![]() |
“Daha iyi olacağım”
[IMG]http://sivasinsesi.com/images/genel/5j4sgzog129907244867889846.JPG[/IMG]
Son haftalarda sergilediği vasat futbolla, kırmızı-beyazlı taraftarları hayal kırıklığına uğratan Sivasspor'un Polonyalı yıldızı Kamil Grosicki, ilerleyen günlerde çok daha iyi olacağını ifade etti. Son zamanlarda kötü bir performans çizdiğini açık yüreklilikle dile getiren tecrübeli oyuncu; "Maalesef Mersin İdman Yurdu karşılaşmasında benden beklenilen performansı sahaya yansıtamadım. Ama ilerleyen günlerde çok daha iyi olacağım. Artık önümüzde zor bir Fenerbahçe maçı var ve en iyi şekilde konsantre olmak zorundayız. Bu maç hem bizim hem de taraftarlarmız açısından çok önemli. Eğer geçtiğimiz sezonki gibi sarı-lacivertli ekip karşısında galip gelebilirsek, bu akıllardan uzun bir süre silinmeyecek" dedi. [B]Erhan:Zor maç olacak[/B] Sivasspor'un yeni sezon öncesi renklerine kattığı orta saha oyuncusu [B]Erhan Güven[/B], hafta sonu oynayacakları Fenerbahçe karşılaşmasının mücadele gücü yüksek ve zor bir karşılaşma olacağına değindi. Pazar günü 4 Eylül Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmanın hazırlıklarına tüm hızıyla devam ettiklerini belirten tecrübeli oyuncu; "Mersin İdman Yurdu karşılaşması kazanabileceğimiz bir maçtı. İyi başladık ama şanssız goller yedik. Takımımız gerçekten iyi yolda ve önümüzde zor bir Fenerbahçe karşılaşması var. Artık Mersin İdman Yurdu karşısında kaybettiğimiz 2 puanı telafi etmek istiyorsak bu maçtan galibiyetle ayrılmak zorundayız" dedi. [B]Sivasinsesi[/B] |
Cevap: “Daha iyi olacağım”
[B]Grosıcki grosıcki olursa aatıf ile çok ıyı şeyler başarır..buna birde Ermanı eklersek bu yıl ligi sallarız.[/B]
|
Grosicki formsuz olduğu zaman sağ kanatta oynamalı çünki sağ kanatta hiç bişey yapamasa gelip orta açar ama solda olduğunda ters ayakta oynadığı için çalım atması gerekiyor içeri girip vurması gerekiyor...
|
[B]resmen maç seçiyor ****** amacı böyle vitrini olan önemli maçlarda kendini gösterip transfer olmak...bu saaten sonra bu adamdan hayır gelmez..içeride olanları bilseniz zaten...kumar batağına saplanmış gitmiş .[/B]
|
[QUOTE=DOGU_BEY;804263][B]resmen maç seçiyor ******* amacı böyle vitrini olan önemli maçlarda kendini gösterip transfer olmak...bu saaten sonra bu adamdan hayır gelmez..içeride olanları bilseniz zaten...kumar batağına saplanmış gitmiş.[/B][/QUOTE]
Aynen sana katılıyorum... En başta dediğim gibi bu işten biz zararlı çıkabiliriz. Bonservisini eline aldığı zaman bize hiç bir getirisi olmayacak bir oyuncuyu bir an önce elimizden çıkarmak çok karlı olacaktır. Kaldı ki ne oynuyor nede maç kurtarıyor. Tamamen şahsi oynuyor. Maç kurtarsa tribünleri sevindirse de tek bonservisini eline alana kadar oynasa gam yemem. 2 sezonda bana 5-6 maçı geçmeyecek bir performans bu klasda bir oyuncuya hiç yakışmıyor. Özellikle onunla sistem olarak anlaşabileceği bir oyuncu gelmişken hem ederini kuvvetlendirmeli ve basamağını yükseltmeli, hemde bizi üst sıralara taşımalı. ama nerdeeee, hala bekliyoruz inşallah diye diye... |
[QUOTE=adres58;804266]Aynen sana katılıyorum... En başta dediğim gibi bu işten biz zararlı çıkabiliriz. Bonservisini eline aldığı zaman bize hiç bir getirisi olmayacak bir oyuncuyu bir an önce elimizden çıkarmak çok karlı olacaktır. Kaldı ki ne oynuyor nede maç kurtarıyor. Tamamen şahsi oynuyor. Maç kurtarsa tribünleri sevindirse de tek bonservisini eline alana kadar oynasa gam yemem. 2 sezonda bana 5-6 maçı geçmeyecek bir performans bu klasda bir oyuncuya hiç yakışmıyor. Özellikle onunla sistem olarak anlaşabileceği bir oyuncu gelmişken hem ederini kuvvetlendirmeli ve basamağını yükseltmeli, hemde bizi üst sıralara taşımalı. ama nerdeeee, hala bekliyoruz inşallah diye diye...[/QUOTE]
sana katiliyorum kardes grosicki kendini düsünerek oynamaya basladi gecen sene fark etmeye basladim ilk polonya milli takimina girmek icin iyi oynamaya basladi ve kendi ülkesinde düzenlenen avrupa sampiyonasinda oynadi sonrada hedefi baska dahada iyi bir takima transfer olmakdi bence kontrati bittiginde Eneramo gibi kacmaya calismak istiyecek umarim hic yapamadigmiz birsey yapariz oda bir oyuncumuzu bonservisiyle satarak para kazanmak cünkü son zamanlarda sivasspordan giden oyuncular belese gitti hep ! |
is yerinde polonyali arkadaslar var kamil hakkinda hic guzel seyler soylemiyorlar, iyi bir alicisi ciksada satsak cerny ondan daha faydali takima
|
Aatif, Grosicki'nin verimsizliğinden dolayı alındı. Erman'ın dediği gibi bu kadar yetenekli olan bir oyuncunun bu kadar tembel olması ilginç bir durum.
Grosicki bu sene istenileni veremezse sezon sonu kendisine yol görünür. Üzülürüm gitmesine, inşallah toparlar kendisini. Bu sene kendisini hep yedek göreceğimizi düşünüyorum. Bu arada futbolcunun özel yaşantısı kendisini ilgilendirir. Kimse kimsenin hayatına karışamaz. Bizim eleştiri konumuz performansı olmalı. |
[B][QUOTE=GokhanTurna;804270]
Bu arada futbolcunun özel yaşantısı kendisini ilgilendirir. Kimse kimsenin hayatına karışamaz. Bizim eleştiri konumuz performansı olmalı.[/QUOTE] Eğer özel hayatındaki yanlış işler performansını dolayısıyla da takımı etkiliyorsa bu durum isterse alex olsun ister messi olsun konuşulur daha doğrusu eleştiri konusu olur vesselam...[/B] |
Doğu bey,
Kumar oynadığına dair bilgiyi açarmısınız biraz nasıl yani ? |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:44. |