları biz burda rahat yeneriz.bunlar bizden epeyce korkacaktır.hele şu baroş varya bide sabri tam çirkef mişler.
|
hocam sen takma gol olurdu veya olmazdı gsyi elimizden kacırdıgımızı herkes gördü :D sivasta biz bu takıma yine atarız 2 tane
|
Hocam Allahin izniyle sivasta turu gececegiz , hocam taktik süperdi hepinizi kutluyorum yüreginize saglik , hocam mehmet yildiz cok yoruldu , biraz dinlense olmazmi, bu arada kamanan süperdi hocam yilan gibi futbolcu süper topcu , hepinize cok tesekkür ederim bütün sivaslilar size minnettar hocam saygilarimizla , bu arada ^türkiyenin en ahlaksiz taraftari galatasaray utanmaz insanlar hangi yüzle küfür ediyorlar bu yüzden hic sevmem galatasarayi
|
[B]Son dakikalarda gereğinden fazla geriye çekildik ve neticesinde gol yedik. Maçın başından beri yaptığımız ortasahada pres işini devam ettirsek gol yemezdik. Bu yıl seyrettiğim en güzel maçtı dişe diş kora kor mücadele oldu. Biz sahanın her tarafında topa basınca gs'liler deliye döndüler :) Avrupa da böyle maç oynamamışlardır.[/B]
|
evet gs efsanesini bitirmek görevi tarihen sivasa düştü.büyük takım olmanın yolu büyük takımı yenmekten geçer.Sivas maçına herkes gelmeli.orada sesimizi yüreğimizi ortaya koymalıyız.artık gs sivasın belalısı olduğuna inanarak sivasa gelecek.daha korkak daha ezik gelecek.ve inanıyorum ki ilk yarıda golleri tacak sivas
|
BAKALIM BU SEFER NASIL GELECEKLER SİVASI ONLARA CEHENNEM YAPACAĞIZ UNDAN EMİN OLSUNLAR:mad:
|
eğer bu gslıları bir daha bu şehirde atkılarla dolaştırırsak biz sivaslılara yazıklar olsun.ben daha hiç bişiy demem.
|
[B]Bu kadar hakemler üzerine oynanırsa olacağı budur ben kesinlikle hakemlere suç bulmuyorum...
Cinconlar bu kadarmış sizin mazaretiniz bakalım yarına ne mazeretler üreteceksiniz...[/B] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:21. |