SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   SivasSpor (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Taraftarlar transferi bekliyor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=30941)

50sekiz 04.01.2011 00:48

Taraftarlar transferi bekliyor

[IMG]http://www.sivasinsesi.com/images/genel/kot4laa3129385434116815384.jpg[/IMG]

Sivasspor taraftarları 5 Ocak'ta başlayacak transfer dönemini bekliyor.
Kulübün ikinci yarıya daha güçlü bir kadro ile girmek istemesi transfer çalışmalarının hızlanmasına sebep oldu.
Kırmızı beyazlıların bir çok futbolcu ile anlaşmaya vardığı 5 Ocak'tan itibaren bu futbolcuları kamuoyuna tanıtacakları öğrenildi.

[B]İLK ROTA BEŞİKTAŞ[/B]

Sivasspor kulübü transfer harekatında ilk rotayı Beşiktaş'a çevirmişti. Siyah beyazlıların bir çok oyuncusu ile ilgilenen Sivasspor'un transfer konusunda tüm sorunları ortadan kaldırdığı öğrenildi.
Özellikle Beşiktaş'ın yeni transferlerinin takıma katılmasıyla birlikte bazı oyuncular ile yollarının ayrılacak olması Sivasspor yönetimini harekete geçirmişti.

[B]RESMİ AÇIKLAMA YARIN[/B]

Sivasspor transfer çalışmaları ile ilgili resmi açıklamalarını yarından itibaren resmi internet sitesinden duyurmaya başlayacak.
Birinci ağızdan doğru haberleri kamuoyu ile paylaşmak isteyen Sivasspor, bu kapsamda resmi internet sitelerini aktif bir şekilde kullanmaya başlayacak.

Kanyak: Sivas'in Sesi

Divriği58 04.01.2011 01:10

Cevap: Taraftarlar transferi bekliyor

[B]Ben gene ınanmıyorumm..açıklama gelmezz artık yonetımın transfer anlayısına guvenmıyorum[/B]

Divriği58 04.01.2011 01:11

[B]Bir aralar neydik transfer yapmadan duramazdık[/B]

Çılgın Türk 04.01.2011 01:17

[QUOTE=armutaklı;680067][B]Bir aralar neydik transfer yapmadan duramazdık[/B][/QUOTE]

*Bazilari bu gercegi kabul etmek istemiyor ama eskiden transferleri Bülent Uygun bitiriyordu.

*Gecen sene isi Muhsin Ertugral'a güvenen Afrika kökenli futbolcular geldi.

* Bakkal' da ancak süper ligden 30+ elemanlari getirebildi.

* Bazilari Riza Hoca'ya güveniyoruz diyor ama bir seyi unutuyorlar: Transferi hoca yapmiyor, yönetim yapiyor. O yüzden isterse Riza hoca transfer listesine 30 degil 130 isim yazsin pek önemi yok, is yönetimde bitiyor.

ZiDaNe58 04.01.2011 01:20

Gene gelmez açıklama felan guvenim kalmadi artik yönetime..

nejmi58 04.01.2011 01:39

[QUOTE=Çılgın Türk;680068]*Bazilari bu gercegi kabul etmek istemiyor ama eskiden transferleri Bülent Uygun bitiriyordu.

*Gecen sene isi Muhsin Ertugral'a güvenen Afrika kökenli futbolcular geldi.

* Bakkal' da ancak süper ligden 30+ elemanlari getirebildi.

* Bazilari Riza Hoca'ya güveniyoruz diyor ama bir seyi unutuyorlar: Transferi hoca yapmiyor, yönetim yapiyor. O yüzden isterse Riza hoca transfer listesine 30 degil 130 isim yazsin pek önemi yok, is yönetimde bitiyor.[/QUOTE]

arkadas, kendinle celisiyorsun;

Transferi Bülent, Muhsin ve Bakkal yapti diyorsun simdi Riza Hoca icin yapmiyor diyorsun???

Çılgın Türk 04.01.2011 01:48

[QUOTE=nejmi58;680070]arkadas, kendinle celisiyorsun;

Transferi Bülent, Muhsin ve Bakkal yapti diyorsun simdi Riza Hoca icin yapmiyor diyorsun???[/QUOTE]

Hayir celiski yok, galiba yeterince iyi anlatamadim.
Benim anlatmak istedigim sey farkli idi..

*Bülent Uygun' un arasi menajerle iyi idi. Oyunculari menajerler ikna ediyordu, yönetime sadece parayi ödemek kaliyordu.

* Muhsin Ertugral tanidigi, bildigi Afrika kökenli oyunculara yöneldi, onlari gelmeleri icin ikna etti. Yönetime ise sadece para pazarligi kaldi.

* Mesut Bakkal isin kolayina kacti Süper Ligden 30+ oyunculara yöneldi, ikna etti, yönetime para ödeme görevi düstü

* Simdi ise durum farkli: Riza hoca listesini verdi, oyunculari ikna etmek, pazarlik etmek görevi simdi tamamiyla yönetimde, özellikle yurtdisi transferlerinde!

Divriği58 04.01.2011 02:11

[QUOTE=Çılgın Türk;680071]Hayir celiski yok, galiba yeterince iyi anlatamadim.
Benim anlatmak istedigim sey farkli idi..

*Bülent Uygun' un arasi menajerle iyi idi. Oyunculari menajerler ikna ediyordu, yönetime sadece parayi ödemek kaliyordu.

* Muhsin Ertugral tanidigi, bildigi Afrika kökenli oyunculara yöneldi, onlari gelmeleri icin ikna etti. Yönetime ise sadece para pazarligi kaldi.

* Mesut Bakkal isin kolayina kacti Süper Ligden 30+ oyunculara yöneldi, ikna etti, yönetime para ödeme görevi düstü

* Simdi ise durum farkli: Riza hoca listesini verdi, oyunculari ikna etmek, pazarlik etmek görevi simdi tamamiyla yönetimde, özellikle yurtdisi transferlerinde![/QUOTE]

[B]Bence yanılıyorsunn[/B]

B.DUMANLI 04.01.2011 04:25

Aciklamayi yapacak kisi veya basin sözcümüz varmi bizim ?

mucahit_58 04.01.2011 05:25

[QUOTE=B.DUMANLI;680078]Aciklamayi yapacak kisi veya basin sözcümüz varmi bizim ?[/QUOTE]

Var gardas olmazmı Fikret Unsal var :D amma ne yalan soyliyim bugüne kadar luzumlu tek bir açıklamasına şahit olmadım onca senedir!!

WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:31.