![]() |
Sivas'ı konuşan var mı?
Sivaspsor 22. hafta karşılaşmasında Antalyaspor'u 2-1 mağlup ederken yenilmezlik serisini de 10 maça çıkardı.
Sivasspor, Antalyaspor'u da devirdi. 4. sıraya yerleşti. Rıza Çalımbay ve ekibi adeta tarih yazmaya devam ediyor. Aynı Fenerbahçe gibi onların da başkanları aylardır cezaevinde, ve yine aylardır onlara isnat edilen suçlara oynadıkları futbolla direnmeye çalışıyorlar. Onların 30 bin kombine satın alan taraftarları, 50 bin kişilik stadyumları ya da milyon dolarlar veren iş adamları yok. Soğuk bir iklimde, zor şartlar altında, belirli bir maddi imkân dahilinde sadece işlerine bakıyorlar. Belki de başarılarının sırrı da bu. Herkes 'Şike soruşturması'ndan, Aziz Yıldırım'dan, Şampiyonluğun kimde kalacağından ya da kime gideceğinden bahsediyor doğal olarak. Ama başkanı demir parmaklıklar arkasında olan Sivas'ın 4. sıraya yerleşmesi, 12. haftadaki Galatasaray mağlubiyetinden sonra maç kaybetmemelerinin medyada yer bulmaması ilginç. Bu konuya sadece dünkü yazısında yazarlarımızdan Hamit ağabey (Turhan) değindi ki o yazıyı yazarken de yazı gazetemizde yayımlandığında da Antalyaspor maçı henüz oynanmamıştı! Sivasspor'un bu direnişini, tüm olanlara rağmen hala maç kazanmasını, çökmeyişini kutlamamak büyük haksızlık. Aynı zamanda Sivas, geçen sezona da gönderme yapıyor. Bu galibiyetler ve başarılar aslında 'Ben zaten buydum, ben yanlış yapmadım' mesajının en büyük göstergesi. Dikkat! Hakan Ateşler / Fanatik Gazetesi |
Cevap: Sivas'ı konuşan var mı?
Sivasspor'dan bahseden tek gazete Fanatik galiba.Ötekiler istanbulla yatıp kalkmaya devam etsin.
|
[B][U][I]Ya türkiyede 4 büyük takımdan başkası konuşulmaz,Sivasspor şampiyon olsa kimin umrunda.. :D [/I][/U][/B]
|
bizim medya desteğimiz yok hiç bir ulusal basında bile cıkmıyor mesela metris önünde başkanımızın doğum günü kutlandı fakat hiç bir medyada yer almadı istanbuldaki büyük sivaslı abilere duyurulur iş adamlarına sivaslı iseniz gösterin sivaslılığınızı
|
Böyle spor yazarlarını alnından öpmek lazım, başarılı bir takımı tebrik etmeyi umarım diğerleri de öğrenir...
|
Fanatik gazetesine teşekkürü bir borç biliriz.
|
bırak iş adamlarını sıvasa yardım etmesınler onlar anca koy derneklerınde hava yapmayı bılır sfzler sonra bız sıvaslıyız sıvası çok sevıyoruz dıye koy derneklerınde ona buna benım param var havası yaratmak içn konuşma yaparlar sıvasın garıbanları sıvasa yeterde artada bı sadece sıvaslıyızzz
|
[QUOTE=winner58;763900]bizim medya desteğimiz yok hiç bir ulusal basında bile cıkmıyor mesela metris önünde başkanımızın doğum günü kutlandı fakat hiç bir medyada yer almadı istanbuldaki büyük sivaslı abilere duyurulur iş adamlarına sivaslı iseniz gösterin sivaslılığınızı[/QUOTE]
Başkanın doğum günü geçtimiki.? Tüh ben daha var biliyordum tarihi bi incele yiğido kardeşim başkanın doğum gününe daha var..Tarih asla yanılmaz.:) |
Türkiye'de popüler olan konuşulur bu her zaman böyle olmuştur. Tv kanallarına bakın dört büyütülmüşlerin maçı olduğu zaman yok maç öncesi,sonrası, maçın adamı, kırılma anı, maçın kritik anı, en iyi kurtarış, maçın golü gibi maçla ilgili analiz etmedikleri kalmıyor. Bunu Trt dışında özel kanallar yapınca anlayışla karşılayabilirim, ama Türkiye Radyo ve Televizyonu denilen bir kanal da diğerlerinden farklı davranmıyor. O zaman ben de sorarım nerde kalıyor Türkiye Radyo ve Televizyonu olmak. Türkiye sadece dört takımdan mı ibaret. Benim Trt'ye tavsiye bu programlar dört büyütülmüş takımı kapsamaya devam edecek ve bu şekilde sürecekse "Futbol Her Şeydir, Futbol Ateşi" olan program adlarını "4 Büyük Her Şeydir, 4 Büyük Ateşi" olarak değiştirsinler. Böylece içerikle program adları da uyuşmuş olur. Benim bir sözüm de Sivas'taki medya mensuplarına ne zaman takımlarının arkasında duracaklar, takıma haksızlık yapıldığında ne zaman birlik olacaklar çok merak ediyorum. Hiç mi Trabzon medyasını görmüyorlar. Takımımızın Türkiye geneli medyasında yer alması için önce şehrimizin medya mensuplarının bu işi başlatması lazım...
|
[QUOTE=Hedef58;763926]Başkanın doğum günü geçtimiki.? Tüh ben daha var biliyordum tarihi bi incele yiğido kardeşim başkanın doğum gününe daha var..Tarih asla yanılmaz.:)[/QUOTE]
Hedef58 kardeş bende geçmedi biliyorum. 10 Şubat 1965 olması lazım [url]http://tr.wikipedia.org/wiki/Mecnun_Odyakmaz[/url] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:21. |