![]() |
Kusurum Varsa Özür Dilerim
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/farukbayar.bmp[/IMG]
"Kimseyi küçümsemiyoruz, kimseyi gözümüzde büyütmüyoruz" diyen Sivassporlu futbolculardan Faruk Bayar, penaltı pozisyonuyla ilgili konuştu.. Faruk Bayar, "Kimseyi küçümsemiyoruz, kimseyi gözümüzde büyütmüyoruz. Sahaya çıkıyoruz ve elimizden geleni ortaya koyuyoruz. Bence Sivasspor hak ettiği yerde" dedi. Penaltı pozisyonuyla ilgili soru üzerine Faruk Bayar, kendisinin Eskişehirspor'un alt yapısından yetiştiğini belirterek, ''Eğer bir kusurum varsa Eskişehirspor taraftarı ve halkından özür dilerim. Ben orada gerçekten Koray arkadaşımızın son hamlede orta yapacağını anladığım için ölümüne topa atladım. Ama oradaki amaç elimle topu çelmek olmadı. İzleyenlerin buna karar vermesini istiyorum'' dedi. Murat Erdoğan ise kendileri için çok önemli 3 puan aldıklarını söyledi. Sivassporlu Musa Aydın da her iki takımı da mücadelesinden dolayı tebrik ederek, Fenerbahçe maçında da galip gelmek istediklerini ifade etti. |
Cevap: Kusurum Varsa Özür Dilerim
özür dilenecek bir sorun yok böyle seyler her zaman olur maclarin heyacaninda fodboldu guzel yapanda bunlar saten. neticede sizlerde insansiniz. yolunuz acik olsun,böyle devam her maci da kötu oynarkende kazanmasini biliyorsunuz ya süper.
|
Bilerek yapılan bişi yok. Penaltıydı ama hakem vermedi hakemin hatası
|
sen orda topa mudahele için gidiyorsun her şey ap açık ortada elını kolunu nereye sokacaksın tabı onlarda senlke beraber gıdecek...
|
hakem penaltıyı görmedi veya vermedi...özür dileyecek birşey yok...
keşke verseydi o penaltıyı bak o zaman o maç 3'e 4'e gidiyormuydu gitmiyormuydu... rıza efendi sanki 90. dakikada galibiyet golü verilmemiş gibi konuşuyor... birincisi penaltıyı gole çevireceğin kesin değil... maçın ilk yarısı oynanıyor ve gol olsa bile beraberliği yakalayacaksın sadece... rıza efendi sen engin denen o karaktersizin büyükşehir belediye maçında yaptıklarınıda kınayabilseydin ya.... o zaman dilin yokmuydu...gözlerin yokmuydu ki futbolcunun sahada neler yaptığını görmedin... birazcık delikanlı olun delikanlı...bak Bülent UYGUN çıktı tv de dün "yan hakem o penaltıyı nasıl görmedi gerçekten çok ilginç" dedi...örnek alın mert olun biraz... |
eses futbolcular farugun pozisyonuna penalti diyolar ozaman neden eses futbolcu pozisyonu surdurdu ve ortasiniyapti ve top kaleye gitti pekovic mukenmel bir kurtaris yapti peki o gol olsaydi bukadar belki elestiri olmayacakti kacan balik buyuk olur omisali.
|
işte efendilik bu.
helal sana faruk. evet penaltı olabilir ama cocuk ne yapsın kolunu içine çekecek hali yok ya. hoca penaltının agırlıgı altında kalıp es es e uyduruk fauller çalıp durdu kimsenin onu konuştyugu yok. |
[QUOTE=sensetik;481845]hakem penaltıyı görmedi veya vermedi...özür dileyecek birşey yok...
keşke verseydi o penaltıyı bak o zaman o maç 3'e 4'e gidiyormuydu gitmiyormuydu... rıza efendi sanki 90. dakikada galibiyet golü verilmemiş gibi konuşuyor... birincisi penaltıyı gole çevireceğin kesin değil... maçın ilk yarısı oynanıyor ve gol olsa bile beraberliği yakalayacaksın sadece... rıza efendi sen engin denen o karaktersizin büyükşehir belediye maçında yaptıklarınıda kınayabilseydin ya.... o zaman dilin yokmuydu...gözlerin yokmuydu ki futbolcunun sahada neler yaptığını görmedin... birazcık delikanlı olun delikanlı...bak Bülent UYGUN çıktı tv de dün "yan hakem o penaltıyı nasıl görmedi gerçekten çok ilginç" dedi...örnek alın mert olun biraz...[/QUOTE] Bana söyleyecek bir şey bırakmamışsın dostum! Sadece Faruk kardeşimize bu olayda bir suçunun olmadığını ve bu performansını devam ettirmesini beklediğimi söylüyorum. |
bence çok gereksiz bi hareketti faruk bayarın yaptığı..topa bilerek elle müdahale etti..gerekçeside rakibin orta açacağını düşündüm:) zaten açtıda faruk..bu ne sorumsuzluk..HAYRETTİN yetişşşşşşşşşşş kurtra bizi böyle sorumsuz oyunculardan..
|
hani bir laf vardırya, bu kadarcık kusur kadı kızında da olur diye,
aynen öyle... bu kadar ambiyansı yüksek bir atmosferde, haftanın en önemli maçı haline gelmiş mücadelede tecrübesizliğin şansa dönüştüğü anda faruk kardeş, zaten o bir kaç saniyeyi uzun süre unutamaz hele hakem düdüğü çalsaydı var ya, ömür boyu unutamazdı... (tabi maç 1-1 biter miydi, bitmezdi, atardık bir tane daha) ayrıca burada üzülecek, özür dileyecek bir durum da yok... senin yüreğinle oynadığını biliyoruz, biraz daha pişince gerçek Faruk, herkes tarafından daha iyi görülecek. emeğine sağlık arkadaşım... |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:37. |