![]() |
ANDERLECHT MAÇI BİLET FİYATLARI...
Anderlecht le 4 Eylül Stadında yapacağımız maçın bilet fiyatlarını yönetim biraz pahalı tutmalı.kale arkasına en azından 20 maratona da bi 50 lira çekmeli yönetim.başka türlü bu milletten sivasspora destek alamazsın.öyle sms falan sökmez sivaslı gardaşlarıma.ama maçı 20-50 yap 20 yi 50 yi verir,çekirdek çitlemeye de olsa maça gider.yönetime saygılarımızla...
|
Cevap: ANDERLECHT MAÇI BİLET FİYATLARI...
eskişehirspor normal lig maçlarına 50 istiyo taraftar gözü kapalı alıyo,üstüne bi de boğazını yırtıp satddan çıkıyo.bi kere de biz verelim ne olacak...
|
hem gurbetçilerimizde burdayken :)
|
herkesin durumu iyi değil ki söylenen parayı belki veremeyecek insanlar vardır .Ama maça da gaaelmek istiyordur. Bu ben değilim ama.
|
[QUOTE=burakplt;538683]herkesin durumu iyi değil ki söylenen parayı belki veremeyecek insanlar vardır .Ama maça da gaaelmek istiyordur. Bu ben değilim ama.[/QUOTE]
tv den izler.olmadı o kadar sivasspor ateşiyle yanıyosa kaçak girer bi yerlerden bilet bulur.gardaşım 5-10 liraya şampiyonlar ligi maçı izletirsen de defansa yasin gibileri koymak zorundasın.anladın demi gözüm demek istediğimi? |
[QUOTE=a.yurdakul;538691]tv den izler.olmadı o kadar sivasspor ateşiyle yanıyosa kaçak girer bi yerlerden bilet bulur.gardaşım 5-10 liraya şampiyonlar ligi maçı izletirsen de defansa yasin gibileri koymak zorundasın.anladın demi gözüm demek istediğimi?[/QUOTE]
aynen katılıyorum hemşo........ |
vallha ben sivasta olsaydim maca gidmek isterdim ama hollanda kaldim
bi fenerbahce nin biletlerine bakalim onlar boluspor a karsi en az 50 tl basliyor tamam fenerbAHCE buyuk bir kulub ama sen burda uefa maci oynaamiyorsun sen oynicaan mac boluspor a karsiii hem boluspor bANk aya ligi takimlarindan boyle bir is olmaz ya !!! |
sivasta her mağazada bandrolsüz sivasspor forması bunun cezası büyük olduğu halde yonetim hiç sesini cıkarmıyor bu nasıl iş anlamadım bir allahın kulu büyük takımarın formasını satamazken bizim takım yoneticileri neden uyuyor
|
[QUOTE=a.yurdakul;538691]tv den izler.olmadı o kadar sivasspor ateşiyle yanıyosa kaçak girer bi yerlerden bilet bulur.gardaşım 5-10 liraya şampiyonlar ligi maçı izletirsen de defansa yasin gibileri koymak zorundasın.anladın demi gözüm demek istediğimi?[/QUOTE]
Tamam takim kazansin fiyatlarin diger lig maclarina göre yüksek tutulmasida normal ama öyle seyler söylüyorsunki sanki bu macdan sonra avrupa stari alacagiz. yok para yok alamadik elimizdeki ile yenitelim bundan iyisi olazdi zaten demiye getiriyorsun. hesap ortda da o hesapla alinmasi gereken herkes alinir sevgili hemsehrim.... |
[QUOTE=giants;538701]Tamam takim kazansin fiyatlarin diger lig maclarina göre yüksek tutulmasida normal ama öyle seyler söylüyorsunki sanki bu macdan sonra avrupa stari alacagiz. yok para yok alamadik elimizdeki ile yenitelim bundan iyisi olazdi zaten demiye getiriyorsun. hesap ortda da o hesapla alinmasi gereken herkes alinir sevgili hemsehrim....[/QUOTE]
gardaşım manchester unitedler damdan mı düştü,uzaydan mı geldi.hem neler diyon valla hiçbişey anlaşılmıyo.star mtar anlamadım hiçbişey :) |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:45. |