![]() |
Maçı Değerlendirelim
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=44825&token=25882[/IMG]
Ziraat Türkiye Kupası'nda gruplarda 1. hafta maçında Gaziantepspor'a 2-1 kaybettiğimiz maçı değerlendirelim. Maçta göze çarpanlar : ? Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ? Maçın en iyisi kimdi : ? Maçın en kötüsü kimdi : ? Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ? |
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Eğer Musa Sinan'ı kazanabildiysek kaybettiğimize üzülmüyorum. Sol kanat artık bir kanat oyuncusuna emanet edilmeli, forvetlerle orta ofansdaki oyuncularla 11 maçtır kanser olduk inşallah Kayseri maçında uzun zaman aradan sonra 2 kanat oyuncusuyla çıkar ve kazanırız.
|
[B]Gereken yapılmış ...:mad::mad: Peeeeehhhhhhh[/B]
|
Kadir ALLAH.belani vermesin.lanet olsun sana LANET
|
kupa ilk maçtan gitti de inşallah ligden düşmeyiz..
|
Carlos ve futbolculara olan güvenim bitti
|
Iyi ki hakem penalti verdi yoksa bu kazmalar gol falan atamazlardi.
|
[B]ligin ilk haftasi nasil oynadiysak bunlara karsi bugünde öyle oynadik 13 haftadir ders almamisiz hatalarimizdan yine önce gectik fark atacagimiz yerde gereksiz salakliklar yüzünden yeniliyoruz
biktik böyle maglubiyetlerden umarim en azindan musa sinani kazandik diyebiliriz bundan sonrasi icin yaziklar olsun hepinize[/B] |
mersin maçında aynı şekil gol yedik uslanmadık 90+2 de yine aynı şekil başlattık yine gol yedik. hiç üzülmedim. 5 atacağın takıma gol bile atmaıyorsan attığın golde penaltıdan oluyorsa üstleik öne geçmene rağmen yedek antep e karşı skoru koruyamıyorsan bu takımın süper ligde yeri yoktur arkadaş. gerçekler acıdır fakat ligde kalırsak bu sene başka bir şey istemiyorum.
|
Kupada galibiyet pirimi 90 bin dolar ya da TL.
Antep'e son saniye hediye edildi. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:54. |