![]() |
Almanya`ya Degil İsviçre`ye Gidiyor
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/2008yeni/memoo.jpg[/IMG]
Aylardır süren sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı kalan Mehmet Yıldız’ın büyük ihtimalle ligin ilk yarısını kapattığı belirtildi. Dizinde oluşan ödem nedeniyle uzun süredir forma giyemeyen Mehmet Yıldız’ın tedavisinin Almanya yerine İsviçre’de yapılacağı belirtildi. Teknik Direktör Muhsin Ertuğral’ın girişimleri sonucu İsviçre’de bir doktorla bağlantı kurulduğu ve Mehmet’inde bir-iki gün içerisinde İsviçre’ye giderek fizik tedaviye başlayacağı ifade edildi. [B]Hürdoğan Gazetesi[/B] |
Cevap: Almanya`ya Degil İsviçre`ye Gidiyor
ahh ahhh ilk yarıyı kapattı umarım 2.yarıyıda kapatmaz çok üzücü bir durum
|
mehmeti yaktılar.inşaallah en kısa sürede aramıza katılır.
|
[B]ADAMI DÖNME DOLAPA ÇEVİRDİLER YAA BEN BU SENE MEHMETTEN UMUDU KESTİM FORM TUTMASI ARTIK ÇOK ZOR !!![/B]
|
git bakalim ordakide sakat bir doktorsa seyret isin rengini
|
bari bu sefer adami iyilestrirsinler bir türlü daha sagaligina ulasamadi!!!
allah hayrilisini nasip etsin diyom elimden baska birsey cikmiyor |
[B]Bu nasıl bir doktormuş ya resmen hem Mehmet'i hemde Sivasspor'u perişan etti. Yanlış tedavinin bedelini ödeyip ağır tazminat ödenmesi gerek. Görünen o ki Mehmet ilk yarıyı kapattıgı gibi 2. yarınında ancak ortaları gibi tam anlamıyla hazır olacak...[/B]
|
AMAN GEÇ OLSUNDA GÜÇ OLMASIN YETERKİ TEKRAR SAHALARA DÖN
SEN BİZİM EN HAKİKİ YİĞİDOMUZSUN:D:D |
busezon mehmet yildiz olsaydi idda ediyorum gecensezondan daha iyi bir takim olurdu yoklugu bize cok seykaybettirdi
|
GEÇEN SENE LİGİN İKİNCİ YARISINDA MİLLET AZ SÖVMEDİ MEHMET E İSYAN ETTİLER HOCAYA ARTIK OYNATMA DİYE AMA ŞİMDİ HERKES ARAR OLDU MEHMET İ AMA BANA GÖRE ARTIK MEHMET YILDIZ BİTTİ. SAKATLANDIĞI YER İTİBARİYLE ESKİ FORMUNU YAKALAMASI ÇOK ZOR.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:06. |