![]() |
Çifte Kupa Yakışır
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/baskan/baskannn.jpg[/IMG]
Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz: "Oynadığımız oyunun karşılığını almanın vakti geldi Ligi ve Türkiye Kupası'nı kazanmak artık şart oldu" dedi... [B]Büyük keyif alıyorum[/B] Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, suskunluğunu bozdu ve iddialı açıklamalar yaptı. Her maçta büyük keyif aldığını ifade eden Otyakmaz, "Ben duygularımı içimde yaşarım. Gollerden sonra tabii ki seviniyorum. Ancak asıl mutluluğu sezon sonuna saklıyorum" dedi. [B]Kimse hayal diyemez [/B] Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda hedefe ulaşacak potansiyele sahip olduklarını belirten Otyakmaz, şöyle devam etti: "Kimse çıkıp buna hayal diyemez. Sivasspor, bu sezon fırtına gibi esiyor ve esmeye de devam edecek. Oynadığımız futbolun karşılığını almanın vakti geldi. İki kulvarda da şampiyon olmamız şart oldu." [B]FotoMaç[/B] |
Cevap: Çifte Kupa Yakışır
İkiside sadece Sivaspor'a Yakışır İki Kupanın da bizim olacağına inanıyorum ben:)
|
[B]Başkanım ağzından bal damlıyor sanki inşallah gerçekleşir bu iş.[/B]
|
mutevaziligin bi anşamı yok gercekleri konusma zamanı gelid kupada ve liğ de iyi durumdayız inşallah alacaz 2 kupayıda
|
[CENTER][CENTER][CENTER][B]Konuşmak senin hakkın Başkan...
Kupalar yakışır Mecnun Başkan... Hak ettin sen bunu, en baştan... Gözlerim dolsun sevinçten yaştan... "Kupa sana çoook yakışıyoooor..."[/B][/CENTER][/CENTER][/CENTER] |
evet ya neden çifte kupa olmasın kı çok güzel olur ama onumuzdekı fener bahce maçı satılmassa eğer bızım şampiyon olmamız çok buyuk ozamn
|
aynen başkanım iki kupada artk ŞŞAAARRRTT
|
insallah bizim olur :D KASADA DOLAR
:D |
ins baskanim agzindan bal damliyor bu sene sivasa bir bayram yasatirsiniz ins:D
|
büyük başkan inşallah her iki kupada bizim olacak...
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:21. |