![]() |
44. Yılımız Nasıl Kutlanmalı
9 Mayıs 1967'de güneş doğdu Sivasa.Osman Paşa Caddesi doldu insanlarla.Görmedi Sivaslılar o kutlamalardan başka kral kutlama.
Sivasspor kulübü 44. yaşına doğru ilerliyor.Çok tartışmalı kutlamalar olduğu için,kutlamalar nasıl yapılmalı diye kendi aramızda tartışalım.Hatırlarsak;neden kutlamalara Sivaslı olmayan sanatçılar geldi,neden 1-2 gece kutlamaları önce İstanbulda yapıldı,neden yeni kulüp marşımız yapılmadı denildi denildi... neler neler denildi.Övgüde oldu,eleştiride oldu.Bilende konuştu,bilmeyende konuştu. Sen taraftarsın.Nasıl bir kutlama istersin.Belirt gardaşım,belirt Yiğidom.Seslen sesin kısılana kadar efsane başkanımız ve yönetimine. 44. yılımız nasıl kutlanmalı? (Neler istersiniz) |
Cevap: 44. Yılımız Nasıl Kutlanmalı
Kutlama falan olacağını sanmıyorum
|
[url]http://www.youtube.com/watch?v=piPrkoQFVqo[/url]
Böyle birşey olsun çok isterdim. |
kaliteli transfer yapilsin bize yeter, suan gereksiz zaten son siralardayiz.. o parayi transfer icin biriktirmeli bizim cimri yönetim
|
iyide bu takımı ilk kuranları anmak onların adını sağa sola vermek hizmeti geçmiş eski başkanları davet etmek bu saydığım kişileri onare etmek kimsenin aklına gelmezmi yaa yakışıyormu bu BEN SİVASLIYIM DİYENLERE.. benim fikrim vede zikrim budur:mad::mad::mad:
|
yeni bir marş süper olur reis :)
|
şehri karnaval yerine çevirmek 4X4 lük olur
|
[QUOTE=KaLeLi |44|;672410][url]http://www.youtube.com/watch?v=piPrkoQFVqo[/url]
Böyle birşey olsun çok isterdim.[/QUOTE] komik olma kardeşim böy bişey olması imkansız |
44. yılın ne özelliği var ki ben kutlama istemiyorum sivasspor iyi oynasın yeterli
|
Özel bir gece düzenlenmeli(stad veya bir mekanda) eski başkanlar ve eski futbolcular bir araya getirilmelidir.Sivaslı ünlü kişiler ve Sivaslılara yakın gözüken ahbaplarda olmalı.Üçüncü ligde değiliz arkadaşlar.Borcumuz yok deniliyorsa yapılır.Ayrıca takım üzerinden konuşmaya gerek duymuyorum.Herkes düşer Sivas düşmez.Bugünlerde gazetecilermiz,futbolcularımız,yönetimimiz ve taraftarlar tam olmasada zıt durumda.Bugünler iyi bir ortamda tatlıya bağlanır ve herşeyden önce geçmişte yapılan eğlencelerden daha iyi bir kutlama olmuş olur.Sivasspor için gelecek önemlidir.Üçüncü ligde,ikinci ligde birlik ve beraberliğimiz nasıldı.Süper Ligde de aynı olmalı.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:13. |