![]() |
Yeni Sezon Formaları Bir Ay İçersinde Satışta
[IMG]http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/427361_447206311997869_1307130521_n.jpg[/IMG]
ASSPOR' dan aldığım bilgilere göre yeni sezon formaları ancak 1 aya kadar satışta olabilirmiş. Herşeyde geç kaldığımız gibi bunda da geç kaldık. Millet lig başlamadan takımının formasını alıyor. Biz lig başladıktan 1-2 ay sonra alabileceğiz. Neyse hayırlısı olsun ne diyelim...Bu konuda soruları olan Yiğidoları bilgilendireyim dedim... |
Cevap: Yeni Sezon Formaları Bir Ay İçersinde Satış
inşallah sabırsızlanıyorum yeni sezon formaları için
|
Bu konuda sıktı artık ne formaymis önce elde kalan onlarca forma var Store de onlara rağbet yok ki yeni forma görücüye çıksın
|
en azindan bir yigido ilgileniyor... tesekkür ederiz!
|
Bir hadtam kaldi yine yeni forma alamiyacam :(
|
bu ne saçma bi yönetimdir be kardeşim herşeymi yanlış olur ya bi takımda
|
[QUOTE=infial§;803624]Bu konuda sıktı artık ne formaymis önce elde kalan onlarca forma var Store de onlara rağbet yok ki yeni forma görücüye çıksın[/QUOTE]
zamanında satmayı bilmiyorlarki gurbetçilerin sivasta olduğu zaman satışa çıkartacaklar o zaman rağbet görür |
hiç birseycik olmaz zaten bunlari 5 yil giyecegiz
|
Çubuklu forma dışındakileri sevmiyorum.
Özellikle iç saha 1 nolu forma olan SİYAH formayı ise hiç sevmiyorum. YAS forması gibi ... |
İstanbuldaki Beşiktaş maçına kadar formalarımız çıkarsa Sivastan gelecek bir Yiğido bana Turkuaz forma getirebilir mi acaba parasını İnönü stadı girişnde halletsek :D
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:19. |