![]() |
Rakibimiz Denizlispor'dan transfer atağı
arkadaşlar denizlispor yönetimi transfere 4 milyon euro ayırdığını,devre arasında batuhan karadeniz,yusuf şimşek,ceyhun eriş,semavi, bebbe, gibi oyuncuları takıma katmayı düşünüyor.
|
Cevap: Rakibimiz Denizlispor'dan transfer atağı
biz hala uyuyoruz demiyicem illaki iyi transferler yapacağımızı biliyorum muhsin hocadan bomba transferler bekliyıorum denizlide bu oyunculardan hiçbirini alamz
|
[QUOTE=ahmetbaba;589185]arkadaşlar denizlispor yönetimi transfere 4 milyon euro ayırdığını,devre arasında batuhan karadeniz,yusuf şimşek,ceyhun eriş,semavi, bebbe, gibi oyuncuları takıma katmayı düşünüyor.[/QUOTE]
Biz degil 4 milyon 2 milyon verip adam gibi adam alsaydik 2008-2009- yilinin sampiyonu biz olurduk kimi aldik 300 bin euro ya kamanani bedevayada murat erdogani tabiki sampiyonluk gider |
[COLOR="Purple"][B]Ya iyi olacaksa alaım transferi yapalım bence ama iyi olmazsa boşuna yapmış oluruz :confused:[/B][/COLOR]
|
bu arada manisaspor'da holoskoyla ilgileniyor.
|
Biz Kimlerle ilgileniyoruz? Simdiden Ortalarda Birtakim Haberler Var...Dogrumu Bilemiyorum
|
SİVASSPORUMDA HERAN EMRE GÜNGÖRE İMZA ATTIRABİLİRMİŞ BİRDE İKİ TANE İYİ ORTA SAHA OYUNCUSU ALALIM BİDE FORVETE GÜÇLÜ VE HIZLI Bİ OYUNCU VE BİRDE 2 TANE DEFANS BİRİ YABANCI OLMAK ÜZERE VE MUTLAKA KALECİ ONDAN SONRA GÖRÜN SİZ SİVASSPORU
|
denizliyle görülecek hesabımız var...
hakem bizi katletti ve belki de bugünkü durumumuzun bir nedeni de o oldu, denizlideki maçta resmen iki puanımızı ve çok kritik bir galibiyetimizi çaldı. belki de deplasmanda alacağımız bir galibiyetle şimdi çok farklı yerlerde olacaktık... neyse bunun hesabını sivastaki maçta sormak futbolcularımızın işi... |
[B][COLOR="Red"]Biz takımımıza güveniyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.....Yani ben öyle düşünüyorumm...Bizi kimse ilgilendirmezz...Kendimize bakalım:confused:[/COLOR][/B]
|
biz transfer yapacaksayiz az ama sabit transfer yapalim.
siz ne alirdiniz : pazardan 3 kg kötü elma 1 ytl icin yada 1kg ama sahane elma. ben sahaneyi alirdim ,demek istedigim pazara gidip alisverisyapin degil:D transferdede böyle davranmamiz lagzim : az ama kaliteli;) |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:25. |