![]() |
Büyük Transfer Furyası...
Aydın Karabulut bu takıma geri döndüğü gün digitürk Sivasspor hesabımı ve Passolig kartımı iptal ettireceğim... Siz kurtarıcı olarak geçen takımınızdan kaçan adamı görüyorsanız ben sizden de, bu takımdan da, yaptıklarınıza sesini çıkarmayan taraftar dan da ümidimi keseceğim. Koca memlekette topçu kalmadı siz gidin sakat, sizden kaçan adama sarılın... Tabii hem bedava hem sakat hem vefasız başka kimi bulabilirsiniz ki...
Yazıklar olsun... |
Cevap: Büyük Transfer Furyası...
[B]aydın karabuluta satıcı diyordunuz adama demediginiz küfür kalmıyordu şimdi ne olduda aydını kurtarıcı olarak görüyorsunuz memlekette topçu kalmadıda bir aydınmı kaldı halen takımı acemice yönettiginiz belli oluyor[/B]
|
Yaw şu site inlemeli ama kimseden tık yok...
|
[QUOTE=Serdar63972;924925]Yaw şu site inlemeli ama kimseden tık yok...[/QUOTE]
inliyor.. evet ama sessizlikten |
ayağını yorganına göre uzatacaksın ATASÖZÜ...yiğidolar 10 yıldır bu yönetim fazla hata yapmadııı.seyirci olarak görevimizi yapalııım takımımıza sahip çıkalım.YÖNETİME DESTEK VERELİM liğde kalalım derim acizane.....
|
Karaktere göre topçu beğenmemiz bu çağda çok lüks herkes Adem koçak değil arkadaşlar Aydın gelsin bence
|
[QUOTE=Serdar63972;924911]Aydın Karabulut bu takıma geri döndüğü gün digitürk Sivasspor hesabımı ve Passolig kartımı iptal ettireceğim... Siz kurtarıcı olarak geçen takımınızdan kaçan adamı görüyorsanız ben sizden de, bu takımdan da, yaptıklarınıza sesini çıkarmayan taraftar dan da ümidimi keseceğim. Koca memlekette topçu kalmadı siz gidin sakat, sizden kaçan adama sarılın... Tabii hem bedava hem sakat hem vefasız başka kimi bulabilirsiniz ki...
Yazıklar olsun...[/QUOTE] [B]aynen kardesim,,,,,, bakiyorum da simdi burda bir kac kisi Aydin , Eneramo hatta Erman geri gelsin diyorlar lütfen güldürmeyin beni... ya söz arkasina duracaksiniz yada hic birsey demeyin cünkü simdi geri gelsin diyenleri bu Oyunculari nebicim kötü konusmuslar!!! ama bu site de böyle yorumlari alistim malesef ben bunlari asla ama asla GÖRMEK ISTEMIYORUM!!! [/B] |
Aydın gelsin diyen arkadaşlara hayretle bakıyorum.Bu futbolcu için şu forumda söylenmedik söz edilmedik hakaret kalmadı.Herkes geçmişte söylediklerini bi hatırlasın bence.Diğer bir hususta bahsi geçen oyuncu bizden gittikten sonra sakatlandı,ameliyat oldu ve hiçbir tane bile maça çıkmadı.Utaka bile sezon başından itibaren çalışıyor maçlara çıkıyor ancak ayakta durmaya mecali yok , Aydın mı gelip kurtaracak bizi güldürmeyin Allah aşkına.En kaliteli futbolcular bile uzun süre sakatlıktan sonra kendilerini toplamaları aylar sürüyor.Bizim böyle bir lüksümüz yok arkadaşlar.Hazır kaliteli en az 2 oyuncu direkt takıma girebilecek durumda olmalı.Çünkü 9. hafta 6 puan başka söze gerek var mı sizce?
|
Fanatik kuyuya taş attı kırk akıllı çıkarmaya çalışıyoruz bakalımki başkan Aydın'ın gelmesine izin verir mi?
|
Yapılacak yeni transferlerden o kadar umutsuzuz ki çareyi Aydın'da arıyoruz. Gerisini siz düşünün artık
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:03. |