![]() |
Yunus Bülbül Çilesi!!!
Burdan kendi adıma yönetime ve sivassporla ilgili haber yapan yerel televizyonlarımıza sesleniyorum.Allahınızı severseniz şu adamı Sivassporla bir araya getirmeyin.Bu şahsiyet kim için geldiyse gitsin işini yapsın reklamını yapsın işine baksın.Hayatımda bu kadar cıvık spor programı izlemedim.bu cıvıklığa nasıl dayandı mustafa ateş ben anlamıyorum.Adam bir de şarkı yapmış sözüm ona, daha da yapacakmış.Sana yalvarıyorum Yunus Bülbül :''yapma abi yapma''.Sivaslıları seviyorsan şarkı yaptım deyip bizi rezil etme.Stadta da söyledi bu şarkıyı (Eskişehir )maçında.Yemin ederim stadı terk edip gidecektim.Başka adam yokmu arkadaş sivasa şarkı yapacak,yoksa da Allah aşkına sen yapma.Bu adamı görünce ben ve esnaf arkadaşlarım kanalı değiştiriyoruz.Burdan ilgililere duyurulur bence reklam aracınızı değiştirin,çünkü tahammül sınırlarını zorluyor yapmayın allah aşkına.
|
Cevap: YUNUS BÜLBÜL ÇİLESİ!!!
Bülbülü sivasa getirmek eline mikrofon verip halde kasa indirmek muz yedirmek için çok uğraştılarmı acaba? birde tutmuş basın toplantısına getirmişler başkana soru sorduruyorlar hey allahım sen mukayayyat ol bize.:)
|
Cevap: YUNUS BÜLBÜL ÇİLESİ!!!
Öncelikle bu konuya değindiğin için çok teşekkür ediyorum. Bize şaklabanlık yapacak adam lazım değil Sivas'ta ne programı yapıyorsa yapsın ama Sivasspor'a bulaşmasın. Kaldı ki Sivasspor'un şarkıya ihtiyacı yok bir sürü eski marş var onlar yeterli ha diyelim böyle bir ihtiyaç doğdu o şarkıyı yapacak en son kişi Yunus Bülbül'dür. Kendisinin Sivaslı olduğunu da sanmıyorum Sivasspor kimsenin şov malzemesi olacak kadar ucuz bir kulüp değil. Yönetim derhal bu şaklabandan kurtulmalı.
|
Cevap: Yunus Bülbül Çilesi!!!
Sivaslı da değil, Malatyalı sanırım. Sivasspor'u kullanıp prim yapmaya lüzum yok. Yaptığı şarkıyı duydukça yerin dibine giriyorum. Bazen aklıma geliyor, deli gibi kendi kendime gülüyorum. :)
|
yetenek sensin sivas sanki daha iyi oda hepsinden beter
|
Abi supersin dün programi izlerken şarkıyı o söyledi yerine ben utandım , o nedir öyle Allah aşkına saçma sapan bir şarkı yapmış birde tvde söylüyor amaç nedir Çözemedim.
|
Daha önce dinlememistim is yerinde gülme krizine girdim resmen :D
Mehdisii ye Korcan Atiff Sesuuuuu Cihan Cicinhoo Chrisantantuss Dereli Abdurrahman Ertugrul Manuel Ibbrahim Toraman Seeen Seen Seen Yigidosun sen Seen Seen Seen Gururumuzsun sen :D :D :D Saka bi yana vallaha olmamis nerden cikmis bu adam |
İsmail yk vardı bee bunlarda neymiş :rolleyes:
|
[B]rezillikten, komediden başka bir şey değil!!! bi de bu adama para veriyorlar yani parayla rezil ediyorlar güzelim memleketi ve takımı..yazık ve ayıp![/B]
|
Ya bırakın arkadaşlar herşeye muhalefetsiniz ya adam kendi istiyor gitmeyi kime ne zararı var.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:24. |